Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rick i Mortyyyy- now that's what I'm talkin' 'bout :D

Kakve li će tek biti ove zadnje 3 epizode sedme sezone :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Interesanto da u leak-u S7E6 za GoT izadje ono sto sumnjasmo odavno:
(big spoiler! naravno, ako je tacno :))
Dzole je Denin bata
:)

Epizoda je tesko sran*e.. Serija je postala teska komercijala. Das ljudima na kraju malo akcije I svi sad wow ludili ovo ono.... razocaran sam...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Iskreno, ni meni nije svidela ...
Bar da je John Snow klekno tamo u pecini, pa da se desila neka akcija na brzinu, ovako blah ...

Poslednja izmena:
U kom smislu
kleknuo? Bent the knee, ili xxx?:)

GoT
nije bas bila mala akcija ali dobro
svakako da susret zmaja, daenerys i jaimea lannistera je sve samo ne mala akcija... jedna od najznacajnijih i najmocnijih scena do sada.

Poslednja izmena:
Mislim na xxx. I taman kad su krenuli u pecinu rekoh to je to, ima John da da gol u gostima, ova ga posle nauci da jase zmaja i tako zaljubljeni i sretni na zmajevima krenu da osvajaju ostala kraljevstva ... totalno sam razocaran

Pa...
Dzole joj je izgleda brat :) U stvari... ocigledno nije, JRR bi im napisao XXX scenu da jeste :D

To mu je tetka. Dzoni je sin njenog brata. A Targerijanima je incest kao dobar dan te pada sex medju njima 100% vec su bili rumori zadnja ili predzadnja ep

Epizoda je bila super, bilo je dosta stvari van akcije, koja je inace sama po sebi dovoljna da se kaze da je epizoda pokidala.
Ne moze serija konstantno da ide istim tokom, mora i akcije da bude, ipak se radi o ratovima i borbi u fantasy svetu.

Da je neka druga serija, vec 2 sezone bi verovatno zmajevi bili glavni akteri, pa bi se razvijala drama oko njih, a ovde je ipak kako treba, kucni ljubimci i nista preterano znacajnije :D

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Poslednja izmena:
Otprilike, Uriel, osim:
Od kud tetka, i jos mladja od bratanca?

Pa jeste mu ona tetka, Viseris i Deneris su brat i sestra od Regara, a on je ćaća John Snowu

Ne morate da gledate seriju ako vam ne odgovara. [emoji12]

Kakvi su ovo hijeroglifi za drugi font kad se otvori sa winrarom?
http://titlovi.com/titlovi/game-of-thrones-259780/

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Aaaa, vi vec znate da je tako :) Niste fer! :)
UA knjige! :p

Poslednja izmena:
A nećemo valjda imati Jona i tedku na Gvozdenom prestolu na kraju serije? [emoji23]
Ja sam ubeđen da po Martinu neko od njih dvoje umire do kraja. Jon je već umro, tako da svima omražena Deneris umire 99%.

Pa prvi titl iz rar fajl jeste ćirilica, a drugi neki hijeroglifi, ne kontam zašto? Media player classic, font stavljen na eastern Europe.

A nećemo valjda imati Jona i tedku na Gvozdenom prestolu na kraju serije? [emoji23]
Ja sam ubeđen da po Martinu neko od njih dvoje umire do kraja. Jon je već umro, tako da svima omražena Deneris umire 99%.

Pa prvi titl iz rar fajl jeste ćirilica, a drugi neki hijeroglifi, ne kontam zašto? Media player classic, font stavljen na eastern Europe.

Stavi na russian ...je l ti malo zezas nas ?

Pa kako onda radi normalno prvi fajl sa eastern Europe?? Ćirilica

Pa jeste mu ona tetka, Viseris i Deneris su brat i sestra od Regara, a on je ćaća John Snowu

Paaa, u seriji su ga tako napravili dok je u knjigama malo komplikovanije. Po knjigama ispada da je Jon Snow sin Brendona ili Ned Starka sa Asharom Dejn, dok je Deni ćerka Regara i Lijane Stark

Sent from mTalk

Paaa, u seriji su ga tako napravili dok je u knjigama malo komplikovanije. Po knjigama ispada da je Jon Snow sin Brendona ili Ned Starka sa Asharom Dejn, dok je Deni ćerka Regara i Lijane Stark

wtf? sad ispada da je deni zapravo sve vreme stark? tj kraljica severa? :d

Kakva, kakva, kakva epizoda GoT! Auuuuuu, perfektna epizoda! :D

Slazem se u potpunosti. Epizoda je razvalila.

Kakve li će tek biti ove zadnje 3 epizode sedme sezone :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma ko ce sad da doceka petu epizodu. :D

GoT
nije bas bila mala akcija ali dobro
svakako da susret zmaja, daenerys i jaimea lannistera je sve samo ne mala akcija... jedna od najznacajnijih i najmocnijih scena do sada.

Upravo taj susret je obelezio epizodu. A tek njegova faca kad je video zmaja. :d

Pročitao sam samo deo prve knjige, jedva sam se suzdržao sve ove godine da ne pokvarim sebi seriju jer znam da ima razlika.

Fuck me and call me your bitch[emoji23] [emoji15] [emoji15]
Nisam znao to za Jona I Deneris. Čitao sam da je Night king možda I Stark.

Sad sam gledao game of thrones 4 epizodu kako dobra epizoda brate najezio sam se!!!
Pratim od pocetka seriju i za mene je nekako razvucena i onda na kraju sezone zbrzaju uvek... Ali do sada sve borbe sto su bile i u prosloj sezoni itd bas bas su VRH odradjene, extra efekti, zvuk znaci vrh!
Najezio sam se kad se zmaj pojavio iz oblaka kad su napali ovi :) Haos dobro odradjeno!

Poslednja izmena:
:d
Dobro nisam ocekivao bas poljubac u pecini ali bilo je nekih iskrica izmedju njih dvoje.
Morao sam ponovo da repriziram scenu sa zmajem. J***o im je k***u. :d

Poslednja izmena:
Sad sam gledao game of thrones 4 epizodu kako dobra epizoda brate najezio sam se!!!
Baci ostatak u Spoiler, ima fanatika koje ce te bananati zbog toga :)

Vidi se koliko je izmenjeno jer:
Previse jacih likova ne gine, a tolika bitka i toliko vatre - ne lici na JRRMa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno