GOT vec gledam sam.
1. Sense8
2. Westworld
3. Mr. Robot
4. Death note mi deluje veoma zanimljivo. Pogledacu obavezno kad se pojavi.
5. Black mirror cu probati ali me ne privlaci na prvi pogled.
6. Misfits
To je to sto imam za sad, trazimo dalje.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja sam mislio na ovo:
http://m.imdb.com/title/tt1241317/?ref=m_nv_sr_1
I tek sad vidim da je to film a ne serija
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Taj rad. Odgledao sam lagano epizodu po epizodu, pažljivo, sa razumevanjem... Međutim, ili sam ja glup, ili nas Linč (koji sigurno koristi neku zayebanu hemiju) onako kulturno podprcqje. Naročito kada je scena sa njim.Tvin Piks... Ok. Ovo je realno klasicno izdr*avanje, lik se zahebava i bukvalno se smeje i pisha po sirotinji. Iako je genijalac nesumljivo, ja sam siguran da Linch bukvalno nekad ismeva gledaoce i smeje se kako su svi u fazonu vau. Imao je takvih situacija i u originalnoj seriji ali ovo je vec... Sve to i ne bi bilo tako strasno kao drustveni eksperiment da serija jednostavno nije tako prokleto prokleto dosadna...
Baš sam hteo da kažem, pre mesec dana je bilo toliko serija da nisam mogao sve da pogledam kad krenu utorkom-sredom da izlaze a sad s mukom listam torente.Arrow, The Flash, TWD, The 100, Lucifer su svi zavrsili sezone do daljnjeg.
^
Ako te ne smara da citas, ovo je dobar review poslednje epizode. Link
Kacim ga posto vidim da je tvoje misljenje da je Nora otisla pa se vratila a ima i ova druga mogucnost, da je prekinula onaj proces u masini. Krenula je da kaze nesto na slovo S, verovatno STOP.
Uglavnom, napravili su takvu epizodu da bukvalno obe teorije imaju smisla mada posle citanja ovog posta sa reddita zaista mi to sto pise ima vise smisla.
Kako god, drago mi je sto sam gledao ovo.
Ogromna SPOILERČINA za novu sezonu GoT-a....
Konačno će doći do susreta Jona Snowa i DEGENeris
![]()
Manje vise svi znaju da ce di toga doci pre ili kasnije ali nekome opet to moze pokvariti gledanje...A sto je spoiler........ ko to nije mogao da zakljuci do sada, ocigledno je pratio manje nego ja prvu sezonu (gde nisam shvatio da Jon Snow i Rob Stark nisu ista osoba)
Barem je smešan na momente ako ništa drugo, Kyle glumi za medalju.
Interesantna plejada glumaca se pojavljuje.
Definitivno sam danas odustao od American Gods, nisam čak ni odgledao celu e06, toliko je loše da jednostavno ne mogu, prekinuo nakon 20 min, ne vredi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari