U ovom trenutku je dostupna promocija 50% više minuta ka svim nacionalnim mrežama, u zavisnosti od izabranog paketa. Odabirom paketa koji ste naveli, dobili biste 75 minuta ka svim nacionalnim mrežama, a nakon što potrošite 225 minuta, na raspolaganju imate 5000 miunta u našoj mreži. Ostale karakteristike paketa, možete da pogledate na našem sajtu: https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/
Ugovorna obaveza bi bila 12 meseci kao i trajanje promocije. Kupovina telefona je dostupna mesec ili tri meseca ranije, ako se odlučite za novi telefon putem naše banke. U tom slučaju bi se prekinula promocija i kreirala nova ugovorna obaveza na osnovu aparata.
Za realizaciju je dovoljno da nam ovim putem javite za koji ste se paket odlučili i koja adresa za isporuku bi Vam odgovarala.
Nadam se da će predloženo odgovarati i da ćete nam pisati.
Krivo mi je ukoliko prezentovana ponuda nije u skladu sa Vašim potrebama. Razumem želju za nekom drugom promocijom, ali u ovom trenutku drugačije uslove nismo u prilici da ponudimo.
Da li je normalno da Tln cima korisnike PRE 20. u mesecu kada ce platiti racun?
Cimalu poznanicu... kaze od pocetka godine je tako cimaju kada ce da plati racun, a godinama je korisnik bez da i jednom kasni sa uplatom. Placa uvek na salteru (stara osoba, hteo sam da joj uplatim preko TBa da ustedi vreme, ni da cuje, ko bi znao kakve madjije misli da ima tu)
Predamnom je pricala, a racun bi bio duplo veci da je jedan mesec zaboravila da plati.+1, nešto je loše sanjala bakuta....
Danas sam dobio na poklon dva iphona, ubacim telenor karticu u jedan od njih, nisam ništa radio, nisam slao poruke za aktivaciju, vratim karticu u moj mob, kad ono zaduženje 18 dinara.
Šta li to može da bude?
imessage aktivacija?
4G Max / 4G MaxUf dl/ul samo 4/4.
Moglo je to bolje, ili barem isto kao Vip.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
O čemu pričaš dl/ul je 50/ ne piše al' izvlači preko 10 i to za 1250din.Uf dl/ul samo 4/4.
Moglo je to bolje, ili barem isto kao Vip.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
da li je kao kod vip-a da mora na istoj adresi da se koristi ili može na bilo kojoj lokaciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari