Dal je realno povezati dva pojma.. poput wifi i miningEvo da javim ishode brljavljena gpu kloka grafe.
Sve je isto kao i do sada ali mi sada rigovi rade ko Doxa (i ako jedna u pomenutom slotu skalira). *bm li ga. U utorak mi stiže nova matična ploča pa ćemo videti (ova na kojoj brljavi slot ide deci u komp :d)
Imao sam mnogo veći problem u zadnjih nedelju dana a da toga nisam ni bio svestan!
Naime, primetio sam da mi se rigovi stalno restartuju i izbacuju majneri ili traže novi pool za konektovanje i tako u krug...
Juče, slučajno. primetim da mi je nestao wifi kod rigova (bio sam tamo) i pogledam rigove a oni traže rekonekciju u nedogled i rebootovaše se na kraju. Odmah sam pozvao Telekom i, verovali ili ne, došli su za pola sata u kontrolu. Proverili stanje i došli do zaključka da mi se internet srozao sa 50Mb/s i da jedva radi. Uzrok svega je bilo brljavljenje starog fiksnog telefona (oni praistorijski čije drrrriiiing zvono budi iz mrtvih) koji je s*ebao spliter itd, itd.
U glavnom sada je sve sređeno i nema više random reboot-a rigova
Eto šta može net, odnosno stari telefon, da napravi...
Prati temu, svašta ima novo, za 9 meseci se dete rodi, a šta sve može u kripto svetu za 2 godine da se izdešava možeš da zamisliš....
Pa kad testiras moras poci od pocetka ako testiras gpu clock testiras njega ako memoriju onda memoriju da bi znao sta te zeza.
Nisi napisao najbitnije sta kopas. Ako je eth potpuno pogresni taktovi 1250/2000 nema potrebe plus nisi napisao da li si modovao biose ili ne tesko da iko ima carobni stapic pa da zna sta te zeza, moras biti konkretniji.
Nisam trenutno u blizini riga,probam za jedno pola sata, koja podesavanja vi drzite na ovim karticama?Pa rekao ti goldi lepo da nema potrebe da gpu clock bude na 1250. Smanji to.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Cudo bi bilo da samsung nece preko 2050, ja bi probao 1140/2100 -0.88v ako pukne spustat memoriju dok ne nadje stabilnost.
Probam sa ovim postavkama pa javim. Koliko je -0.88v u afterburneru?Cudo bi bilo da samsung nece preko 2050, ja bi probao 1140/2100 -0.88v ako pukne spustat memoriju dok ne nadje stabilnost.
Nece na onim Powercolor 480 sa 6pinom iako je Samsung, i memorija ide negde izmedju 2050 i 2100. Puca na 2100 pa drzim na 2050.
On ima Nitro+ tako je napisao, pa se na te karte odnosio moj post
Sto se tice drugi kartica taj 8GB samsung ne ide bas dobro na ostalim karticama ima ogroman broj razocarani ljudi u ASUS 480 8GB strix samsung memorija, bas bas puno problema (neke nece da maknu od 2000mh tj defaulta)
Polako sve se to brzo nauci, a ima uvijek neko da priskoci da pomogne![]()
On ima Nitro+ tako je napisao, pa se na te karte odnosio moj post
Sto se tice drugi kartica taj 8GB samsung ne ide bas dobro na ostalim karticama ima ogroman broj razocarani ljudi u ASUS 480 8GB strix samsung memorija, bas bas puno problema (neke nece da maknu od 2000mh tj defaulta)
Tako ja jos uvek nisam uspeo da sredim istu kartu samo je sku 07, znaci Nitro+ 8gb. Gpu mi je 1125 na svim kartama a memorija na ovoj nece preko 1950, dignem na 1980 pukne posle 12 sati svaki put, koji god strap stavio. A to je karta sa najvecim asicom koju imam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da asic nema veze sa memorijom nego sa core klokom, a jesi li probavao malo vise vent da odvrnes i jos smanjish core na njoj, probaj 1080mhz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari