+1Serija koja je ostavila na mene najveći utisak, bukvalno nedeljama posle posebno zbog tog kraja...Evo i sad kad se ne sećam tačnih detalja i svake scene, osećaj u stomaku je tu... Mada ja sam takav tip da je to potpuno očekivano, svakako nema šanse da ostaneš ravnodušan
Gruvate Hipi za Six Feet Under samo tako, probao onomad negde od prilike kad je Dexter bio na 3-4 sezoni ali nije islo.
Slažem se.
Završio The OA, ovo je toliko glupo da ne znam šta pre da spomenem. Baš mi žao što sam gledao. Pred finale sam se bukvalno udario po čelu, ne znam kad sam to uradio u životu.
Ne znam tačno ali ta 6. i 7. su oko pola sata, pre njih su trajale 50 minuta, i to je čudno. :-D
+1
Pa kao sto sam rekao serija nije za svakoga. U nekim momentima bude teska za gledanje, malo morbidna i slicno. Ali ima i crnog humora, glumci su svi od reda odlicni u svojim ulogama i na kraju kada se serija zavrsi imas osecaj kao da si ziveo sa njima pa su cak i likovi koji su me nervirali na kraju nedostajali. To realno nisam video/iskusio u drugim serijama. Doduse serija nije za neku bas siru "mejnstrim" publiku koja gleda samo akciju i krimice pa zbog toga je retko ko stavlja u neki vrh sto se tice najboljih serija ikada, ali na nekoj mojoj listi koju sam izneo na pocetku teme SFU je skoro na vrhu![]()
Iskreno, zavidim ti! Sve same vrhunske serije! Sati i sati uživanja!Haha,sad sam u jos vecoj dilemi sta gledati:The Shield,Sopranos,The Wire,Six Feet Under......
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Ja nisam ni hteo da napišem nista o 15oj epizodiAu kakva poslednja epizoda Vikinga! 10/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari