Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zeljko je direktno kriv, a proday indirektno. Neka ode preko 1m i ja srecan :)

0.01? Ja cenim 0.02 ali sve je moguce...Doduse ETH i DASH ne treba gledati, to su vestacke tvorevine sa po 1mil-2mil novcica u opticaju a ostalo u dzakovima/masternodovima

Ja kupio nesto malo za 7 dolara pa sta bude trebao sam ranije da udjem ali sta da se radi....

Haha hvala, hvala. Sretno i da ode na 40 :) ...ili na 100 pa da slusajmo sajbera 10 godina kako ponavlja, rekao sam vam :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Prodacu ja to, nista ne brini

Cekati manju korekciju, recimo do 0.0055-0.006, i onda shopping ko je propustio.

Edit: au vec je zakucao na 0.0055...

Poslednja izmena:
Evo prodao sam sve...odma krenuo gore... Saljite ljudi, saljite :D

Studente i javno hvala na donaciji, kakav si ti bog!

Izvinjavam se sto idem malo u off, ali imam jedan problem, odavno nisam ulazio na blockchain, a tamo imam 2 btc-a, stavio sam second password, koji sam zaboravio, i posaljem podrsci poruku, oni mi kazu da ne posjeduju second password i da se to ne moze resetovati, zna li ko sta bih trebao raditi i postoji li sansa da se uloguje na taj profil? Hvala.

Pa vidi sta taj password radi ako se sa njim kriptuje private key onda nema pomoci, samo brute force ako je sifra kraca

Pa vidi sta taj password radi ako se sa njim kriptuje private key onda nema pomoci, samo brute force ako je sifra kraca
pa ja sam siguran da je sifra kraca, ali je problem sto ne znam da li je bilo trazeno od mene da stavim neko veliko slovo, broj i tako to, inace imam par passworda koje vrtim svuda tako da sam siguran da grijesim jedino u nekom velikom slovu ili znaku tipa "}{?>^ ...
I kako se radi brute froce uopste, citao sam po netu da je to jedini izlaz...

Vidite sta sam nasao na hardu... :)

Chickun arise, arise chickun vreme

4 godine unazad, u ovo doba...

Mart '13.jpg

April'13.jpg

Chickun again rise! :d

Kako godine lete.

to je zeznuto verujem da mora neko da odradi program u odnosu na blockchain i key koji tamo imas

Aha, 50BTC moj prvi bitcoin pool.

Zanimljivo, nema koji mi nije ostao duzan. :d

Prvo 50BTC pobegao i tu mi ostalo oko 6-7 BTC-a. Onda Notroll sa 30-40LTC-a. Pa LTC kattare, pa MT.GOX.

Steta onda nije bila velika, a sada kad se sve sabere, pa vise od 20k €. :S:

Ko je krenuo da dumpuje ETH i ulazi u LTC nek digne 2 prsta?

Da li postoji neka sansa za visestruki skok...? Ipak se to ceka godinama :)

Uvek postoji šansa za sve, to i jeste poenta digitalnih valuta!!

Pa pazi kako ja gledam. Proteklih godina je floor bio na 0.0075 a top na 0.03. Znaci nekih 4x.

Sada je floor 0.035 da kazemo. Znaci isti skok bi doveo do 0.014.

Ovo je cisto poredjenje u procentima, moguce da bude i manje ali i mnogostruko vise.

La. Prestige fali ti jedna 0 ;)

Aha, 50BTC moj prvi bitcoin pool.

Zanimljivo, nema koji mi nije ostao duzan. :d

Prvo 50BTC pobegao i tu mi ostalo oko 6-7 BTC-a. Onda Notroll sa 30-40LTC-a. Pa LTC kattare, pa MT.GOX.

Steta onda nije bila velika, a sada kad se sve sabere, pa vise od 20k €. :S:
Zaboravljate litecoinpool.org :) , Slush... :)
I meni je 50btc prvi ali daleko vise vremena sam proveo na bitparkingu.

sent from P9 lite

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno