Zeljko je direktno kriv, a proday indirektno. Neka ode preko 1m i ja srecan![]()
0.01? Ja cenim 0.02 ali sve je moguce...Doduse ETH i DASH ne treba gledati, to su vestacke tvorevine sa po 1mil-2mil novcica u opticaju a ostalo u dzakovima/masternodovima
Zeljko je direktno kriv, a proday indirektno. Neka ode preko 1m i ja srecan![]()
Rekao sam ti ja druže, večiti baksuz!Svi po 1LTC proday-u da uplatimo
Daj adresu, ti si "kriv"
Rekao sam ti ja druže, večiti baksuz!
Evo izvolite, pomozite nesretniku: LfN5SB5qCsXp5wvgcDCnqPZMgZPL2wRVRr
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
pa ja sam siguran da je sifra kraca, ali je problem sto ne znam da li je bilo trazeno od mene da stavim neko veliko slovo, broj i tako to, inace imam par passworda koje vrtim svuda tako da sam siguran da grijesim jedino u nekom velikom slovu ili znaku tipa "}{?>^ ...Pa vidi sta taj password radi ako se sa njim kriptuje private key onda nema pomoci, samo brute force ako je sifra kraca
50btc ako se dobro sjecam, moj prvi pool... Davno, davno...Vidite sta sam nasao na hardu...
Chickun arise, arise chickun vreme
4 godine unazad, u ovo doba...
Pogledajte prilog 225895
Pogledajte prilog 225896
Chickun again rise! :d
Kako godine lete.
Zaboravljate litecoinpool.orgAha, 50BTC moj prvi bitcoin pool.
Zanimljivo, nema koji mi nije ostao duzan. :d
Prvo 50BTC pobegao i tu mi ostalo oko 6-7 BTC-a. Onda Notroll sa 30-40LTC-a. Pa LTC kattare, pa MT.GOX.
Steta onda nije bila velika, a sada kad se sve sabere, pa vise od 20k €. :S:
I meni je 50btc prvi ali daleko vise vremena sam proveo na bitparkingu.
sent from P9 lite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari