Šta je novo?

pc za kevu

Ja bih išao na neku radnu stanicu, ali ovo što si naveo je baš otpad.

taj link što si dao.... ljudi ne padajte na to fixna cena, itd.... gomila primera baš na ovom forumu gde su ljudi stavili oglas sa ogromnom naznakom fixna cena. a posle nedelju dana kada se niko ne javi onda cena ide dole, sami stave drugi post gde spuštaju cenu. pa ako je fixna majkumu njegovu onda nema spuštanja ako se niko ne javi! ili je spuštanje bilo predviđeno unapred?

Uzimajuci u obzir da trenutno ima intel na 2.6 , ram 512mb ddr1 , ploca agp , grafa agp 128mb , ove gore su babaroge :D pa i ovaj sam koristio na radnom mestu godinama pa sam surfovao bez nekih vecih poteskoca uz xp i kmeleon browser(po meni najnezahtevnji browser) i dan danas citas novine bez problema youtube 240p,moze i 360p samo pricekas na startu da se prokoci malo xD, jedino sto je fb poceo skroz da freezuje :D

taj link što si dao.... ljudi ne padajte na to fixna cena, itd.... gomila primera baš na ovom forumu gde su ljudi stavili oglas sa ogromnom naznakom fixna cena. a posle nedelju dana kada se niko ne javi onda cena ide dole, sami stave drugi post gde spuštaju cenu. pa ako je fixna majkumu njegovu onda nema spuštanja ako se niko ne javi! ili je spuštanje bilo predviđeno unapred?

Uzeo sam ovakav, pre nekoliko meseci, i mislim da vredi ovaj novac, i da cena je stvarno fiksna.

sasa022 znam tog lika , ne odgovara na na kp poruke , ako neko hoce od njega da kupi nesto mora da ga pozove na mobilni , evo primer:

1112.PNG

Evo taj oglas jos stoji stalno ga obnavlja , ne odgovara na kp poruke , samo poziv ga zanima.

@ Darkodar

Ako si zainteresovan , sta te kosta da pozoves ?

Par puta sam uzimao i od Nikole i svaki put je bilo sve OK.Cak je jednom poslao i jacu masinu od one koju sam narucio.

@ p3dJ4

Kod Nikole trenutno imas najbolju ponudu.

ovo za 40€ - http://www.kupujemprodajem.com/Fujitsu-E8400-2gbddr2-160gb-DVD-30859566-oglas.htm

ovo za 70€ - http://www.kupujemprodajem.com/Dual...D-samo-70e-38715106-oglas.htm?filter_id=11911

@Skankhunt42

To si nasao tada i ko zna kada ponovo.

Ili se dobro razumes,pa si postavio oglas da kupujes komp i uzeo od nekoga
kome "bas gori za lovu"

znaci preporucujes integrusu ispred ove 4 grafe , Nvidia FX 7600 , Ati Radeon 9550 , Nvidia ,7300GT ,NVidia GF 8400

@havijer
slazem se :D

Dobar je nikola ali ne odgovara na poruke onima sto imaju malo ocena , vuce taj laptop 2 meseca pretpostavljam da nije mnogima odgovorio zbog malo ocena , pa i on je nekad imao 15-20 ocena , ako ima preko 900 ocena nije kralj jos neki sa mnogo ocena ne odgovaraju a da napravim zenski nalog odgovorio bi mi sigurno makar imao i 0 ocena :D.

znaci preporucujes integrusu ispred ove 4 grafe , Nvidia FX 7600 , Ati Radeon 9550 , Nvidia ,7300GT ,NVidia GF 8400

Nista joj nece znaciti te matore kartice.
I E8400 i G620 sa Intel integrusom bez problema teraju HD video na YT i fles igre na FB.Dovoljno je i 2GB RAM-a ako ne otvara vise od 3-4 taba u isto vreme.
Ja takvu masinu koristim svaki dan.Radi 24/7.Za surf,multimediju,office,skype je odlicna.

@ Darkodar

Ne kapiram ljude koji zele da se dopisuju ceo dan , umesto da pozovu i za par minuta odrade posao.

Nista joj nece znaciti te matore kartice.
I E8400 i G620 sa Intel integrusom bez problema teraju HD video na YT i fles igre na FB.Dovoljno je i 2GB RAM-a ako ne otvara vise od 3-4 taba u isto vreme.
Ja takvu masinu koristim svaki dan.Radi 24/7.Za surf,multimediju,office,skype je odlicna.

Kakve su temperature da pitam vec posto kazes da imas :D

Ako se prate oglasi moze se prilicno jeftino naci dobar polovnjak.

Razlika izmedju E8400 i G620 je mala , ali je S1155 masina zgodna za nadogradnju. i3-2xxx je trenutno ok 30€ , i5-2xxx oko 60€.

Mislim da je 2gb malo ako je integrusa.

Ima li neki pouzdan prodavac polovnih monitora?

Sta preporucujete od laptopova do 150e?

Poslednja izmena:
Tog Nikolu treba izbegavati, komunikacija mu je losa, uslilo se to, a samo da ga pitam kad pukne veza iz inostranstva za nabavku... Na pocetku je bio korektan...

Sent from mTalk

Ja bih pre išao na Lenovo ThinkCentre. Imamo ih na poslu. Bolje su se pokazali od Dell a, i HP a. Kod Dell a je masovno počeo da crkva HDD, a između Lenovo ThinkCentre i HP - a slične, ili iste konfiguracije, je ta razlika da naše aplikacije (bez meni vidljivog objašnjena) tečnije rade na Lenovu. Sa druge strane, ja kući imam HP a, jer tada nije u ponudi ThinkCentre.

Vrh Dno