Markoni Kg
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2015
- Poena
- 69
Sad ne moze da se skine
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Proveri da li imaš nova ažuriranja. Tako sam ja odmah posle b153 proverio i skinuo b370.Ma kakav update. Ja tek dobio update sa b131 na B153.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Evo ga Huawei zvanicni NOUGAT za L21C66.\"dandabgd\" je napisao(la):@Rex meni je 153 stigla pre 2 meseca ali Mougata jos nema
Prvi metod je apsolutno isti kao sa Ffindera, koristi proxy. Drugi metod ce vecina zaobici jer treba malo vise znanj, a sa trecim metodom najverovatnije da ce neko brikovati telefon I to apsolutno ne pokusavati. PozzzEvo ga Huawei zvanicni NOUGAT za L21C66.
http://ministryofsolutions.com/2017/05/huawei-p9-lite-vns-l21-nougat-b370-vip-mobile-serbia.html
Build Number: VNS-L21C66B370
Supported Model: VNS-L21C66 (Vip Mobile – Serbia)
Update Type: Full OTA Incremental
Pozz
Kad je ucita updater bice 310Mb, nema da brines. PozzzDa li OTA verzija b381 iznosi 292mb ili 310mb, da znam da li instaliram sa FF ili ne, posto je tamo 292mb ?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Evo ga Huawei zvanicni NOUGAT za L21C66.
http://ministryofsolutions.com/2017/05/huawei-p9-lite-vns-l21-nougat-b370-vip-mobile-serbia.html
Build Number: VNS-L21C66B370
Supported Model: VNS-L21C66 (Vip Mobile – Serbia)
Update Type: Full OTA Incremental
Pozz
Naravno da sam proverio. Nema. Bukvalno sam tek pre 4 dana dobio update na 153. Dalji update nema jos uvek.Proveri da li imaš nova ažuriranja. Tako sam ja odmah posle b153 proverio i skinuo b370.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
To onda znaci da su svi C66 single sim. U tom slucaju Huawei nije morao da brine o pravilima oznacavanja kao kod C432 koji su dvovarijantni.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka
Malo Shaomi Mi6 theme interfejs
Pogledajte prilog 230081Pogledajte prilog 230082
Poslato sa HUAWEI VNS-L21
Ne znam šta,na linku jedino vidim šveđane na snegu.:trust:https://shoutmeloud.us/2017/05/28/download-huawei-p9-lite-b370-nougat-update-uk-ee-beta/
Možda nešto i bude od ovoga za C440
U temi com.android.systemui/theme.xml -u upišes:Moze uputsavo kako se menja?![]()
Jesi radio hard reset posle ažuriranja?Izvinjavam se ako se ponavljam sa pitanjem,da li jos nekom zapucava kamera,meni dobrih pola minuta ne moze da se sastavi... Prvi problem se javio sa B370,od tad trokira,odavno mi je izaslo azuriranje koje sam mislio da ce ispeglati ovaj bag,ali ni B380 ga nije resio. Nadam se da ce uskoro neki novi apdejt,jer me ovo vec opasno izludjuje...Zna li neko kako da ispeglam to?
Ako ti je cuvanje fotografija podeseno na SD karticu prebaci na kratko da to bude interna memorija pa onda proveri. Mozda te zeza SD ako je sporija onda koci I kameru....Malo zakoci I kod mene, ali to je sekund, dve, ne vise od toga....Uradio sam. Nije mi smetao bag ni najmanje,jer do sad nisam mnogo koristio kameru,ali u poslednje vreme mi je cesto trebala i pocelo je da me iritira opasno. Ima li jos neko ideju? I sa ovim temam imam neverovatne probleme. Kad ih instaliram uzasno mi uspori telefon,radi mnogo gore nego inace.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari