Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Da li neko ima probleme sa pozivima? U toku razgovora se izgubi zvuk i druga strana nista ne cuje. Tek nakon restarta proradi ali se javi opet nakon par sati. Drugi put mu evo radim vracanje na fabricka i isto.

Pod garancijom je ali ako je nesto softwerski sitno da ga ne saljem.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja sam imao slican problem, kada nekog pozovem prvo ne cujem da zvoni pa se ta osoba javi i mi se ne cujemo medjusobno nego kad ja pricam hoce da susti, taj problem sam imao i na Lumiji i na S4 i sad na S8+ pa cak i moj burazer ima taj problem na S7, moras resetovati fon da bi proradilo.
To je to moje mreze kako sam primetio jer me taj problem bas juri.

Na kojoj ste mrezi, i da li ste primetili da se to desava na 2G, ili kada je 3G malkice slab? Ako mozete, podesite da telefon uopste ne koristi 2G. Trebalo bi da na Samsungu to moze i na S8, kroz servisni meni.
Najlakse je ako je rootovan telefon, pomoci Phone Info Samsung appa, pa kroz Secret Codes 2263 kod.

Ja sam mts mreza, mahom mi se desavalo kada sam na automatski 2g/3g dok samo na 3g nije pravilo problem.

Kako otkljucavate telefon kad je u kolima na nosacu?

Ja sam mts mreza, mahom mi se desavalo kada sam na automatski 2g/3g dok samo na 3g nije pravilo problem.
VIP mi je pre neki dan bio na 2G-only, jer sam poneo tudju Telenor karticu za probu 4Ga opet. I desilo se opet da ne cujem ja ili ne cuje druga strana. Inace mi je VIP kartica na 3G/4G, bez mogucnosti za 2G, i nisam imao problem od kako ne dozvoljavam 2G.

Nema veze sto VIP oko mene ima odlican 3G, kao da se nekada prebaci jer mu se cefne :)

Kako otkljucavate telefon kad je u kolima na nosacu?
Nesto od ovoga? Npr bluetooth u kolima :)
323a91ec0eac5d775c3b6f295bbb9e1f.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Cemu vam onda sluzi fp, iris i ostali "aduti" ?

Iris ne služi ama baš ničem pametnom. FP ne možeš da dohvatiš ni kada si pešak, a kamo li kada voziš. Mislim, čak i da su oba savršena, nebezbedno je i izuzetno neodgovorno u toku vožnje buljiti u ekran da bi otključao telefon koristeći Iris skener.
Za to služi Bluetooth uređaj, bilo da ga imaš u kolima ili na ruci u vidu pametnog sata. Ako ti je telefon toliko neophodan u toku vožnje, odna je najbolja opcija ona koju su ti već predložili.

Ma nije to nista presudno, nego navika. Presao sam sa jabuke, i tamo je to jednostavno. I onda stanem na semafor i hocu da vidim poruke koje su dosle i prc, moze da kucas pin i to je to. Dzaba mi otisci. Slicna stvar i kad telefon stoji na stolu...

Najbolja opcija ti je otkljucavanje preko home button, zadrzis i on se otkljuca.

Kupite gear s3 kao što kutija reče i problema nema...šta se stisli [emoji14]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Info iz ovlascenog servisa - zamena ekrana sa s8+ je oko 32 000 din, znaci mozda malo i jeftinije od S7 edge svojevremeno....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Info iz ovlascenog servisa - zamena ekrana sa s8+ je oko 32 000 din, znaci mozda malo i jeftinije od S7 edge svojevremeno....

Prosto da ne verujes, to je svakako velika olaksica, tj mnogo lepse zvuci (zlu me trebalo) sobzirom da je s8+ skuplji telefon. U ovlascenom je za s7edge bilo 34k.

Ali opet je mnogo, priblizna cena ce ostati i kad se telefonu spusti njegova cena.

Da ne prelistavam celu temu,pa pitanje?Dal je moguce da s8 nema ikonu za video poziv?Moze da primi video poziv ali nema opcija za pozivanje preko mobilne mreze?Sta moze da bude u pitanju?

Dobih danas S8 i odmah sam ga "turio" u Nillkin Defender II case kupljen na KP.
Ne zamerite što ću pitati koja je folija ili još bolje tempered glass preporuciljiva/najbolja da se stavi na ekran ?

Послато са SM-G950F

Poslednja izmena:
Da li su telefoni sa Mts-a zakljucani?

Nisu zakljucani, sa svih operatera su simfree.

Ajde koga ne mrzi, a nerviraju ga reklame, da instalira sa play store Adhell, pa da javi utiske da li mu brze radi telefon ili se ja tripujem :D

Instalirao sam i radi mi isto kao i pre...

Jel moze netko da odgovori od vlasnika s8 da li ima ikonicu za video poziv?Kad klikne na kontakt treba da se otvori nekoliko ikonica od kojih jedna oznacava video poziv.Licno sam drzao u ruci s8 i nisam uspeo da obavim video poziv jer nema opcije za pozivanje.Tel je azuriran i naravno orginal pa me zanima u cemu je kvaka?

Jel moze netko da odgovori od vlasnika s8 da li ima ikonicu za video poziv?Kad klikne na kontakt treba da se otvori nekoliko ikonica od kojih jedna oznacava video poziv.Licno sam drzao u ruci s8 i nisam uspeo da obavim video poziv jer nema opcije za pozivanje.Tel je azuriran i naravno orginal pa me zanima u cemu je kvaka?
Ovako... Ima... kada se klikne u imeniku na kontakt izadje ovo:
42400ad3c010a05e4f5c0a6c0ca28669.jpg

Ja ne znam sta je u pitanju ali ovaj nema pa ga ebi.Jednostavno nema ikone video call a u opcijama nema nigde da se ukljuci.Covek kupio nov tel i sokirao se,pa cak isao u obliznji servis da kazem najaci u Pozarevcu pa cak ni oni nisu znali da mu objasne sta je u pitanju.

Najjači u Požarevcu? Toliko je dobar da ne znaju šta je. Treba flesovati drugi fw za tržište gde ima ta opcija.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno