Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pre nekoliko dana sam im mailom tražio tu specijalnu ponudu sa neograničenim minutima i 2GB na paketu PiS+, i ladno su me oduvali. Korisnik sam 10+ godina i nikada ni jedno zakašnjenje sa plaćanjem. Evo sto su mi "ponudili":
U ovom trenutku je dostupna promocija 50% više minuta ka svim nacionalnim mrežama, u zavisnosti od izabranog paketa. Odabirom paketa koji ste naveli, dobili biste 75 minuta ka svim nacionalnim mrežama, a nakon što potrošite 225 minuta, na raspolaganju imate 5000 miunta u našoj mreži. Ostale karakteristike paketa, možete da pogledate na našem sajtu: https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/

Ugovorna obaveza bi bila 12 meseci kao i trajanje promocije. Kupovina telefona je dostupna mesec ili tri meseca ranije, ako se odlučite za novi telefon putem naše banke. U tom slučaju bi se prekinula promocija i kreirala nova ugovorna obaveza na osnovu aparata.

Za realizaciju je dovoljno da nam ovim putem javite za koji ste se paket odlučili i koja adresa za isporuku bi Vam odgovarala.

Nadam se da će predloženo odgovarati i da ćete nam pisati.

Na moj odgovor da me njihova trenutna ponuda ne interesuje i da želim paket koji su mnogi dobili, napisali su mi:

Krivo mi je ukoliko prezentovana ponuda nije u skladu sa Vašim potrebama. Razumem želju za nekom drugom promocijom, ali u ovom trenutku drugačije uslove nismo u prilici da ponudimo.

Tako da definitivno ne dobijaju svi ponudu ako traže preko maila. Ja sutra idem i VIP da tražim prenos broja, kao i ženinog, bukvalno ću za iste pare koje sada plaćam Telenoru da dobijem mnogo više.

Baš me interesuje, kad budeš podneo zahtev za prenos broja u Vip, da li će te iz Telenora nazvati i nuditi sve što si tražio. Obavezno nam javi.

Na osnovu svega ...kad god je neko trazio...nisu dali...cim je zapoceta procedura prenosa daju...dace mu [emoji3]

Način na koji su mi odgovarali na emailove mi baš i ne uliva poverenje da će na kraju nešto ponuditi. U svakom slučaju pišem vam šta sam uradio.

Promocija 10gb je produžena?

Da li je normalno da Tln cima korisnike PRE 20. u mesecu kada ce platiti racun?
Cimalu poznanicu... kaze od pocetka godine je tako cimaju kada ce da plati racun, a godinama je korisnik bez da i jednom kasni sa uplatom. Placa uvek na salteru (stara osoba, hteo sam da joj uplatim preko TBa da ustedi vreme, ni da cuje, ko bi znao kakve madjije misli da ima tu :D)

Da li je normalno da Tln cima korisnike PRE 20. u mesecu kada ce platiti racun?
Cimalu poznanicu... kaze od pocetka godine je tako cimaju kada ce da plati racun, a godinama je korisnik bez da i jednom kasni sa uplatom. Placa uvek na salteru (stara osoba, hteo sam da joj uplatim preko TBa da ustedi vreme, ni da cuje, ko bi znao kakve madjije misli da ima tu :D)

Stigne poruka gde me podsete da uskoro ističe rok za uplatu ali nikada za ovih 19 godina nisu pozvali da bi mi to rekli.

Poruka da, i korisna je ako se zaboravi na racun, ali poziv nikada. Prvi put cujem.

+1, nešto je loše sanjala bakuta....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Danas sam dobio na poklon dva iphona, ubacim telenor karticu u jedan od njih, nisam ništa radio, nisam slao poruke za aktivaciju, vratim karticu u moj mob, kad ono zaduženje 18 dinara.
Šta li to može da bude?

Poslednja izmena:
Cesto sam tamo - zaklonjen bankomat je zgodniji :)

Sutra im stizu novi paketi za net sa neogranicenim internetom za kuću.
To su mi nudili da uzmem večeras u poslovnici.

Uf dl/ul samo 4/4.

Moglo je to bolje, ili barem isto kao Vip.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Max 4g [emoji6]

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Plus ako potpišeš ugovor 50%

E to je već nešto drugo :) Na brzinu preleteo preko teksta, pa se prešao.

Pardoniram na konfuziji.

Poslednja izmena:
Uf dl/ul samo 4/4.

Moglo je to bolje, ili barem isto kao Vip.

O čemu pričaš dl/ul je 50/ ne piše al' izvlači preko 10 i to za 1250din.

Vip KN3 40/8 je 1700din.

Posle 100 GB i kod jednih i kod drugih ide 2/2

A telenor ako se vodi na istu osobu daje i deljenje sadržaja kao kod telenor više usluge

Jaooo telenore [emoji4]

Poslednja izmena:
Baš dobra ponuda, naročito zbog mogućnosti deljenja interneta sa standardnim postpaid brojem.

da li je kao kod vip-a da mora na istoj adresi da se koristi ili može na bilo kojoj lokaciji?

Nazad
Vrh Dno