simeonovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2014
- Poena
- 69
Imao sam isti problem,resio sam tako sto sam samo malo spustio klok memorije i podigao napon.Hoce da se ukoci kada se previse spusti napon ili podignes klok memorije.
Svakih par sati miner mi stane da radi. Nakacim se preko teamviewera pritisnem s da vidim radi li on uradi rekonekt i nastavi normalno. U logu sam nasao poruku miner thread hangs need to restart miner. Zna li neko u cemu je problem?
Sent from mTalk
Ovo je komanda da restartuje miner?Stavi komandu - r 60 i zaboravi
pa ne treba mu bas 4-5 min, ali mu recimo treba minut
Pogledaj da eventualno nisi ostavio da Windows automatski podesava paging / virtual memory, i ako jesi, stavi mu custom size 16384.Svakih par sati miner mi stane da radi. Nakacim se preko teamviewera pritisnem s da vidim radi li on uradi rekonekt i nastavi normalno. U logu sam nasao poruku miner thread hangs need to restart miner. Zna li neko u cemu je problem?
Stavio sam 20gb virtual memory. Sad radi vec 5h, vidjecemo do kadaPogledaj da eventualno nisi ostavio da Windows automatski podesava paging / virtual memory, i ako jesi, stavi mu custom size 16384.
Pozdrav ljudi,
Ja sam nov u ovoj celoj prici i za "kopanje " sam cuo juce i ovo pola dana citam razne forume.
Interesujeme da li je isplativo sada krenuti u ovaj posao i ako jeste, moze li mi neko napisati neku optimalnu konfiguraciju koja je potrebana za rad.
i jos da li bi neko hteo potrobno da mi objasni kako podesti sve te silne stvari koje se pominju u ovoj temi (procitao sam celu temu ali mi nista nije jasno), a ako kupim potrebnu masini da mi pomogne sve da konfigurisem naravno ne besplatno da mi pomogne.
Sa RX570 4GB bi se moglo za ~ 1500. Ovo kad sam napisao RIG zadnje generacije racunao sam sa najjacim primjercima nove RX serije, RX580 8GB, s tim da nisu puno efikasnije u kopanju od RX570 serije ali ko zna sta slijedece jutro moze da nam donese.Ne treba 1700 eura, moze i za 1500 lepa konfa sa 5x570 4gb kartica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari