Nema u radnjama Xiaomi, Kina ili Kp... Ako ti je dvogodišnja garancija bitna idi na Samsung ili p9l...
Ne širi dezinformacije Joco

Ima u radnjama Xiaomi, konkrento nov 4x je 185e, 4x crna/crna (ceo crn, taj mi izgleda najbolje) je 190e sa 12 meseci garancije! Zašto bi kupovao na KP bez ikakave garancije?! Da su na KP 160-170e pa ajde, ali iste pare ili skuplji na KP bez garancije ili 3 meseca!
@Ne

, za te pare oko 200e možeš ići na J7 2016, veći displej i baterija od J5 2016, možeš naći na oglasima sa garancijom i fisklanim za 200e J7 2016. Odličan je to displej, uživo se vidi i ne bi rekao da nije full hd. Kamera je sigurno bolja od Kineza, zvuk i kvalitet u toku razgovora po mojoj predpostavci je bolji, koristio sam kratko taj model i zaista se odlično čuje, kad sam ja zadovoljan... Jedina mana po meni je nedostatak skenera za otisk prsta, kome je bitna ta stavka.
Do 200e sem J7 2016 mi je jedino lepši Redmi Note 4X ali crna/crna boja, koji ima ima jaču bateriju i senzor otiska prsta, ali slabija kamera, za zvuk u toku razgovora ne znam, to neka napiše neko ko ke koristio oba. Ja sam jako nezadovoljan po tom pitanju bio sa Xiaomi Mi Max, nadam se da je 4x bolji po tom pitanju, na Xiaomi Mi Max se čuje kao iz bušnog zvučnika, okolina čuje razgovor a ja slabo. 4x nema sa garancijom uvoznika i fisklanim, velika mana, još pročitah da se prodaju po 130e u Kini.
U tu cenu do 200e ulazi i Havajc P9 Lite, koji se vrti opet na oglasima sa garancijom i fiskalnim, skoro dobio android v7 što je prednost na sve pomenute, ima senzor otiska prsta... ne znam kakav je kvalitet zvuka. Možda je on neka sredina od svih.
J7 2016, P9 lite, Redmi Note 4x. Pa biraj. Imam sličnu diplemu, razočaran sam sa Xiaomi modelom Mi Max dosta sa kvalitetom zvuka u toku razgovora, tako da sam automatski skeptičan prema Xiaomi kada su u pitanju jeftiniji modeli, sa njima ne dobijam garanciju uvoznika i fiskalni, sa kojima opet mogu naći J7 2016 i P9 lite. Opet J7 2016 nema senzor otiska prsta. P9L manji displej, ali sve ostalo plus i nov android v7.
Još neki predlog, za i protiv?