Šta je novo?

Nvidia mining

Kakve veze ima da li je crvena zona ili nije ako ima zarade, nema nikakve, ako hoces da zaradis moras i da platis

Da li ja pravim negde gresku maximum sto sam izvukao iz gigabyte gtx1060 3gb je 19.5 mhs evo mojih podesavanja pa da neko iskusniji baci oko ili neko ko ima ovakvu graficku. hynix memorija je.Pogledajte prilog 233418

opet niz dezinformacija u odgovorima. Apelujem sve clanove da dobro biraju koga slusaju, jer, ne samo u rudarenju nego u celoj IT oblasti ljudi imaju obicaj da pricaju napamet i lupetaju kad namirisu da neko nije strucnjak. Karta tvoja mora da daje 24mhs, bez obzira koju memoriju ima. Imam ja 1050ti sa Micron memorijom pa izvlacim 14mhs i to bez da sam je testirao do maksa uopste. Mislim da je do verzije windowsa, meni su neke verzije davale 7mhs, mesto 12 na stock. Imas li neke druge karte da kazes koji su rezultati?

Problem solved. Now i have 5 1060 gpus , claymore dualminer ETH 20-22 MHS/gpu+SC 200MHS/gpu, w10. Reason why i had with 5 gpus so low hashrate was in bios setting.

MSI Z170 carbon
- Into BIOS
Settings>Advanced>PCI subsystem Setting
PEG 0 and PEG 1 set to Gen1
Above 4G Decoding set to Enabled

- Settings>Windows OS Configuration
Windows 8.1 / 10 = "Enabled" <--- this i missed
· Share on FacebookShare on Twitter

https://forum.ethereum.org/discussion/13880/gtx-1060-6gb-low-hash-rate-going-insane

probaj nesto ovog tipa, mozda ne mora 24, ali 22-23 mora da izbaci

Ja sam citao na bitcointalk da nova serija gigabayte karti sa hynix memorijom neće preko 20... Koliko je tacno nznm, ali mozda je bas ovo slucaj.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

bas ja dobio to njesra,zasad bar,
6gb 1060 asus,lici na strix a nije
16mhs stock,19.5 sa 600 mem
sad cu da probam zeca
edit 12.5 zec nevidi nvidiju :)
na ewb Zec baca stock 315mhs sa PL 100
300mhs na +150 za gpu PL na 70 memorija neznaci
kod mene je samsung memorija,nije hynix samo problem

Poslednja izmena:
1060 gaming x 6GB daje 23.5 sa micron memorijom, 1060 armor 6Gb sa samsung memorijom daje 24.5 bez da je forsiram
Kopa se eth..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo, ako nekome znaci. Gigabyte Aours 1080 Xtreme, kopa LBC. Radi stabilno preko 10 dana (osim jednog restarta koji je bio zbog antivirusa).
Takodje, temperatura je takva jer u kuci nema klima uredjaja, a napolju je ovih dana poprilicno pakleno. Kada malo spadne temperatura, ili nocu napravim promaju dobro, pada temp i na 57-8.
Screen Shot 2017-07-24 at 4.55.54 PM.jpg

Evo, ako nekome znaci. Gigabyte Aours 1080 Xtreme, kopa LBC. Radi stabilno preko 10 dana (osim jednog restarta koji je bio zbog antivirusa).
Takodje, temperatura je takva jer u kuci nema klima uredjaja, a napolju je ovih dana poprilicno pakleno. Kada malo spadne temperatura, ili nocu napravim promaju dobro, pada temp i na 57-8.
Pogledajte prilog 233542

Jel si merio koliko ti vuce struje iz zida? Capture.JPG Meni sa ovim podesavanjima vuce 520 i ne smem vise da ih forsiram jer mi je slabo napajanje (700W za cetiri Zotac 1080) a i smanjio sam mem na -500 i daje mi oko 330mh/s osim jedne koja baca oko 300-310 ne znam zasto.

Poslednja izmena:
Jel kopa neko eth sa 1080? Koliko mu bacaju karte na default i koji miner koristi?

Meni sa ovim podesavanjima vuce 520 i ne smem vise da ih forsiram jer mi je slabo napajanje (700W za cetiri Zotac 1080) a i smanjio sam mem na -500 i daje mi oko 330mh/s osim jedne koja baca oko 300-310 ne znam zasto.
Moje misljenje da ti ta jedna daje manje kad si ulogovan preko teamviewera, iskljuci se i posle minut uloguj i videces da je davala isto ko i ostale.

Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk

Ma preko TV sam samo odradio screen da postavim ovde inace i na rig kad pogledam takodje baca manje - oko 310-320 a nekad i oko 300 dok sve ostale bacaju oko 325-335 ali uglavnom oko 330. Probao sam i clockove da joj promenim ali bezuspesno. Mada sam se igrao malo sa intensity i vidim ima manje - vise rezultata.

Poslednja izmena:
opet niz dezinformacija u odgovorima. Apelujem sve clanove da dobro biraju koga slusaju, jer, ne samo u rudarenju nego u celoj IT oblasti ljudi imaju obicaj da pricaju napamet i lupetaju kad namirisu da neko nije strucnjak. Karta tvoja mora da daje 24mhs, bez obzira koju memoriju ima. Imam ja 1050ti sa Micron memorijom pa izvlacim 14mhs i to bez da sam je testirao do maksa uopste. Mislim da je do verzije windowsa, meni su neke verzije davale 7mhs, mesto 12 na stock. Imas li neke druge karte da kazes koji su rezultati?

Zašto si tako siguran da ta karta mora da baca 24m? Jesi stvarno mislio da će proizvođači dozvoliti da za sličnu cenu tri godinegarancije karticom kopaš koina a oni ove mining držati za ukras od samo oko 3 meseca garancije?

U finansiske interese AMD i nVidije ne zalazim tkd ne znam. Nelogicno mi je da moja vidno slabija karta sa slabijom memorijon izvlaci 14 ladno a njegova 19. Ili da se od juce promenilo pa nije mikron najslabiji nego hynix

U finansiske interese AMD i nVidije ne zalazim tkd ne znam. Nelogicno mi je da moja vidno slabija karta sa slabijom memorijon izvlaci 14 ladno a njegova 19. Ili da se od juce promenilo pa nije mikron najslabiji nego hynix

Nema to veze sa logikom nego interesima, mogu oni od istog proizvođača memorije staviti da slabije kopa ako im je to u interesu, a sada jeste. Testirano, tj provereno, pomoći za sada nema :(

Poslednja izmena:
Ma jeste sada ce priozvodjaci kartica da steluju koja ce karatica koliko da kopa eth ili zec. Oni ce kartice da usteluju da su za gejming ok a za kopanje ih bas briga.

A i ove majning karte sto su napravili su na istom principu kao gejming samo nemaju konnektore za povezivanje video signala, video sam da neke na zadnjem delu imaju hdmi e sada jel sve imaju ili ne u to ne zalazim. Njima je samo bitan profit a sada koja ce kartica koliko da kopa to njih savrseno ne interesuje.

Jednostavno tako ti je kako ti je ili kakakv model kartice ubodes.

Jel bilo slucajeva da ljudi kupe dve identicne kartice za sli i da jedna se klokuje brutalno a druga jedva da mrdne. Tako da za kopanje ne mozes da ocekujes da sve rade identicno, mogu da rade slicno ali isto u jedan core clock tesko.

Ma jeste sada ce priozvodjaci kartica da steluju koja ce karatica koliko da kopa eth ili zec. Oni ce kartice da usteluju da su za gejming ok a za kopanje ih bas briga.

doslovno sam to hteo da kazem ali reko ne zalazim u poslovnu politiku i interes nvidije i amd-a, vec samo gledam onako kako jeste bez mnogo filozofiranja

EDIT: na koji nacin biste navrnuli karte na max singe ETH pod uslovom da vas potrosnja i zagrevanje ne interesuju? Znaci imam vodeno hladjenje i ne placam struju.

Poslednja izmena:
ne vidi se nista, ocoravih, aj jope'

EDIT: vidi se kad sacuvam na hdd, znaci nema tu sta, odvrnuti memaru koliko moze. To sam i mislio. Koju mem imas?

Poslednja izmena:
Samsung.

Spustas power limit koliko moze, temp limit stavis preko koga neces da ide mada meni kartica ni u najtoplijim danima kada klima u nije radila u sobi nije prelazila preko 59, upitanju je gigabyte xtreme gaming 1060 6 gb.

Veruj mi nemam pojma, tako mi stoji podeseno vec mesec ipo dana i ne cackam nista.

Koji win ? Miner drajveri ?

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Isplati se kopati sa jednom usamljenom 1060?

Evo jedne moje test mašine sa MSI 1060. 2x Armor na extenderima i 1 OC na PCI-16 direktno. Nisam probao mnogo preko ovoga, a ovako mi radi stabilno već dosta dugo.
2017-07-25.jpg

Memoriju sam držao neko vreme na preko 100 u plusu, ali ne vidim razliku ni kada se spusti na 0. Zato sam te i pitao za memoriju.

Sad ti je memorija na +800, negde ti pogrešno gledaš...

Nazad
Vrh Dno