wolfganger
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.07.2017
- Poena
- 51
Tako nam salju iz centralnog magacina za jugoistocnu Evropu njihov je odgovor...da su mi prije ugradnje rekli klima je iz 2014 god ne bi je kupio sigurno iako sam htio Fujitsu...
Budite ljubazni i odgovorite ako neko zna...ljudi iz Viacoma kad sam pitao sto je klima stara 3 god kazu NEMAMO DRUGU ILI TU ILI DA SVE RAZMONTIRAMO...Katastrofa a dao im 2000 evra
Kurajberu nisi shvatio pitanje. Mene brine razlika u natpisu General na spoljnoj a Fujitsu na unutrasnjim. I naravno da mi se ne svidja sto je klima proizvedena u sep 2014... kupijes li ti u salonu auta nov auto ili onaj za koji ti kazu da je nov ali nema veze sto je tri god vec u magacinu...
Ne kapiram sta si digao toliku frku.
Kazi da su super sto nisu alavi kao ostali uvoznici i nisu zviznuli cencuge kao Mitsubishi, Toshiba, Daikin, LG...LG je posebno sumanut s cenama.Sta da kazem sem Viacom ..
Kazi da su super sto nisu alavi kao ostali uvoznici i nisu zviznuli cencuge kao Mitsubishi, Toshiba, Daikin, LG...LG je posebno sumanut s cenama.
Debljini heraklit ploča između 25 i 100 mm odgovara vrijednost toplinske provodljivosti od oko 0,090 T/mK.
Iz prethodnog stana sam preneo neku vivax inverter klimu 12 koja je pre 3-4 godine kostala celih 900 eura, (mogu da pogledam tačno koji model) koja radi onako, solidno.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Da me ubijes, ne znam, znam samo da sam tada gledao katalog i cenovnik i to im je bila najjaca i najskuplja 12ica, vracena u garanciji, imala je fabricku gresku u elektronici, pa je mi uzeli za 250e, radi bolje od svih ovih oatalih Kineza koje imamHeroju, da li je taj najskuplji Vivax model GEXI? To je bila odlična klima, i vredi svaki dinar. Rebrendirani Gree Hansol.
Da, to je bas nehumano skupo kod nas. Ja bih prvi Toshibu ili Mitsubishi ali ne za ove pare ni pod razno.
Sada gledam cijene za Mitsubishi MSZ-FH35VE cijena bi me došla za HR 900€ a Mitsubishi MSZ-FH25VE 810€ + 15€ troškovi dostave akcija, da sam sačekao još 10-ak dana mogao sam ubosti FH25-icu umjesto Suzumi Plus ali te cijene variraju dnevo pa je teško to upratiti.
DAIKIN FTXM25M/RXM25M sa standardnom cijenom od 1.080€ dobio bih ju za 780€ + 15€ troškovi dostave.
Tako nam salju iz centralnog magacina za jugoistocnu Evropu njihov je odgovor...da su mi prije ugradnje rekli klima je iz 2014 god ne bi je kupio sigurno iako sam htio Fujitsu...
Ok. Hvala svima i na korisnim savetima i na saljivim komentarima...sad mi je lakse a i kolega mi danas rece pa to je jedna firma i zove se Fujitsu General Limited...samo za razlicite delove sveta su drugacije oznake a kvalitet je isti... a iz Viacoma danas kad sam im rekao da mi se ne svidja razlika u nazivima obecali prvogodisnji besplatan servis i produzenu garanciju na 5god... a klima dobro hladi...nije losa...valjda me nisu zeznuli nista...pozz za sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari