Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

To je MIUI 9, poslednja china beta verzija. Od 11. avgusta krecu global verzije.

Imas i debloat-ovan MIUI 9 rom sa dodatim jezicima, http://miuipro.ru/rommgr/device_view/483

Не може да се не примети да је овај миуи ВЕОМА "СНАПИ" и екстра БРЗ, али има ГАДАН баг са подешавањем сигурности чим се дода један финферпринт, та опција више није доступна сваки пут се добије ФЦ ако се приступа подешавању сигурности...

Poslednja izmena:
Mislim da su sve sredili na LOS-u...

Uskoro (znam da se oduzilo) i na zvanicnom download sajtu https://review.lineageos.org/#/c/178505/

New feature u MIUI9 je da će moći da se brišu sistemske aplikacije. Onda je to pristup root-u , a bootloader ostaje zaključan? Da li to znači i da će moći da se instaliraju aplikacije koje zahtevaju pristup root-u?

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk
Ne mora da znaci da je to pristup root-u. Mogu da stave aplikacije na neku particiju, pa odatle da se brisu. A mozda su nasli neko drugacije resenje, ko zna :)

Не може да се не примети да је овај миуи ВЕОМА "СНАПИ" и екстра БРЗ, али има ГАДАН баг са подежавањем сигурности чим се дода један финферпринт, та опција више није доступна сваки пут се добије ФЦ ако се приступа подешавању сигурности...

Slazem se... Mada ja sam probao prvu alpha verziju i nisam testirao FP. Bilo je dosta FC-a.

Poslednja izmena:
Jesi probao da instaliraš neku apk koja zahteva pristup root-u?

Pa pazi jesam, ali dzabe kad sam flesovao SuperSU, jer ne moze da se podigne sistem bez patch-ovanog boot.img-a. Lazy nisam hteo da flesujem, bolje mi je sa root-om.

Testiracu kad izadje Global Beta.

Onda bi trebalo i custom recovery [TWRP] umesto MIUI sistemskog, ako su već boot.img patch-ovali. Totalni debloat i instalacija aplikacija koje zahtevaju pristup root-u bi me ponovo vratili na MIUI. Custom recovery, manje-više, a da uz to bootloader ostane zaključan [emoji23]

Greskom poručih sa 16gb rom-a, je li ko radio ovaj hack za memorijsku i sim kartice dvije zajedno?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Imas na youtube, reze se memorijska i malo se stanji sim.

Ljudi, mislim da je glupo pitanje jer google nije pomogao ali ajd da probam. Mozeli se Xiaomi kupiti bilo gde u legalnoj radnji? Mislim normalna koja prima karticu itd. Da nisu ovi polu legalni "shopovi" po Balkanskoj i slicno. Hvala ;)

Pa da bi mogle, korisnik biti Admin, to nema sanse ni jedan proizvodjac da uradi...Znaci , morao bi rom da bude preroot-ovan...
Verovatno ce dozvoliti Disable tih app, a uklanjanje cisto sumnjam.

Sent from my Redmi Note 4X

Greskom poručih sa 16gb rom-a, je li ko radio ovaj hack za memorijsku i sim kartice dvije zajedno?

Imas ovo da uzmes, radi provjreno.

Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max
http://s.aliexpress.com/7viiMjYJ

@Kidence jos davno preporucio

Poslednja izmena:
Ovde se navodi za Kineski bloat, review koji sam ranije čitao se odnosio na sistemske aplikacije.

Kod tog budzenja sim+sd, lako moze da se osteti sim slot i onda posle kada se ubaci samo sim kartica, nema dobar kontakt i da pravi probleme.

Poslednja izmena:
Ljudi mene interesuje hoce li sve mreze preci uskoro na 4g 800 ? Ili se tezi da se predje na 1800. Nije problem biti bez 4g, ali bi dobrro bilo da radi.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U gradu, gusce naseljena mesta "mora" 4g na 1800, dok ruralna podrucija bolje(vise forsiraju) 800mhz...
Pa sada sve zavisi gde zivis...

To ces morati da vidis sa njim. Ja sam dobio ono sto sam trazio.

Hteo sam crni Global Stable RN4X u vakum pakovanju. To sam i dobio tako da sam zadovoljan.

Nema veze interna sa softverom, isti je za 16,32 i 64 model. Dobice svi.

E to se broji. Ovo mi je najbolja kupovina do sada

Pozdrav, zamolio bih za par saveta ako moze..?Trenutno imam LG G3 3gb ram i vec nekoliko dana razmisljam o kupovini ovog modela Note 4x..Trazio sam na KP ali su svi otvarani, tj nisu vakum pakovanje sto mislim da bi trebalo ako su novi..Znam da treba da trazim Global Rom ali nisam nasao ni jednog u oglasima da je vakum pakovanje, jedan mi je cak rekao da je telefon otvaran posto mora da se ubaci global rom a u oglasu mu stoji kupac prvi pali telefon..Dali je uopste moguce naci vakum pakovanje ovog modela ili su svi naknadno instalirani..?
I ako moze cisto neko poredjenje sa LG G3 modelom, dali je velika razlika u pitanju ili su nijanse u pitanju..?Telefon mi uglavnom sluzi za koju sliku, malo net i pozive-poruke, nisam zahtevan korisnik..

Nemoj se opterecivati vakum pakovanjem. To su kineske verzije u koje je ubacen globalni rom. Bilo bi dobro ako mozes da kupis globalnu verziju. Zbog ovog problemcica sa 4g. To nee smeta ali zna da nervira. Uglavnom telefon je odlican. Malo prednja kamera kaska, ali za to se koristi digitalac

Nazad
Vrh Dno