gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
 - 05.03.2009

- Poena
 - 845

Kad si već do sada čekao mogao si i ovih 7 sati do HD izdanja
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Odgledao sam je cim se pojavio onaj "leak",ali sam tek sad prokomentarisao.
Kad si već do sada čekao mogao si i ovih 7 sati do HD izdanja
Pa jeste mu ona tetka, Viseris i Deneris su brat i sestra od Regara, a on je ćaća John Snowu
Ne morate da gledate seriju ako vam ne odgovara. [emoji12]
Kakvi su ovo hijeroglifi za drugi font kad se otvori sa winrarom?
http://titlovi.com/titlovi/game-of-thrones-259780/
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A nećemo valjda imati Jona i tedku na Gvozdenom prestolu na kraju serije? [emoji23]
Ja sam ubeđen da po Martinu neko od njih dvoje umire do kraja. Jon je već umro, tako da svima omražena Deneris umire 99%.
Pa prvi titl iz rar fajl jeste ćirilica, a drugi neki hijeroglifi, ne kontam zašto? Media player classic, font stavljen na eastern Europe.
Rick i Mortyyyy- now that's what I'm talkin' 'bout![]()
Pa jeste mu ona tetka, Viseris i Deneris su brat i sestra od Regara, a on je ćaća John Snowu
Paaa, u seriji su ga tako napravili dok je u knjigama malo komplikovanije. Po knjigama ispada da je Jon Snow sin Brendona ili Ned Starka sa Asharom Dejn, dok je Deni ćerka Regara i Lijane Stark
Kakva, kakva, kakva epizoda GoT! Auuuuuu, perfektna epizoda!![]()
Kakve li će tek biti ove zadnje 3 epizode sedme sezone
GoT
nije bas bila mala akcija ali dobro
svakako da susret zmaja, daenerys i jaimea lannistera je sve samo ne mala akcija... jedna od najznacajnijih i najmocnijih scena do sada.
Baci ostatak u Spoiler, ima fanatika koje ce te bananati zbog togaSad sam gledao game of thrones 4 epizodu kako dobra epizoda brate najezio sam se!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari