Šta je novo?

i3 7100 ili fx 8300

mare06412

Poštovan
Učlanjen(a)
07.02.2017
Poena
50
poz,namravam ove nedlje da uzmem procesor ram i plocu pa mi treba oko izbora procesora.komp mi treba iskljucivo za wow i wot na raspolaganju cu imati oko 30000,uzeo bi za sad samo 4gb rama a kasnije bi dodao jos 4gb a plocusam misli neku asus ili gygabite najjeftiniju.citam danima forume neki kazu da je intel bolji neki amd zbog vise jezgra na kraju ni sam ne znam sta da uzmem.pomagajte pls :(

Ako ploca ne dodje sa update-ovanim BIOS-em, narucite najjeftiniji Celeron online i odradite update pa ga vratite nakon dan-dva. Pa neka se zapitaju da li imaju vremena ili ce da naplacuju update.

Znaci 2 minuta serviserskog rada kod njih kosta 1000.

30.000 sat vremena.

Ko kaze da su Srbiji lose zivi?
Idemo svi za servisere!!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Znaci kupis kod njih novu plocu i da bi radila (uz noviji cpu) moras dodatno doplatiti 1000 dinara,umesto besplatne usluge bezobrazluk,ako svi tako rade ili nemaju vremena onda fino sve narucis pa ako neradi imas 14 dana da sve to vratis,bar za to ce imati vremena.

Poslednja izmena:
U giga***** su rekli da ce bez problema uraditi bios update, ako je potrebno, kad sam ih pitao pre neki dan, brat moj uzima.

Mislim da previse buke dizete oko updejta BIOSa.
Ploce verovatno vec stizu sa novim BIOSom, a cak i da je stari, moze se updejtovati iako nije u potpunosti podrzan procesor.
Skoro sam uradio azuriranje BIOSa sa Xeonom iako je BIOS prijavio da proc nije podrzan.

Mislim da previse buke dizete oko updejta BIOSa.
Ploce verovatno vec stizu sa novim BIOSom, a cak i da je stari, moze se updejtovati iako nije u potpunosti podrzan procesor.
Skoro sam uradio azuriranje BIOSa sa Xeonom iako je BIOS prijavio da proc nije podrzan.
Uradio si kad je taj xeon isti kao core2quad, koji je podrzan.
Ovde se prelazi na skroz nov kaby, tako da nece raditi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Šta je to toliko novo u Kaby-u? ( :

Negde na netu su pominjali da neće ni da butuje, negde kažu da je radilo. Ne vidim što ne bi, ali dok se ne proba ništa ne može da se tvrdi.

Zasto se bojite da bocnete usb sa bios romom i flesnete ga ? Traje par sekundi,pretpostavljam,kao i za 1155,1150...
Uzgred,pola foruma pokupovalo g4560...bice grickanja noktiju kad neki budget zen proc pokida taj isti pentium za slicne pare :)

Sent from L1520

Pa nebi bilo lose sacekati,kazu da su svi zen procesori otkljucani :)
Isto tako i sa amd grafickim,vega kao i RX500 serija dolaze sa novom arhitekturom i ocekuje je velik pomak,mozda kao nekad HD6000 na HD7000 i gcn,razmisljam dali da uzmem rx470 ili cekam...

Poslednja izmena:
Zasto se bojite da bocnete usb sa bios romom i flesnete ga ? Traje par sekundi,pretpostavljam,kao i za 1155,1150...

Sent from L1520

Ne postuje uopste, nemas opciju da udjes u bios.
Bar sam ja tako shvatio citajuci iskustva ljudi po netu.

Tako je bilo ako si hteo Ivy Bridge na P67 i srodne. Pre nedelju dve sam se i sam zeznuo tako.

Uzgred,pola foruma pokupovalo g4560...bice grickanja noktiju kad neki budget zen proc pokida taj isti pentium za slicne pare :)

Sent from L1520

Koliko ce biti bolji i jeftini videcemo, cini mi se da su za mart najavili skuplje modele, neki su uzeli intel i cekaju nove graficke a amd jos uvek nece izbaciti apu, tako da onaj ko je kupio gledao je vise faktora.

Ima ga vec neko vreme u bench shopu po toj ceni, kasnis [emoji14]

Ah, treba skroz do dole da se skrola za komentare, zato nisam ni video :D

Lepo i ocekivano od Bench prodavnice!

Nazad
Vrh Dno