c:\>fastboot oem device-info
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: false
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.056s]
finished. total time: 0.057s
Не може рут без рекаверија, а он не може без откључаног БЛ-аProbao sam sa unlock verzijama 1.1.1111.11231 i 1.1.0317.1_en (ova poslednja je na linku koji si poslao, nisam je skidao sa tog linka, imam je od ranije i sa njom sam otključao RN3) i dobijem ovo iz priloga. Sa verzijom 2.2.406.5 (poslednjom) mi kaže još 59 sati. U developer options ima provera da li je otključan - nije. Fastboot komanda takođe kaže da nije:
Kod:c:\>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.056s] finished. total time: 0.057s
Može li root bez unlock bootloadera? Da uradim TB restore na MIUI-u dok ne prođe ovih 59 sati. Taman da dam šansu MIUI-u još jednom :d
Ne bih da primenjujem nezvanične metode unlock-a (ne znam ni da li mogu na RN4 kao što je moglo na RN3).
Edit: nisam bio lenj, skinuo sam i verziju sa linka, isti rezultat (could not verify device)
Rn3 sa 3gb takođe ubija proceseFali mi root najviše, zbog TB restore. Ne mogu sve od početka nikako. Ako sa 4GB bolje radi multitasking, daću šansu Miui-u. Za sada mi je RN3 i dalje primarni uređaj, četvorku pomalo čačkam ali još je nisam nagazio da vidim da li se znoji kada krenem da se prebacujem između TT, Chrome, Maps i još par aplikacija koje su mi stalno otvorene. RN3 sa 2GB ubija procese, ali je RR vidno bolji nego poslednji Miui koji sam koristio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari