Šta je novo?

Targo Telekom

Tog jutra 15-og je došao net, i do danas nije srećom bilo prekida blok 8a.

Gordane, ne znam šta da ti kažem, očigledno je da im nema spasa. Ranije je barem
postojala nada da će se prodati, da će se stvari nekako rešiti. Ovako mi deluje kao što Zeha ovde
kaže, izgleda da je cilj da Targo raskantaju što je više moguće i da ga prodaju na "delove", od metro mreže,
barem što se tiče njihovih korisnika su digli ruke.

A kontam da će optika tj. cela infrastruktura otići na doboš, gde će se raznorazni provajderi poput lešinara kljucati
deo po deo.

Šteta, prvi ftth provajder u Srbiji, propade na ovakav način, a raznorazne secikese prosperiraju sa svojim očajnim
paketima na tržištu. Ne gajim iluzije da je sa Targom bilo sve legalno u samom startu, ali opet, ko je tu bio na kraju
oštećeni? Mi, teško sa takvom ponudom u samom startu.

Ajde da pisemo kineskom amasadoru da kinezi kupe TT, dobra investicija onima koji hoce da razviju posao... :d

Kinezi treba da požure sa kupovinum jer kad dodju investitori iz Indije, a tu su i arapi biće velika konkurencija. :)
Sutra pakujem opremu i kopije računa pa u Targo i prelazim na 6 meseci probni ADSL kod MTS, a posle nadam se na VDSL...

E tu se dolazi do pitanje gde mi zivimo :), jednostavno problem je sto nema alternative za Targo, a ovi nasi nevezano za to da li je bilo ili ne nekih malverzacija umesto da kupe i iskoriste vec postojecu mrezu, oni firmu totalno unistili, a verujem na kraju da ce doci do toga da optiku ljudi povade i kače gaće i čarape na nju. :D

E koja im je adresa i koje im je radno vreme? Idem danas da raskinem ugovor danas, a ne mogu da im otvorim sajt :D

E koja im je adresa i koje im je radno vreme? Idem danas da raskinem ugovor danas, a ne mogu da im otvorim sajt :D

Pratim i ovu temu pa da pomognem, Djordja Stanojevica 12/III, adresa sa njihove FB stranice. Inace, ni ja sa drugog provajdera ne mogu da otvorim njihov sajt...

Djordja Stanojevica 12, to je Belgrade Office Park, ulaz pored centrale Raiffeisen banke, ideš na 3 sprat i budi uporan kad zvoniš, radi samo par njih, često su pozadi pa nema nikog na recepciji da te puste da uđeš.

Žao mi je što se tako završilo, srećom pa sam uspeo da ostanem na FTTH koji OK radi.

Da ne bude zabune na Orionovoj optici si sada sa znatno manjim UL ...

I meni je žao što se tako sve završava, nadao sam se da će ih neko preuzeti. Ja imam sreće da mi je Beogrid u zgradi, pa u principu nisam ništa izgubio....

2012. – bio si na FTTH.
2017. – prelaziš na ADSL.
2022. – nadam se da se nećeš vratiti na modem preko telefonske linije :D

Baš bi voleo pa preko telefonske linije i telneta pozovem SEZAMPRO, pa pozevem SORPRO program pa WHO i ostale komande. to su bile komunikacije za pamčenje.
Izvinjavam se ovo nije tema za DOS.

Poslednja izmena:
blok 7a proradio internet odprilike kad i sajt. Ne moram sutra po snegu da vraćam opremu, nek radi još malo.

Pisite im i zalite se pa da vam umanje racun srazmerno vremenu nemanja neta...

Da ne bude zabune na Orionovoj optici si sada sa znatno manjim UL ...

Da, 2.5x manji UL i 4x veći DL. za isti novac.

OK, oseti se pad UL, pogotovu kad radim s OneDrive-om, ali i UL od 5Mbps mi je podnošljiv, gledajući šta su mi bile alternative (1 ili 2 Mbps upload).

Za ovih ~2 meseca, zadovoljan, nije bilo prekida, brzina je konstantna, dobiješ koliko si platio, nisam imao problema s DNS-ovima, sajtovima koji ne mogu da se otvore pa da moraš kroz VPN i sl.

Nije Beogrid sa simetričnim linkom, ali pristojno za taj novac, budući da je postojala opasnost da se vratim na ADSL ili PTT KDS kablovsku.

Sa TT u poslednje vreme je bilo previše problema, lakše mi bilo da podnesem da izgubim na UL, nego da net malo radi, malo ne radi.

Poslednja izmena:
Jel to svima sad lepo radi pa 9 dana niko ne kuka?

Aaaa, pa ostali smo neki još uvek :) Možda bi i otišli da imamo alternativu, ali alternativa nam je dial-up :d Po provincijama obično i nema nekog velikog izbora... Pored toga Targo, bar kod mene, radi odlično godinama, te se nadam da će na neki volšeban način uspeti da opstane :)

Ima nas koji se jos uvek drzimo. U Pazovi osim Targa bas i nemamo neki izbor. Tu je Kopernikus, ali na osnovu onoga sto sam cuo od poznanika, nije bas najbolje resenje sa cestim pucanjem konekcije sto bas i nije dobro za gaming. Za surf i nije problem, ali za igranje nikako. ADSL da ne pominjem bolje. Tako da se drzimo Targa do poslednjeg bita :)

Blok 19a, radi kao sat, a dokle ce...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Blok 9b,takodje bez ikakvih problema od 2012god.Čekaćemo da vidimo rasplet.Nadam se da ce opstati uprkos svemu.

Blok 8a, takođe radi bez ikakvih problema, pu pu da ga ne ureknemo.

Blok 11c Ma super radi Targo stim sto svaki vikend reset. Meni je samo krivo sto nisam uzeo najjaci paket pa nek radi dok radi.

Da li je još neko primetio je blokiran pristup The Pirate Bay? Preko drugih provajdera nemam problem da pristupim.

Od jutros problemi, problemi. Promenio dns i sve je ok. Naravno da sam restartovao modem ali odmah proradio. Inace dosao u zgradu sbb i neki cikica pominje optiku, besplatni fiksni telefon, superset telenor+sbb. A ja hteo da predjem kod mts-a. Sta sad?

@el_patron hvala na odgovoru. Ne interesuje me opšti članak nego da li i drugi preko Targa imaju problem da pristupe The Pirate Bay a primetio sam isto i za RapidMoviez. Njihov odgovor je da ne blokiraju.
Pa da li imate problema?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nedelja. Opet ne radi. Pariske komune.
Nisam pametan sta je raditi. Ovako vise ne ide :smoke:
neko je spominjao probni MTS. Kako to funkcionise?

Nedelja. Opet ne radi. Pariske komune.
Nisam pametan sta je raditi. Ovako vise ne ide :smoke:
neko je spominjao probni MTS. Kako to funkcionise?

Blok 33, Bul. Zorana Đinđića, jutros je ONT uređaj pokazivao da je sve u redu, ali za Internet pristup sam morao da promenim DNS-ove, Google-ove 8.8.8.8 i 8.8.4.4, i radi bez problema. Možda je to i kod tebe slučaj kao i što je bio i kod @ceva.

Nazad
Vrh Dno