gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2009
- Poena
- 845
Kad si već do sada čekao mogao si i ovih 7 sati do HD izdanja 😀
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Odgledao sam je cim se pojavio onaj "leak",ali sam tek sad prokomentarisao.
Kad si već do sada čekao mogao si i ovih 7 sati do HD izdanja 😀
Pa jeste mu ona tetka, Viseris i Deneris su brat i sestra od Regara, a on je ćaća John Snowu
Ne morate da gledate seriju ako vam ne odgovara. [emoji12]
Kakvi su ovo hijeroglifi za drugi font kad se otvori sa winrarom?
http://titlovi.com/titlovi/game-of-thrones-259780/
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A nećemo valjda imati Jona i tedku na Gvozdenom prestolu na kraju serije? [emoji23]
Ja sam ubeđen da po Martinu neko od njih dvoje umire do kraja. Jon je već umro, tako da svima omražena Deneris umire 99%.
Pa prvi titl iz rar fajl jeste ćirilica, a drugi neki hijeroglifi, ne kontam zašto? Media player classic, font stavljen na eastern Europe.
Rick i Mortyyyy- now that's what I'm talkin' 'bout 😀
Pa jeste mu ona tetka, Viseris i Deneris su brat i sestra od Regara, a on je ćaća John Snowu
Paaa, u seriji su ga tako napravili dok je u knjigama malo komplikovanije. Po knjigama ispada da je Jon Snow sin Brendona ili Ned Starka sa Asharom Dejn, dok je Deni ćerka Regara i Lijane Stark
Kakva, kakva, kakva epizoda GoT! Auuuuuu, perfektna epizoda! 😀
Kakve li će tek biti ove zadnje 3 epizode sedme sezone 🙂
GoT
nije bas bila mala akcija ali dobro
svakako da susret zmaja, daenerys i jaimea lannistera je sve samo ne mala akcija... jedna od najznacajnijih i najmocnijih scena do sada.
Baci ostatak u Spoiler, ima fanatika koje ce te bananati zbog toga 🙂Sad sam gledao game of thrones 4 epizodu kako dobra epizoda brate najezio sam se!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari