Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Kakve veze ima da li je crvena zona ili nije ako ima zarade, nema nikakve, ako hoces da zaradis moras i da platis
Da li ja pravim negde gresku maximum sto sam izvukao iz gigabyte gtx1060 3gb je 19.5 mhs evo mojih podesavanja pa da neko iskusniji baci oko ili neko ko ima ovakvu graficku. hynix memorija je.Pogledajte prilog 233418
Problem solved. Now i have 5 1060 gpus , claymore dualminer ETH 20-22 MHS/gpu+SC 200MHS/gpu, w10. Reason why i had with 5 gpus so low hashrate was in bios setting.
MSI Z170 carbon
- Into BIOS
Settings>Advanced>PCI subsystem Setting
PEG 0 and PEG 1 set to Gen1
Above 4G Decoding set to Enabled
- Settings>Windows OS Configuration
Windows 8.1 / 10 = "Enabled" <--- this i missed
· Share on FacebookShare on Twitter
Evo, ako nekome znaci. Gigabyte Aours 1080 Xtreme, kopa LBC. Radi stabilno preko 10 dana (osim jednog restarta koji je bio zbog antivirusa).
Takodje, temperatura je takva jer u kuci nema klima uredjaja, a napolju je ovih dana poprilicno pakleno. Kada malo spadne temperatura, ili nocu napravim promaju dobro, pada temp i na 57-8.
Pogledajte prilog 233542
Moje misljenje da ti ta jedna daje manje kad si ulogovan preko teamviewera, iskljuci se i posle minut uloguj i videces da je davala isto ko i ostale.Meni sa ovim podesavanjima vuce 520 i ne smem vise da ih forsiram jer mi je slabo napajanje (700W za cetiri Zotac 1080) a i smanjio sam mem na -500 i daje mi oko 330mh/s osim jedne koja baca oko 300-310 ne znam zasto.
opet niz dezinformacija u odgovorima. Apelujem sve clanove da dobro biraju koga slusaju, jer, ne samo u rudarenju nego u celoj IT oblasti ljudi imaju obicaj da pricaju napamet i lupetaju kad namirisu da neko nije strucnjak. Karta tvoja mora da daje 24mhs, bez obzira koju memoriju ima. Imam ja 1050ti sa Micron memorijom pa izvlacim 14mhs i to bez da sam je testirao do maksa uopste. Mislim da je do verzije windowsa, meni su neke verzije davale 7mhs, mesto 12 na stock. Imas li neke druge karte da kazes koji su rezultati?
U finansiske interese AMD i nVidije ne zalazim tkd ne znam. Nelogicno mi je da moja vidno slabija karta sa slabijom memorijon izvlaci 14 ladno a njegova 19. Ili da se od juce promenilo pa nije mikron najslabiji nego hynix
Ma jeste sada ce priozvodjaci kartica da steluju koja ce karatica koliko da kopa eth ili zec. Oni ce kartice da usteluju da su za gejming ok a za kopanje ih bas briga.
Nije za eth-a,dobra je za libri i zec-a,to je moje mišljenje(20-24 daje eth)Jel kopa neko eth sa 1080? Koliko mu bacaju karte na default i koji miner koristi?
Sad ti je memorija na +800, negde ti pogrešno gledaš...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari