Moze neko pomoc?kada se skine i prebaci u telefon oeminfo za dual sim kako se treba instalirati?na koji broj se ide ?
http://ministryofsolutions.com/2016/12/huawei-p9-lite-convert-dual-simdebrand.htmlMoze neko pomoc?kada se skine i prebaci u telefon oeminfo za dual sim kako se treba instalirati?na koji broj se ide ?
Mozda glupo pitanje. Ali recite mi ako znate, sta bi se desilo ako kliknem na ovo 'download latest full package'? Oce da krene skidanje i moracu ga skinuti 100% ili mogu zaustaviti i prekinuti u svako vreme? Ako se skine celo, ostaje u internal storage ili pocinje reinstalacija? Hvala.
Pogledajte prilog 227398
Trebalo bi I bez tog kliktanja da ti.stigne notifikacija o novoj verziji. A u slucaju da ti je stigla notifikacija I treba da kliknes na full jer treba da instaliras Nougat. Mada I bez toga pri prelasku recimo sa 160 na 370 ide autimatski full. Nije pametno da prekidas update ali moze se obustaviti, mada ne vidim razlog obustavljanja.
Ako imas swiftkey tastaturu, mozes "probiti" tu zastituupravo to i pokushavam svo vreme i nece, kao da ne prepoznaje nalog?
Moze li jedna mala pomoc - dosao sam u posed primerka kome ne radi wifi i bluetooth (nece da se stikliraju). Probao sam wipe cache i factory reset, ne resava problem.
Moja pretpostavka je da je riknula antena (mreza i data rade bez problema). Mogu da pokusam da reklamiram telefon (garancija VIP-a) ali nesto ne verujem da ce mi to funkcionisati jer nije na moje ime.
Da li se neko susretao sam slicnim problem i eventualno resenjem za isti?
Problem je sto sam ja uradio 'Clear data' na Updater. Neku kazu da to nema veze, data se ponovo izgradi sledeci put kad odes u Updater, ali mene me strah da mozda zato ne dobijam Update. Jel' moguce da zbog toga ne dobijam OTA. Ja zivim u Makedoniju i jos uvek nisam dobio OTA za Nougat. A ako jeste problem sto sam obrisao data na Updater, onda oce li pomoci ako skinem full latest package ili bar da ga samo pokrenem i stopiram? Factory reset mozda ili da sacekam jos koji dan?
Edit: Sad kad odem na change log tamo umesto da pise o cemu se radu u update, stoji samo 'No information'. Verujem da je razlog brisanje date. Ali na drugi forum sam citao kako Huawei kaze da je to normalno. Iskreno, nisam pametan sta da radim.
Pazi nema ni jednog djentlmena da pomogne devojci, ali evo trenutno sam ja tu pozarni ;. Salim se naravno.https://www.youtube.com/watch?v=aT3MODvEoKg
Da li se moze raditi unlock i ostalo kao na ovom linku?
Nece da mozeSto nerealno? Pisao sam moj rezultat pre neki dan. 41h, sot je 8h15min i baterija na 10% ali na MM
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Molim te kad bude na 10% ako mozes da nam sherujes screen. Ovo stvarno trebamo ubeleziti nesto kao rekord, jos ako je na Nougatu. Ako je senzor onda ces videti, nece moci da dogura do 10%. Gde je kupljen fon I koji model L21 ili L31 ako nije tajna?Poceo sam da sumnjam na senzor za bateriju, posle 4.5H SOT-a danas na WiFi on je na 56%.
Hteo sam malo da ga isforsiram, upalio BT,Lampicu,youtube fhd video na max brightness i volume, NFC,mrezni,Wi-Fi. Posle 5-6 minuta je otislo 4%, bilo mi zao pa sam iskljucio.
Pusticu ga da padne na 10ak% sutra, necu da ga punim. Nerealno mi je da ima skoro 5h sot, a da je baterija na 50%..
Dobro, ako ti tako kazes. Zašto bi lagao? Sta, da dodjem da lazem ovde o bateriji samo vas da pravim ljubomorne a ja da se smeskam iza ekrana i pricam kakvi ste paceri?Nece da moze
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kad spustis notification bar imas tu ikonicu 'snimak ekrana' (na srpskom mi je ) .. tastere ni ne koristim.. lakse mi ovakoKoji je vama taster za skrinšot?
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
I sta si tako dobio? Hoces da ti prodam antikvitet iz fioke, nokiu 3310 .. tebi je to dovoljno, kako si opisaoTeoretski mozda I moze I na Nougatu baterija da drzi dosta dugo. Sada sam iskljucio autoosvetljenje, tj. rucno sam osvetljenje stavio na minimumu, a i ovako je oblacno. Kompletna pozadina ekrena mi je crna, CM browser postavljen na nocni rezim, zatamljen, iskljucio vecinu google app sem gmaila. Javicu utiske, ako u medjuvremenu ne oslepim
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari