Kamera sređena. Otvara momentalno i ne zakucava. Ostalo ću videti za dan dva.Jel ima neke razlike
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja sam probao sa MM na Full B381 i nije hteo. Dva puta pokušao i ništa. Prijavi da apdejt fajl ne može biti proveren i da skinem ponovo.Ljudi moji,ako si na N skineš manji zip,ako si na MM ceo ROM iz 3 dela 1.95 GB.
Za mali update zip lepo piseLjudi moji,ako si na N skineš manji zip,ako si na MM ceo ROM iz 3 dela 1.95 GB.
Nazad na MM pa ponovo. Imaš link u prvom postu kako se radi rollback.Sta mi preporucujete da uradim sad posto nemam te aplikacije (sat i kalkulator)? Da instaliram full rom (full ota- onaj veci) B380?
Ok hvala,ima u podesavanjima opcija,Podešavanja za dve kartice[emoji1]Ne gde su ti mobilni podaci tu kad uđeš trebalo bi da piše sim1 i sim2
Jesam sve prošlo glatko sad je na c432b381Djole, ziv li si ?![]()
И мени исто...Pokusao sam da instaliram preko FF verziju 380,manji paket od 292 mb,skine i onda izbaci onu proveru verifikacije i ukloni update.
И мени исто...
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Da,u pitanju je neautorizovan update.Ako vam ne prolazi verifikacija onda je telefon rootovan. To bi mu znacilo to. A ako izbacuje neautoruzovani update onda je blokiran od proizvidjaca, kao sto se sad nama desava sa verzijom od 1,9Gb.
Није рутован телефон...Ako vam ne prolazi verifikacija onda je telefon rootovan. To bi mu znacilo to. A ako izbacuje neautoruzovani update onda je blokiran od proizvidjaca, kao sto se sad nama desava sa verzijom od 1,9Gb.
B381 ti je za single simKako je moguce da b380 prodje verifikaciju i kad izadje dugme azuriraj, on obrise fajl i nece.. a probao sam b381 i on sve prosao i resetovao se telefon i uradio update do 100% i pise device updates succesfully i kad se upalio ostao na b370![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sada bio do servisa i ubacio drugu sim karticu iz sluzbenog telefona,sve radi super,rekose mi u servisu da postoji neki nacin da se koristi i mikro sd kartica,bilo bi super,mada nije mi jasno na koji nacin.Ok hvala,ima u podesavanjima opcija,Podešavanja za dve kartice[emoji1]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari