I kameru ne bih uzeo kao prednost. Slike na v20 imaju neki pink tint u LL koji mi se uopšte ne sviđa. Kamera + problematični telefoni koji je lg izbacivao u prošlosti su lično mene odbili od kupovine v20 bez normalne garancije.
https://youtu.be/6DsKf03nV0U
Da li na LG može da se fiksira ISO a da telefon automatski podešava shutter speed?Kad smo kod kamere, probao sam oba, po meni bolje fotke, pogotovo nocu, pravi lg V20 sa primarnom kamerom u manual modu sa svojim camera softverom koji je mnogo bolji nego na S7.
Ja tebe i slicne tebi stvarno ne razumemI kameru ne bih uzeo kao prednost. Slike na v20 imaju neki pink tint u LL koji mi se uopšte ne sviđa. Kamera + problematični telefoni koji je lg izbacivao u prošlosti su lično mene odbili od kupovine v20 bez normalne garancije.
https://youtu.be/6DsKf03nV0U
Da li na LG može da se fiksira ISO a da telefon automatski podešava shutter speed?
Da li vrednosti za shutter speed i iso idu za po ceo F-stop ili ima i međuvrednosti?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ajde ne ****, javi mi se svaki drugi dan neko kome je klin master obrisao igo folder - eno baš juče u igo temi čovek kuka i baš s7 edge .Nista od klinera i antivirusa nije upaljeno, nemoj da lupetas. Bloat se gasi vrlo lako sa package disable. Taj LG ima isti bloat i manje vise iste aplikacije, ti bre napravi od njega vanilu ***. Ne znam za multitasking na v20 ali ma s7e je stalno kesirano 1.2gb sa isto toliko aplikacija, meni odlicno. Hahaha pa sta imaju ljudi od toga sto je prvi telefon sa nugatom kad su svi na nugatu ? Al dobro ti si poznat lg troll ne znam samo sto nisi kupio mocni g6
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mislim i da Lg ima taj "Smart Cleaner"...
dobro, onemogući se kliner i šta onda, disabler je čudo. to znači da je S7e djubre i da svi treba da kupimo V20?
from komsa's edge
ima i njega sam "gasio" disabler-om [emoji106]Mislim i da Lg ima taj "Smart Cleaner"...
nisi ti rekao ali neki drugi jesu i ti ih tvojim komentarima praktično podržavaš ili to samo tako deluje....
from komsa's edge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari