Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brale, al tu da me cekas.(Otpisani - Misirac).
''Medicina - to je hirurgija. Sve ostalo je sudbina'' (''Sabirni centar'', berberin Simeon).
...ralna-rasprava

Тако је некад и било па су се бунили да се не зна шта се плаћа и онда су поделили. А на сајту лепо пише цена и пише да није укључена основна теве понуда, што је погрешно написано, требало је да пише да није укључено одржавање и да се то обавезно плаћа. Ипак, њихов циљ и јесте да привуку што више корисника а то раде привидно нижим ценама. Ко се залети па после сазна шта је превидео, углавном не мења одлуку.
Какогод, увек се све прочита, распита па онда одлучи.

Сад видим, на страни са пакетима је у цену урачуната та основна теве понуда, код интернет пакета није ... то већ показује колико код њих лева рука не зна шта ради десна.

Sve je to planski odradjeno, ne brinite se vi za njih i to koliko su uredjeni unutar firme.

Kako SBB zna odakle ja zovem par puta za reklamacije sam se istripovao imaju moj broj u bazi i to je to , ali evo danas nestane sve sacekao pola sata nazvao ih odmah obavestenje: sa lokacije gde imate prikljucak doslo je do prekida signala ekipe su na terenu ......
Uzmem suprugin telefon i opet isto obavestenje.
Kako ?
Otprilike znam kako ali da li oni na ovo imaju pravo?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa, da li bi ti bilo lakše da se prave da ne znaju? Oni znaju tačno šta i koliko gledaš ili posećuješ a na to si pristao potpisivanjem ugovora. U kakvoj državi živimo, samo ćekam da počnu da nam blokiraju pristup određenim sajtovima kao u nekim zemljama...

Mozda ti je broj povezan nekako u njihovu bazu, sa njega si ranije zvao ili slicno, ako su mobilni u pitanju? Za fixni isto, a ako je njihov onda valjda znas ;)

Mada mislim da je pre da imaju puno problema i da svima to javljaju da otkace sto vise ljudi ;)

Nemam fiksni.
Moj telefon ima dve kartice i nikada ne obracam paznju sa kog broja zovem.
Ali sa supruginog telefona nikada nisam zvao.
Nisu to cista posla ja znam da oni to mogu , ali to je ipak zadiranje u privatnost korisnika.

Mislim da mesas "zadiranje u privatnost" i "kradju podataka". Da bi znali gde ti je broj trenutno ili cak samo da bi znali na koju adresu ti je registrovan broj, moraju imati pristup bazi tog operatera.

A to je kradja podataka, ili prodaja/dostavljanje podataka nezakonito. Nama izgleda isto, ali je MNOGO veci problem/prekrsaj u pitanju.

Mislim da im cak ni MTS ne bi to omogucio vezama i vezicama. Ima smisla da bi im Telenor dao tu mogucnost, ali ako to ne ide kroz Telenorov servis samo, u pitanju jeste prekrsaj.

Ne može Telenor da im da, ne sme da se dele takvi podaci trećim licima, možda jedino kad postanu jedna firma :)
Iskreno nema šanse da su znali njegovu lokaciju. Imali su telefone u bazi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koja je fora sa SBB call centrom? Danas ih zovem jer mi ne radi net na Starom Gradu i imam samo opciju da proverim račun i nešto vezano za plaćanje računa, ne postoji opcija da mi se javi operater zbog prijave problema.

Nedelja je, otisli ljudi na adu ili bazen. [emoji16]

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Ne može Telenor da im da, ne sme da se dele takvi podaci trećim licima, možda jedino kad postanu jedna firma :)
Iskreno nema šanse da su znali njegovu lokaciju. Imali su telefone u bazi
MOZE, ali je to zabranjeno, tj. krivicno delo je u pitanju i to bas ozbiljno.
I ja mislim da imaju telefon u bazi. Cak i za Srbiju mi druge mogucnosti deluju preterano 1984.

Nedelja je, otisli ljudi na adu ili bazen. [emoji16]

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

OK, znači fora je da kada zovem sa SBB fiksnog imam samo te dve opcije a kada zovem sa moba imam sve call centar usluge na raspolaganju.
Rešio sam problem koji sam imao ali mi je ovakav sistem čudan...

Mene je SBB zvao da me pita zašto moj drug ne placa pretplatu za D3,tj ostao je duzan kad je raskidao ugovor,a oni mene zovu,otkud njima moj br??

Drug ti je bio revnostan pa je ostavio tvoj broj (kao drugi broj, pomocni), drugacije nikako ne mogu da doznaju.

Danas mi je uključen HBO. Tri meseca džaba.

Uspeo sam da isteram pravdu za ukinute ULTRA kanale. Smarah ih na fejsu, pa preko mejla.

A što se tiče telefonskih brojeva, morao sam da ostavljam kontakt brojeve kako bi nas zvali likovi iz nadležnog centra SBB-a.

I meni u petak stigao novi ugovor, "placaj duo gold, koristi duo gold extra"... [emoji41]

Da li neko ima iskustva sa aktiviranjem superseta, dok traje promocija "duo gold extra po ceni duo gold"? Da li se dobije HBO kao što i ide za one koji koriste standardno duo gold extra paket?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobija se Hbo premium uz superset na extra paketu. Ja aktivirao sve radi bez problema

E kad smo kod tih SBB "promocija", da li negde moze da se pronadje njihova ponuda za maj 2017.g.?
Elem, u maju me nahvataju promoteri u TC Big, i posle standardne price sledi ponuda promoterke: "ako predjete sa Trio Gold (na kojem sam bio do tada) na Trio Gold Extra i potpisete ugovor za Telenor Superset DOBIJATE sve sto sadrzi paket Trio Gold Premium sem brzine , a po ceni paketa Trio Gold Extra".
Plus - ubedjuje me da ne mora telenor broj nosioca ugovora nego bilo koji.
Naravno, potpisem ja to sve, dam napomenu da hocu da vratim jednu d3 cam karticu a da uzmem receiver za jedan TV i da mi zamene Cisco router s Ubee... dam naravno i neki drugi broj a ne od vlasnika ugovora.... sve naravno moze u trenutnku potpisivanja. Cekao par dana, sem brzine interneta a posle i uvecanog racuna, nista se ne desava....
Krenuli da renoviramo stan, to palo u drugi plan...
Odlazim danas u SBB da vidim sta se desava - promoterka je izgleda malo slagala, nije puno, nema bas sve iz Trio Gold Premium sto se tice programa, Ubee nemaju na stanju od maja pa zato nisu doneli, a receiver nisu dosli da zamene za karticu jer ja moram da im donesem i razduzim karticu, a onda ce oni da dodju da donesu receiver i naplate prikljucnu taksu (koji sam vec platio za dodatnu karticu).... a Telenor mora na vlasnika ugovora... znaci skup dezinformacija i lazi....
Jel bila ta ponuda u maju (ako neko zna), i jel stavrno moguce da nemaju Ubee od maja a da to nigde ne pise, neko obavestenje, nesto?!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li moze d3go da se koristi preko unifi mreže i ako može da li mesecno moze da se izgura onih 5gb sto se dobija za unifi?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Prelepo :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Moze li mi neko pomoci. Vec treci dan nemam signal sbb. Nemam ni net i tv. Zovem ih, molim da dodju niko nije dosao. Izbezumljen sam. Ne znam sta vise da uradim. Da li je neko imao slicnih problema? Sve je od jednom prestalo da radi. Prijavlljuje mi da nemam signala

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Pa ako redovno placas racune, ostaje ti jedino da se obratis ratelu ili slicno

Ovakve stvare pokrecu SBB, nadam se.

media-share-0-02-04-3ef468fd7b61bff2f98e5c03a33e65d250caeba19ce51b4b30e1b542209d77e7-ec98b92c-49.jpg
media-share-0-02-04-f33fee6a11e008530195214cdf0039d4aaa136a1ca8f7ab3703d14671584ad62-a5e5c9bb-45.jpg

Jedino mozda zbog interneta. Sto se tice televizije, mislim da je dvbc ispred iptv generalno, a i imaju bolje kanale.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno