Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
GOT vec gledam sam.
1. Sense8
2. Westworld
3. Mr. Robot
4. Death note mi deluje veoma zanimljivo. Pogledacu obavezno kad se pojavi.
5. Black mirror cu probati ali me ne privlaci na prvi pogled.
6. Misfits
To je to sto imam za sad, trazimo dalje.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Death note je anime, ima tridesetak epizoda i izasle su sve. Iako nisi fan tog stila (poput mene), veruj mi neces pogresiti ako pogledas. Kao sto kazes, odgledaj pilot (prvu) epizodu, i videces. :)

Tvin Piks... Ok. Ovo je realno klasicno izdr*avanje, lik se zahebava i bukvalno se smeje i pisha po sirotinji. Iako je genijalac nesumljivo, ja sam siguran da Linch bukvalno nekad ismeva gledaoce i smeje se kako su svi u fazonu vau. Imao je takvih situacija i u originalnoj seriji ali ovo je vec... Sve to i ne bi bilo tako strasno kao drustveni eksperiment da serija jednostavno nije tako prokleto prokleto dosadna...

GOT vec gledam sam.
1. Sense8
2. Westworld
3. Mr. Robot
4. Death note mi deluje veoma zanimljivo. Pogledacu obavezno kad se pojavi.
5. Black mirror cu probati ali me ne privlaci na prvi pogled.
6. Misfits
To je to sto imam za sad, trazimo dalje.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Into the Badlands, Fargo, Banshee, Friday Night Lights...
Poslednje dve serije su zavrsene

Koga zanima,veceras od 21h na HBO 3 krece maraton GoT s01 do jutarnjih sati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tvin Piks... Ok. Ovo je realno klasicno izdr*avanje, lik se zahebava i bukvalno se smeje i pisha po sirotinji. Iako je genijalac nesumljivo, ja sam siguran da Linch bukvalno nekad ismeva gledaoce i smeje se kako su svi u fazonu vau. Imao je takvih situacija i u originalnoj seriji ali ovo je vec... Sve to i ne bi bilo tako strasno kao drustveni eksperiment da serija jednostavno nije tako prokleto prokleto dosadna...
Taj rad. Odgledao sam lagano epizodu po epizodu, pažljivo, sa razumevanjem... Međutim, ili sam ja glup, ili nas Linč (koji sigurno koristi neku zayebanu hemiju) onako kulturno podprcqje. Naročito kada je scena sa njim.

HoC peta sezona razbila. Izbindzovao sam jace od pola sezone juče. Ovaj serijal bih mogao da pratim jos 10 sezona. Naravno dokle god su Francis i Claire u fokusu. 9/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Meni je i dalje zabavno da je gledam ali ipak mislim da je kvalitet donekle opao - koliko sad tu problematika moze da bude a da su smislene? Hocu reci imam osecaj da se vrte u krug iako je i dalje veoma dobra za gledanje. Nadam se da ce uskoro da je kompletiraju, pre nego sto je upropaste.

Arrow, The Flash, TWD, The 100, Lucifer su svi zavrsili sezone do daljnjeg.
Baš sam hteo da kažem, pre mesec dana je bilo toliko serija da nisam mogao sve da pogledam kad krenu utorkom-sredom da izlaze a sad s mukom listam torente.
S tim što sam ja davno odustao od TWD a gledao Blindspot, Homeland, agente šilda, Grimm-a, isl...

Pa sezona (godisnja) pocinje septembra, zavrsava se maja (+/- mesec), sa pauzom oko Thanksgiving i nekada oko Bozica i Uskrsa.
A leti su obicno limunadice :(

Čeka se finale Gothama

Pomalo neočekivan kraj za The Leftovers, ali vrlo lepo urađen, knedla u grlu varijanta. Dobili smo čak i neke bitne odgovore vezane za Departure, što baš i nije tipično za Lindelofa. Ali, iskreno, bilo je i boljih epizoda u ovoj sezoni ;).

^

Ako te ne smara da citas, ovo je dobar review poslednje epizode. Link
Kacim ga posto vidim da je tvoje misljenje da je Nora otisla pa se vratila a ima i ova druga mogucnost, da je prekinula onaj proces u masini. Krenula je da kaze nesto na slovo S, verovatno STOP.
Uglavnom, napravili su takvu epizodu da bukvalno obe teorije imaju smisla mada posle citanja ovog posta sa reddita zaista mi to sto pise ima vise smisla.

Kako god, drago mi je sto sam gledao ovo.

^

Ako te ne smara da citas, ovo je dobar review poslednje epizode. Link
Kacim ga posto vidim da je tvoje misljenje da je Nora otisla pa se vratila a ima i ova druga mogucnost, da je prekinula onaj proces u masini. Krenula je da kaze nesto na slovo S, verovatno STOP.
Uglavnom, napravili su takvu epizodu da bukvalno obe teorije imaju smisla mada posle citanja ovog posta sa reddita zaista mi to sto pise ima vise smisla.

Kako god, drago mi je sto sam gledao ovo.

Jes, ovo ima daleko više smisla. Primetio sam par tih hintova, ali sam izgleda odlučio da površnije shvatim epizodu. Ovim se lepo iskupio za LOST mamicu mu jbm :D

Ogromna SPOILERČINA za novu sezonu GoT-a....

Konačno će doći do susreta Jona Snowa i DEGENeris

UbwuvtD.jpg

Kliknuti il ne kliknuti,pitanje je sad...

Sent from my iPhone using Tapatalk

A sto je spoiler........ ko to nije mogao da zakljuci do sada, ocigledno je pratio manje nego ja prvu sezonu (gde nisam shvatio da Jon Snow i Rob Stark nisu ista osoba :D)

Nastavio polako Twin Peaks 3 sezonu, otvorite novi žanr stigao je "madness"

Barem je smešan na momente ako ništa drugo, Kyle glumi za medalju.
Interesantna plejada glumaca se pojavljuje.

Definitivno sam danas odustao od American Gods, nisam čak ni odgledao celu e06, toliko je loše da jednostavno ne mogu, prekinuo nakon 20 min, ne vredi....

A sto je spoiler........ ko to nije mogao da zakljuci do sada, ocigledno je pratio manje nego ja prvu sezonu (gde nisam shvatio da Jon Snow i Rob Stark nisu ista osoba :D)
Manje vise svi znaju da ce di toga doci pre ili kasnije ali nekome opet to moze pokvariti gledanje...

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Barem je smešan na momente ako ništa drugo, Kyle glumi za medalju.
Interesantna plejada glumaca se pojavljuje.

Definitivno sam danas odustao od American Gods, nisam čak ni odgledao celu e06, toliko je loše da jednostavno ne mogu, prekinuo nakon 20 min, ne vredi....

Meni je za sada dobar TP, kod ludila je nezahvalno tražiti neku logiku i relevatnost korelacije dogadjaja.
Verovatno će veliki broj gledalaca biti razočaran, jedan deo zadovoljan iako neće shvatiti srž i mali broj koji će približno shvatiti to jest identifikovati se sa dozom ludila/boleštine/psihoza koju su preneli na male ekrane. Recept za gledanje TP po meni je 0% očekivanja pa kad se sezona završi lepo sumiraš i vidiš koliko si u suštini jedno normalno biće za razliku od persona koje kreiraju ovakve sadržaje uz svo dužno poštovanje prema istima pošto snovi koje sanjam posle TP mogu i sami biti jedne od epizoda ovog seriajala. Mislim da su i delovi epizoda neki socijalni eksperiment samo ne znam kako mere rezultat (npr. ono storbovanje baterijskom lampom pre prikazivanja lože, te tripovi u ložu, brze i blještave scene) Sve u svemu nisam razočaran za sada.

Elementary Season 5 Finale - Odlično

Sherlock šizofrenija? aka Mr. Robot

gleda li neko rusku " 99% mrtav "? nije lose nije..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno