E kad smo kod tih SBB "promocija", da li negde moze da se pronadje njihova ponuda za maj 2017.g.?
Elem, u maju me nahvataju promoteri u TC Big, i posle standardne price sledi ponuda promoterke: "ako predjete sa Trio Gold (na kojem sam bio do tada) na Trio Gold Extra i potpisete ugovor za Telenor Superset DOBIJATE sve sto sadrzi paket Trio Gold Premium sem brzine , a po ceni paketa Trio Gold Extra".
Plus - ubedjuje me da ne mora telenor broj nosioca ugovora nego bilo koji.
Naravno, potpisem ja to sve, dam napomenu da hocu da vratim jednu d3 cam karticu a da uzmem receiver za jedan TV i da mi zamene Cisco router s Ubee... dam naravno i neki drugi broj a ne od vlasnika ugovora.... sve naravno moze u trenutnku potpisivanja. Cekao par dana, sem brzine interneta a posle i uvecanog racuna, nista se ne desava....
Krenuli da renoviramo stan, to palo u drugi plan...
Odlazim danas u SBB da vidim sta se desava - promoterka je izgleda malo slagala, nije puno, nema bas sve iz Trio Gold Premium sto se tice programa, Ubee nemaju na stanju od maja pa zato nisu doneli, a receiver nisu dosli da zamene za karticu jer ja moram da im donesem i razduzim karticu, a onda ce oni da dodju da donesu receiver i naplate prikljucnu taksu (koji sam vec platio za dodatnu karticu).... a Telenor mora na vlasnika ugovora... znaci skup dezinformacija i lazi....
Jel bila ta ponuda u maju (ako neko zna), i jel stavrno moguce da nemaju Ubee od maja a da to nigde ne pise, neko obavestenje, nesto?!?
Sent from my iPhone using Tapatalk