Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

^ kako ?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vratio na 6.0.1,posle je lako.

Mislis preko Odina si spicio MM i posle nije trazio da se ukuca mail koji je bio na fonu pre restarta iz rikaverija ?

Nema sanse, uvek trazi. Ali za 6.0 postoji brdo bypass-ova za Google aktivaciju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kako bre ugasiti ove smrdljive oglase , pritom mi izlaze samo na s7e a na drugom broju ni jedan jedini.ubise me.a na oba aparata isti google nalog.kako da to ugasim,a bez blokera posto na s8 nema nijednov jedin9g oglasa.na oba imam identicne aplikacije.

A da nas malo prosvetliš o kojim to oglasima tačno govoriš? U kom programu, kojoj aplikaciji?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Za blokiranje reklama, ako je na to mislio, najbolji je Adhell za nerutovane samsung telefone, a za rutovane, naravno adaway...

Jel se još nekome menja nijansa bele u nešto crvenkastiju dok koristi Chrome? Izadjem i udjem i sve kako treba.. Iritira žešće. Ne znam jesam nesto u podesavanjima podesio ili sta..

Nop...

A da nas malo prosvetliš o kojim to oglasima tačno govoriš? U kom programu, kojoj aplikaciji?

Stigne mi poruka viber, drka me reklama, otvaram recimo blic, drka me reklama,odem na flashscore da vidim rezultate opet reklama,i tako na brdo aplikacija....ali iskljucivo na s7e, na s8 ni jedna jedina.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Za blokiranje reklama, ako je na to mislio, najbolji je Adhell za nerutovane samsung telefone, a za rutovane, naravno adaway...
Ali neije do toga, to je poenta, rdklame me masiraju samo na s7e a na s8 nema nijedne, kao da sam nekom opcijom u telefonu dozvolio da me maltretiraju sa reklamama....

Kakve reklame? Kao baner u aplikaciji? To postoji u većini aplikacija, ali ja ih na viberu nisam video. Ako misliš na one što iskoče preko celog displeja, toga kod mene nema...

I pazi ovo.zakljucan tel, 1 nocu, automatski smanjeno sve od ponoci do 9 ujutro...stize poruka na viber (ne cujem jer je smanjen), ali reklama ,slicno kao na you tube, neki video klip, iako je tel zakljucan, krece da dreci i sve nas probudi,ludilo.i ne pali ekran, tel je i dalje zakljucan ali probudi celu kucu. Samo na s7e.Na drugom tel ni jedne jedine reklame....ludnica

Kakve reklame? Kao baner u aplikaciji? To postoji u većini aplikacija, ali ja ih na viberu nisam video. Ako misliš na one što iskoče preko celog displeja, toga kod mene nema...
Da ,kao baner u aplikaciji.automatski krece, i starije je od bilo cega ispod..sms,viber, surf, sta god...

Ne znam, ja nemam tih problema... na Blicu imam samo taj jedan baner i to je to. Viber ništa (da kucnem o drvo).. doduše, gde god mogu tu koristim plaćene verzije aplikacija pa.moguce da i to ima uticaja, ali to što se tebi dešava je sve samo nije normalno...

Ne znam, ja nemam tih problema... na Blicu imam samo taj jedan baner i to je to. Viber ništa (da kucnem o drvo).. doduše, gde god mogu tu koristim plaćene verzije aplikacija pa.moguce da i to ima uticaja, ali to što se tebi dešava je sve samo nije normalno...
Nije do placenih, identicne aplikacije, potpuno iste, isti nalog koristim , imam na s8 i nema nigde tih reklama. Kao da sam negde na s7e dozvolio da mi iskacu ...ali gde pojma nemam? Ali toliko me maltretiraju da mi dođe da uradim fac reset ....

Lepo si rekao...factory reset, jes da ti treba posle malo vremena da sve lepo instaliras i podesis ali na kraju...miran si

@LazarAntic isto sr*nje sam imao na S7, nista sem factory reseta nije pomoglo.

I pazi ovo.zakljucan tel, 1 nocu, automatski smanjeno sve od ponoci do 9 ujutro...stize poruka na viber (ne cujem jer je smanjen), ali reklama ,slicno kao na you tube, neki video klip, iako je tel zakljucan, krece da dreci i sve nas probudi,ludilo.i ne pali ekran, tel je i dalje zakljucan ali probudi celu kucu. Samo na s7e.Na drugom tel ni jedne jedine reklame....ludnica

Verovatno si pokupio sa neta ili instalacijom aplikacije neki exe malware file pa ti on onda cepa reklame kada god si na netu.

Zato root, adaway, malwarebytes i no worries ;)

Ma ne treba root, samo ubacite Adhell sa pleystora, on preko knoxa blokira, samo radi na samung fonovima...

Meni neće nešto adhell, sve uradim kako treba. I kad kliknem turn on, piše enabling i neće da ga aktivira

Vrh Dno