Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Sad ne moze da se skine
61e52a7052526e19a7e34f4f1b8fc3d7.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Evo link, za sve one koji nisu dobili zvanicni Huawei update B370 NOUGAT 7.0
Imate objasnjenje, kako ga preuzeti i instalirati.

http://ministryofsolutions.com/2017/05/huawei-p9-lite-vns-l21-nougat-b370-vip-mobile-serbia.html

Build Number: VNS-L21C66B370
Supported Model: VNS-L21C66 (Vip Mobile – Serbia)
Update Type: Full OTA Incremental

\"dandabgd\" je napisao(la):
@Rex meni je 153 stigla pre 2 meseca ali Mougata jos nema
Evo ga Huawei zvanicni NOUGAT za L21C66.
http://ministryofsolutions.com/2017/05/huawei-p9-lite-vns-l21-nougat-b370-vip-mobile-serbia.html
Pozz

Evo ga Huawei zvanicni NOUGAT za L21C66.
Pozz
Prvi metod je apsolutno isti kao sa Ffindera, koristi proxy. Drugi metod ce vecina zaobici jer treba malo vise znanj, a sa trecim metodom najverovatnije da ce neko brikovati telefon I to apsolutno ne pokusavati. Pozzz

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

Da li OTA verzija b381 iznosi 292mb ili 310mb, da znam da li instaliram sa FF ili ne, posto je tamo 292mb ?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Da li OTA verzija b381 iznosi 292mb ili 310mb, da znam da li instaliram sa FF ili ne, posto je tamo 292mb ?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Kad je ucita updater bice 310Mb, nema da brines. Pozzz

To onda znaci da su svi C66 single sim. U tom slucaju Huawei nije morao da brine o pravilima oznacavanja kao kod C432 koji su dvovarijantni.

neznam sta bi ti rekao na to , samo kazem kako je kod mene bilo , dok recimo kod moje zene i dalje stoji b153 ....

Malo Shaomi Mi6 theme interfejs

Screenshot_2017-05-30-06-07-47.pngScreenshot_2017-05-30-06-06-30.png

Poslato sa HUAWEI VNS-L21

Dajte neki predlog za temu,neku pozadinu,neki izgled.

Dobro izgleda ona xda tema. Ima app na play store​.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Uspeo da promenim pozadinu u SystemUI,kroz temu,bez ROOT-a.;)
Screenshot_20170530-135808.pngScreenshot_20170530-141911.png

Poslednja izmena:
Moze uputsavo kako se menja? :)

Izvinjavam se ako se ponavljam sa pitanjem,da li jos nekom zapucava kamera,meni dobrih pola minuta ne moze da se sastavi... Prvi problem se javio sa B370,od tad trokira,odavno mi je izaslo azuriranje koje sam mislio da ce ispeglati ovaj bag,ali ni B380 ga nije resio. Nadam se da ce uskoro neki novi apdejt,jer me ovo vec opasno izludjuje...Zna li neko kako da ispeglam to?

Izvinjavam se ako se ponavljam sa pitanjem,da li jos nekom zapucava kamera,meni dobrih pola minuta ne moze da se sastavi... Prvi problem se javio sa B370,od tad trokira,odavno mi je izaslo azuriranje koje sam mislio da ce ispeglati ovaj bag,ali ni B380 ga nije resio. Nadam se da ce uskoro neki novi apdejt,jer me ovo vec opasno izludjuje...Zna li neko kako da ispeglam to?
Jesi radio hard reset posle ažuriranja?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 C432B381 pomoć Tapatoka

Uradio sam. Nije mi smetao bag ni najmanje,jer do sad nisam mnogo koristio kameru,ali u poslednje vreme mi je cesto trebala i pocelo je da me iritira opasno. Ima li jos neko ideju? I sa ovim temam imam neverovatne probleme. Kad ih instaliram uzasno mi uspori telefon,radi mnogo gore nego inace.

Poslednja izmena:
Uradio sam. Nije mi smetao bag ni najmanje,jer do sad nisam mnogo koristio kameru,ali u poslednje vreme mi je cesto trebala i pocelo je da me iritira opasno. Ima li jos neko ideju? I sa ovim temam imam neverovatne probleme. Kad ih instaliram uzasno mi uspori telefon,radi mnogo gore nego inace.
Ako ti je cuvanje fotografija podeseno na SD karticu prebaci na kratko da to bude interna memorija pa onda proveri. Mozda te zeza SD ako je sporija onda koci I kameru....Malo zakoci I kod mene, ali to je sekund, dve, ne vise od toga....

Alex,hvala,delimicno resen problem,ali i dalje sporo otvara,mada nijansu brze nego pre,ili mi se cini. Hoce li uskoro neki novi apdejt?

Moguce, ali ne verujem da ce skorije.

veče ljudi :) imam p9 lite, danas sam probala otključavanje i zaključavanje na otisak prsta i sve je bilo okej, međutim kada sam htela da isklj.tu opciju i vratim na NIŠTA, meni je to polje isključeno i piše mi ovo 'onemogucio administrator,smernice za šifrovanje ili skladištenje akreditiva', ima li neko ideju kako bih mogla ovo da resim?
Hvala unapred .

Nazad
Vrh Dno