Šta je novo?

Najlepse kuciste

InWin bas forsira neka nesvakidasnja resenja, pritom i prilicno zanimljiva, bar po mom ukusu. Deluju mi kao da su lider na polju nekih inovacija.

Skokni do Monitor i Asus standa na Gamescon-u, bice par InWin modova :)

Hvala na infou, videcu da obidjem. Kad je to?

Jos sutra i preksutra u Hali 2 Sajma :)

Kakve veze sad to ima sa najlepsim kucistem?

Meni je i dalje Stryker favorit, mada lepo je i phanteks enthoo evolv

Moja prva ljubav, vec 7 godina smo zajedno :D
silverstone_raven_rv-02e_finished.jpg

jedino kuciste sa kojim bih ga mozda zamenio:
in-win-s-frame.jpg

Stvarno ima lepih kucista, ali slabo na nasem trzistu.

Ja vec 5 godina imam Cooler Master Storm Trooper, koji je stvarno vrhunsko kuciste, ali me smorilo, pa cu ga verovatno prodati uskoro. U to vreme sam se lozio da kuciste izgleda sto vece i nabudzenije, a sad bih voleo da kupim neko elegenatno i kompaktno ATX kuciste, ali izradjeno od kombinacije metala i stakla (ne pleksiglasa).

Nesto na ovu foru, mada ovo nema prozor:

400Q.jpg

Da, zaboravio sam da napisem, ovo je Corsair Carbide 400Q (quiet), dok postoji druga verija 400C sa prozorom od pleksiglasa, ali ne zelim pleksiglas, jer se lako grebe.

Nisam pratio temu, mozda je neko vec pomenuo ovo kuciste.

Dakle, ja bih nesto na ovu foru uzeo. Isto mi se svidja i onaj LC Power Gaming 986B - Dark Shadow. Njega je neko vec pomenuo. Lepo kuciste, ali mi se ovaj Corsair vise svidja.

Video sam taj 460X, skoro sve od stakla. Mozda se nekom to svidja, ali meni bas i ne... Ja bih da kompletno kuciste bude od metala, ukljucujuci i prednju stranu, plus jedan bocni prozor od kaljenog stakla.

Hmm nisam primetio takvo jos uvek. Tj konvencionalnog dizajna. Ovo gore Inwin je takvo al.

Poslednja izmena:
Kuciste od metala i onda se pomene corsair hahahahah :D Plastikaner grande.

Inwin bajo moj, samo inwin.

NXZT s340 Elite?

Ovaj Corsair koji sam okacio i jeste od metala (400Q verzija), prednja maska je full steel ;) Jedino sto sam video da je od plastike je onaj cover za napajanje, ali to mi nije bitno. Svidja mi se i sto su izbacili optiku.

Ovaj gore InWin S-Frame kosta tricavih 800$, za one koje vole takav dizajn. BeQuiet kucista mi izgledaju simpaticno. Onda, neko je okacio Jonsboo W2 Black Window...

Nisam ni znao da NZXT S340 ima Elite verziju... Bas sam gledao S340, ali obican, sa prozorom od pleksiglasa. Ovaj Elite je mnogo bolji i ima tempered glass.

Dakle, nesto u tom fazonu bih da kupim uskoro, Corsair 400Q ili ovaj NZXT S340 Elite :)

Nisam rekao S-Frame, ima onoliko lepih kucista koje su samo aluminijum i staklo. I ne, ne kostaju po 800$.

S340 elite je pozamasno unapredjen od običnog s340....ali merkam enthoo evolv atx tempered glass

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tema "najlepse kuciste" a ne "sta da kupim u mainstream segmentu..."...

Za mene CM 690 III. Fino, kvalitetno i ozbiljnog izgleda, ostavlja utisak da je nesto kvalitetno u tom kucistu i narvano ozb :d Jedino sto mu zameram je sto ne moze da se skine drzac za DVD/BR citace i nista vise.. Posto kome to danas treba ;)

Poslednja izmena:
Za mene CM 690 III. Fino, kvalitetno i ozbiljnog izgleda, ostavlja utisak da je nesto kvalitetno u tom kucistu i narvano ozb :d Jedino sto mu zameram je sto ne moze da se skine drzac za DVD/BR citace i nista vise.. Posto kome to danas treba ;)

+1. Stvarno lepo kuciste ali ne previse drecavo, a kvalitet je solidan za tu cenu. Doduse, dizajn za 690 II mi je nekako bio malo lepsi... mada mozda sam se samo navikao vise na taj model. :)

Tema "najlepse kuciste" a ne "sta da kupim u mainstream segmentu..."...

Lepota je subjektivan pojam. Za mene su metalna minimalisticka kucista najlepsa i zelim da kupim jedno takvo kuciste. Ovde sam postavio primere sta se meni najvise svidja (Corsair, NZXT) i pitao kolege forumase da li su videli nesto slicno. Dakle, sto se mene tice, nisam otisao u offtopic.

Elem, In Win 303 je bas lepo kuciste, sa nesvakidasnjim detaljima, a nije ni skupo. Jedino sto ga nema kod nas, pa bih morao da ga narucim odnekud...

+1. Stvarno lepo kuciste ali ne previse drecavo, a kvalitet je solidan za tu cenu. Doduse, dizajn za 690 II mi je nekako bio malo lepsi... mada mozda sam se samo navikao vise na taj model. :)
Ne znam, imao sam priliku da vidim licno 690 II ali ne i njegove mogucnosti. Cela ta serija ima taj dizajn koji je stvarno lep. 690 III je stvarno izvaredno ali kao sto rekoh steta sto ne moze da se ukloni mesto za optiku. Da moze bilo bi mastercase 5 broj 2 (sve moze da se ukloni iz samog kucista osim toga za DVD) :)

Poslednja izmena:
Pozdrav ima li neko ovo kućište, vrijedi li čemu

ThermalTake Versa N26

Nazad
Vrh Dno