Cena je za 1 komad!!!!.... a kostaju 180E (Cambridge Audio SX50)...
na APR-u piše da je i dalje aktivna, pri čemu je u aprilu promenjena adresa (sad je u Lominoj, blizu ambulante Savski venac - Beograd)Vidi ovde da li ih ima i da li ta radnja uopšte radi.
kolega ima Bronze (ne znam da li 1 ili 2) i kaže da su dobriPogledaj i PSB Alpha B1 i Monitor Audio Bronze 1.
BTW, videh u jednom cenovniku Marin Logan Neolit - zvucnici 94000 EUR - nebitno da li je par ili ne. AMAN!!! 94000E !!!! Ja stvarno ne mogu da poverujem da neko moze da da 94000 E za zvucnike.)
Ajmo, back to reality...
Ma daj, ovo nije normalno.
5 milona bilo cega a kamoli funti za zvucnike je bolesno .
Mislim to je kao da si kupio direktnu kartu za ludnicu...
Dobar dan - jel imate zvucnkiie?
Imamo, a uz njioh dobijete i lepu kosulju sa jako dugiiim rukavima..
Š'a s' ložiš?![]()
![]()
Moracu.Što se tvoje dileme tiče, zaista bi trebalo da se potrudiš da dođeš do Dali Zensor serije. Oni su već duže vreme prst-u-pekmez po odnosu cena/kvalitet.
Međutim, koliko sam ispratio do sada, više se ne uvoze kod nas normalnim putevima. Proveri to.
Sve zavisi od pojačala, ni vati nisu isti kod svakog proizvođača - mislim da je ipak malo za tu kvadraturu.Da nije 50W malo?
Doduse, soba ce biti 25-30 m2
...pitanje je da li ce nekih 25 W biti dovoljno da tera zvucnike koji mogu da podnesu do 100W ?
Da, u pravu si.
Ali postoji neka minimalna snaga kojojm se pogone zvucnici tako da imaju predvidjene karakteristike.
Dakle, jedna od sledecih potraga je neki maranc....
Dali i Marantz se recimo fino gađaju. Al nisam ja probao. Tako pričaju po netu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari