Video sam taj 460X, skoro sve od stakla. Mozda se nekom to svidja, ali meni bas i ne... Ja bih da kompletno kuciste bude od metala, ukljucujuci i prednju stranu, plus jedan bocni prozor od kaljenog stakla.
Za mene CM 690 III. Fino, kvalitetno i ozbiljnog izgleda, ostavlja utisak da je nesto kvalitetno u tom kucistu i narvano ozb :d Jedino sto mu zameram je sto ne moze da se skine drzac za DVD/BR citace i nista vise.. Posto kome to danas treba![]()
Tema "najlepse kuciste" a ne "sta da kupim u mainstream segmentu..."...
Ne znam, imao sam priliku da vidim licno 690 II ali ne i njegove mogucnosti. Cela ta serija ima taj dizajn koji je stvarno lep. 690 III je stvarno izvaredno ali kao sto rekoh steta sto ne moze da se ukloni mesto za optiku. Da moze bilo bi mastercase 5 broj 2 (sve moze da se ukloni iz samog kucista osim toga za DVD)+1. Stvarno lepo kuciste ali ne previse drecavo, a kvalitet je solidan za tu cenu. Doduse, dizajn za 690 II mi je nekako bio malo lepsi... mada mozda sam se samo navikao vise na taj model.![]()
I mene ovo zanima dvoumim se izmedju njega ili Antec gx 1200.Pozdrav ima li neko ovo kućište, vrijedi li čemu
ThermalTake Versa N26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari