Па може и тако да се гледа, узмеш неки бржи пакет који ти одговара (без УО) и имаћеш већу цену. Мада у овом случају прилично већу. Делује да су овако намерно урадили да би потенцијални донатори пара видели да је боље да се вежу и дају им више пара.
Намерно зезаш или шта? Погледај предходну страну и мој пост са све сликом како шта да урадиш ако ти се жури..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Било је речи и о звању подршке такође, на предходне 2 стране..Zasto bih zezao. Facebook nemam, moracu da pozovem tehnicku. Sada sam merio ponovo, i brzina mi je 54 a trebalo bi da bude oko 150. Jeste da je radno vreme, ali razlike izmedju deklarisanog i realnog su im ogromne.
Gde si nasao te podatke?Tako je, mora UO da bi imao Duo paket. Mislim možeš ti da uzmeš i bez toga, ali ćeš imati daleko manje brzine interneta (u Duo Silver brzina je 40, dok bez UO je 6, itd.)
Gde si nasao te podatke?
Prva recenica „mora” a sledeca recenica „Mislim možeš ti da uzmeš i bez toga”?! Ako moze onda ne mora ili samo pisano /nako, da se nesto napise?
Duo Silver je Duo Silver bez obzira na UO - gde pise da je bez UO brzina Internet-a 6Mbps?
Da je tako svima kojima istekne UO bi imali manje Internet brzine.
Pozdrav!
Da li neko sa novom brzinom može da proveri da li mu prolaze ICMP paketi? Pokusati da se pinguje bilo koja adresa (ping 8.8.8.8 ili ping blic.rs ili ping šta god)
Od dobijanja nove brzine od jutros takvo je stanje kod mene. Dve razlicite IP adrese (obe u 178.xxx.xxx.xxx range-u), ostali portovi su otvoreni (nije NAT), ali ping ne prolazi...
Nadam se da nisi zvao sa VIP ili Telenor mreze, mene su na VIP odrali sa 1300din za nekih 45-50min na 19900 brojProveo sam ~60 minuta sa podrškom dok ih nisam ubedio da nije do mene. Rekli su da će rešiti, ali mislim da trenutno nemaju predstavu šta je u pitanju.
EPC 3212 modem, duo gold extra paket (100/6 nova brzina)
Nije tacno to sto pises. Duo i Trio su paketi i nije potrebna UO da bi se koristili (to sto zenske u kol centru insistiraju i daju podatke da mora da se potpise UO nije tacno, samo navlace ljude da potpisu UO!). UO u paketima nema veze sa brzinom Internet-a u paketu.Ja mislim da ti ovde pišeš tek da se nešto napiše 'nako.
U prvoj rečenici stoji "MORA" jer da bi imao brzine koje dolaze uz Duo paket, moraš da imaš i UO. Ako hoće da doda samo NET uz kablovsku i ne želi ugovor, onda će dobiti brzine koje idu u sklopu prepaid-a. Ne vidim razloga za neko pametovanje za tako prosto pitanje.
Znači po tvome, može da se uzme Duo paket bez ugovorne obaveze i imaće se brzina od 40/2 pa naviše? Znači ne za one kojima je istekao minimalni period UO, već prvi put uzimaju paket (kao ovde net uz kablovsku).Nije tacno to sto pises. Duo i Trio su paketi i nije potrebna UO da bi se koristili (to sto zenske u kol centru insistiraju i daju podatke da mora da se potpise UO nije tacno, samo navlace ljude da potpisu UO!). UO u paketima nema veze sa brzinom Internet-a u paketu.
Samo NET uz kablovsku je nesto drugo sto nema veze sa paketima.
Treba biti jasan u tim stvarima. Dovoljno je SBB iskomplikovao svoje informacije, jos samo treba i da se brkaju stvari na forumu...
Pozdrav!
Ja mislim da ti ovde pišeš tek da se nešto napiše 'nako.
Dobro je , mislio sam da sam jedini. Prijavi im ovaj problem putem twittera @SBBSupport ako ti nije problem.
Ja sam im prijavio sada i dobio sam odgovor da znaju za problem i da ce pokusati da rese u sto kracem roku.
Moja IP Adresa pocinje na 89.216.....
Ne mogu da pingujem ni Gugl niti bilo sta..
Nek pokusaju i ostali korisnici ovde sa Foruma cisto da vidimo kolko nas ima ovaj problem, predpostalvljam da nemamo samo ti i ja![]()
Malo bi mogli i da pročitate šta potpisujete!
Clan 9.
Ovaj Ugovor zakljucuje se na neodredeno vreme
http://sbb.rs/Binary/431/sbb_ugovor_201612.pdf
Istek UO nema nikakve veze sa raskidom ugovora, osim što dok smo pod UO plaćamo penale zbog raskida ugovora. Znaju one šta pričaju!
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari