Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzdržite se malo od hipija vezano za GoT.

GoT 7x07 - 9/10

Čitava sezona 7/10 samo zato što su u početku razvlačili, a pred kraj pokušavali da zbrze. Inače, kako bi ta ocena imala smisla recimo da je meni S6 bila slično 7/10, dok su S2-S6 bile između 3 i 4 od 10. Prva sezona po kvalitetu, priči i njenom balansu i dalje čista 10-ka. Voleo bih da joj se S8 barem približi.

Odgledao prvu sezonu Legion-a.
Ima dobru ocenu na IMDB, samo ne znam zbog čega... ne znam zašto sam se trudio da odgledam do kraja, rekoh kad sam vec počeo. Pokajao sam se, daleko od 8.5/10 koliko ima.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Odgledao prvu sezonu Legion-a.
Ima dobru ocenu na IMDB, samo ne znam zbog čega... ne znam zašto sam se trudio da odgledam do kraja, rekoh kad sam vec počeo. Pokajao sam se, daleko od 8.5/10 koliko ima.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ja sam jedva prvu epizodu izdržao. Svaka ti čast, serija je baš onaj okoreli FOX trash za mase.

U,isto,super mislio sam da sam samo ja lud i da ne kapiram nesto,ja jedva izdrzao 2 epizode.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GoT
Nešto mu nije jasno iz zadnje epizode. Ako je Jon po Branovoj viziji rođen u nekom zamku u Dorni, ko je onda rođen u Tower of Joy? Ili je to samo pogrešna lokacija rečena u prvoj viziji? I šta mislite dal ćemo videti još jednog Targaryen koji jaše sa Golden Company u Essosu?
Kako vam se čine ove teorije da je Bran u stvari Night king?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

GoT
Nešto mu nije jasno iz zadnje epizode. Ako je Jon po Branovoj viziji rođen u nekom zamku u Dorni, ko je onda rođen u Tower of Joy? Ili je to samo pogrešna lokacija rečena u prvoj viziji? I šta mislite dal ćemo videti još jednog Targaryen koji jaše sa Golden Company u Essosu?

Tower of Joy se nalazi u Dorne.
Što se tiče Brana, to mi je već previše duboko za D&D.

Sent from mTalk

Po meni je ovo finale igre prestola jedna od najboljih epizoda do sada, mada su se mnogi događaji mogli naslutiti odavno. Ko će sada izdržati do sledeće sezone...

Završio Broen sve 3 sezone. Serija je odlična, to je već rečeno ovde. Ne sviđa mi se što je svaka sledeća sezona mračnija od prethodne.

Kim Bodnia je faca, baš mi je nedostajao u trećoj sezoni

Prva sezona mi je ipak najbolja. 9/10

Ultimativni dokaz da je Ygritte (GoT) bila u pravu :D :D :D ... (ko nije gledao 7x07 neka ne gleda dalje)

Untitled.jpg

Spoilers, dude :)

Završio Broen sve 3 sezone. Serija je odlična, to je već rečeno ovde. Ne sviđa mi se što je svaka sledeća sezona mračnija od prethodne.

Kim Bodnia je faca, baš mi je nedostajao u trećoj sezoni

Prva sezona mi je ipak najbolja. 9/10

Taman sad imaju materijala za 4. sezonu. :)

GoT

To je samo tako u seriji jer kapiram da nisu imali prostora da ubace Aegona. Zato su i izbacili celu Dornu iz knjiga i golden company,

GoT

Tower of Joy je na teritoriji Dorne.

Gejmotron pokid'o.

Ko ce sad cekati duze od godinu dana kukala mu mati, taman cu opet pozaboravljati sve sto se desilo :d

Sjajna epizoda GoT-a.

Znao sam da je Maloprstic na listi. Kako lagan pokret secivom od strane Arya-e. :d Nije ni trepnula.

Ko ce sad da ceka 2 godine. Ova epizoda se bukmarkuje da se povremeno ponovo pogleda. :)

Realno bolja je 6-ta epizoda, ali cela sezona je sjajna, u rangu sa prvom ako ne i bolja.

Ne da nije u rangu sa prvom, nego ne moze ni u kom smislu da se poredi sa prvom sezonom.

Realno bolja je 6-ta epizoda, ali cela sezona je sjajna, u rangu sa prvom ako ne i bolja.

Zavisi ko sta voli. Vecini sa foruma je bolja ova zadnja epizoda jer nema jet ravena.
Meni su obe vrhunske, svaka na svoj nacin.

Ne znam dal gledate ovog kralja, ja sam se valjao od smeha. Sprda se sa nelogicnostima u seriji. :D

Got
Dogodilo se upravo ono sto sam prizeljkivao od prve sezone - WW su presli zid. Toliki hipi je pravljen oko njih kroz citavu seriju da bi mi svaki drugi scenario bio totalni promasaj. Ovako - osma sezona ce verovatno biti sjajna, prepuna akcije, smrti mnogih glavnih aktera o obrta. Treba je docekati.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne da nije u rangu sa prvom, nego ne moze ni u kom smislu da se poredi sa prvom sezonom.
Mislim da imamo veca ocekivanja sada, plus verovatno od spoilera se ipak osecaj promeni (cak i meni, iako gledam sa uzitkom i kada znam sta ce se desiti). A prva sezona je bila nesto maltene epohalno u to vreme.

Jos uvek niko da shvati moj post od jutros za 2 bambija, BTW :)

Meni poslednja sezona bas bezveze. Kao da su je sklepali sto se tice scenarija za jedno pijano popodne. Ima svoje trenutke, ali bas bas bas mi nekako mrsavo.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kuku majko...2 godine...ma i da je godinu dana.
Odlicna sezona,definitivno najjaca do sada,imalo je par stvarčica koje su mi bile bzvz ali vec sam ih zaboravio [emoji3] msm boli me cose i za superbrze gavrane i to,volim da se opustim i da uzivam dok gledam,kad budem hteo nesto skroz realno pusticu The Wire ili Most il tako nesto.
Iskreno očekivao sam cak i vise akcije ali i ovo sto je bilo je odradjeno do perfekcije.
9/10 sezona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Got

Meni je epizoda meh.
Taman lepo krenu, i onda moraju da uprskaju sa nekim stvarima da slučajno ne ostave publiku Parova nezadovoljenom.
Sreću se predstavnici dveju vojsci na ivici brutalnog rata, među kraljicama sevaju pogledi, ali ne... najbitnije je da Pseto odbrusi svom burazeru neku glupost, koju je mogao i posle u kafani da mu kaže. Ili da Tirion sluša kako se na Iron Islands ubijaju deca poput njega.
Je l' zna Sersei uopšte šta hoće, ili nas scenaristi voze, samo da bi probali da urade nešto neočekivano? Sad deluje baš kao lujka, a ne kao prepredena kraljica, hladna kao led.
I da... haha... "Džone, ti si svaki korak u životu ispravno napravio"... a ovaj veli skromno: "ma nisam".... ahjoooj :)
Pa Džon je samo gluposti u seriji i pravio. Te hteo u noćnu stražu, te nije hteo (tu su već trebali da ga roknu), te se borio sa divljacima, te ga oni primili, pa je izdao divljake... ma mrzi me više... sad kad je tetku oplavajzio, to mu dođe kao šlag na tortu.
A zmajček... ne znam... meni je 100 puta bolji bad ass onaj undead zmaj iz cinematica za Wow: Wrath of the litch king, nego ovaj. I kako bre onoliki zid da sruši? Valjda nije zid sav od leda, i valjda ima celog venca planina tu. I magije čak.
Al' ajd sad... čekamo finalno rokanje.

Got

Je l' zna Sersei uopšte šta hoće, ili nas scenaristi voze, samo da bi probali da urade nešto neočekivano? Sad deluje baš kao lujka, a ne kao prepredena kraljica, hladna kao led.

Ja bih rekao da mi nismo gledali istu epizodu...

Got

Meni je epizoda meh.
Taman lepo krenu, i onda moraju da uprskaju sa nekim stvarima da slučajno ne ostave publiku Parova nezadovoljenom.
Sreću se predstavnici dveju vojsci na ivici brutalnog rata, među kraljicama sevaju pogledi, ali ne... najbitnije je da Pseto odbrusi svom burazeru neku glupost, koju je mogao i posle u kafani da mu kaže. Ili da Tirion sluša kako se na Iron Islands ubijaju deca poput njega.
I da... haha... "Džone, ti si svaki korak u životu ispravno napravio"... a ovaj veli skromno: "ma nisam".... ahjoooj :)
Pa Džon je samo gluposti u seriji i pravio. Te hteo u noćnu stražu, te nije hteo (tu su već trebali da ga roknu), te se borio sa divljacima, te ga oni primili, pa je izdao divljake... ma mrzi me više... sad kad je tetku oplavajzio, to mu dođe kao šlag na tortu.
A zmajček... ne znam... meni je 100 puta bolji bad ass onaj undead zmaj iz cinematica za Wow: Wrath of the litch king, nego ovaj. I kako bre onoliki zid da sruši? Valjda nije zid sav od leda, i valjda ima celog venca planina tu. I magije čak.
Al' ajd sad... čekamo finalno rokanje.

Za Sersei je očito da je luda, izgubila je svaki dodir sa realnošću. Život u strahu od proročanstva koje je čula kao dete, gubitak oca, dece, zaključno sa samnicom i golom šetnjom su odradili svoje.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno