Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gruvate Hipi za Six Feet Under samo tako, probao onomad negde od prilike kad je Dexter bio na 3-4 sezoni ali nije islo.

Serija koja je ostavila na mene najveći utisak, bukvalno nedeljama posle posebno zbog tog kraja...Evo i sad kad se ne sećam tačnih detalja i svake scene, osećaj u stomaku je tu... Mada ja sam takav tip da je to potpuno očekivano, svakako nema šanse da ostaneš ravnodušan
+1
Gruvate Hipi za Six Feet Under samo tako, probao onomad negde od prilike kad je Dexter bio na 3-4 sezoni ali nije islo.

Pa kao sto sam rekao serija nije za svakoga. U nekim momentima bude teska za gledanje, malo morbidna i slicno. Ali ima i crnog humora, glumci su svi od reda odlicni u svojim ulogama i na kraju kada se serija zavrsi imas osecaj kao da si ziveo sa njima pa su cak i likovi koji su me nervirali na kraju nedostajali. To realno nisam video/iskusio u drugim serijama. Doduse serija nije za neku bas siru "mejnstrim" publiku koja gleda samo akciju i krimice pa zbog toga je retko ko stavlja u neki vrh sto se tice najboljih serija ikada, ali na nekoj mojoj listi koju sam izneo na pocetku teme SFU je skoro na vrhu :)

Poslednja izmena:
Slažem se.

Završio The OA, ovo je toliko glupo da ne znam šta pre da spomenem. Baš mi žao što sam gledao. Pred finale sam se bukvalno udario po čelu, ne znam kad sam to uradio u životu.

Dobro sam prosudio The OA izgleda.. Ponestaje bas bas dobrih serija, pogledao Bosch prvu, The OA dve.. sve je to kao gledljivo, ali ne bih bas da trosim vreme na gledljive serije, zelim samo raw kvalitet :) Razmazile su me top serije pa sad ocekujem da je svaka takva..

Drug je na Fb preporučio The OA sa odgledane četiri, ja mu kažem "Odgledaj sve pa se vrati sa utiscima"... Kad je odgledao i vratio se... I krenuo da pljuje... :D

Ne znam tačno ali ta 6. i 7. su oko pola sata, pre njih su trajale 50 minuta, i to je čudno. :-D

Poceo Netflix da fusari malo..

Poceli su samo da stancuju serije, svaki mesec izbacuju po jednu, umesto kao ranije da se vise skoncentrisu na jedan kvalitetan projekat.
Ranije su bili skoro rame uz rame sa HBO, sad su mi vise na nekom Fox nivou.

Poslednja izmena:
+1

Pa kao sto sam rekao serija nije za svakoga. U nekim momentima bude teska za gledanje, malo morbidna i slicno. Ali ima i crnog humora, glumci su svi od reda odlicni u svojim ulogama i na kraju kada se serija zavrsi imas osecaj kao da si ziveo sa njima pa su cak i likovi koji su me nervirali na kraju nedostajali. To realno nisam video/iskusio u drugim serijama. Doduse serija nije za neku bas siru "mejnstrim" publiku koja gleda samo akciju i krimice pa zbog toga je retko ko stavlja u neki vrh sto se tice najboljih serija ikada, ali na nekoj mojoj listi koju sam izneo na pocetku teme SFU je skoro na vrhu :)

+1

I kraj koji zakuca poslednji ekser u sanduk.

Haha,sad sam u jos vecoj dilemi sta gledati:The Shield,Sopranos,The Wire,Six Feet Under......

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Haha,sad sam u jos vecoj dilemi sta gledati:The Shield,Sopranos,The Wire,Six Feet Under......

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Iskreno, zavidim ti! Sve same vrhunske serije! Sati i sati uživanja!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

zato ja 3.put gledam BB nista bolje nije snimljeno...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Rofl osim The Shielda kojeg sam gledao do pola nista od ostalog jos nisam ooceo da gledam. Skidam od svih po jednu sezonu

Kreni svaku od početka do kraja, kojim god redosledom.

Cudno niko da ne komentarise Vikinge.Odgledao ovih 5 epizoda u cugu i zadovoljan sam dosta je to bolje od prvih 10 epizoda ove sezone koje sam jedva odgledao.Tek ce biti belaja :D

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Pratim ovu temu i ovaj forum dosta dugo,ali nikada nisam imao neku preveliku potrebu da bilo sta komentarisem. Ali evo nije mi jasno zasto se hvali toliko serija Breaking Bad kad po meni serija realno zasluzuje neku ocenu 8/10 jer su mene prve 3 sezone smorile a 3 seozne nisu malo... pa bih voleo da mi neko objasni cemu je ta serija toliko odlicna? inace serije koje mogu da preporucim

-Game of thrones
-The night of
-Dexter
-Lost
-Shameless
-Westworld
-

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znaci ako je tebe serija smorila, automatski je kvalifikuje u ne-bas-dobru seriju?
Stvar ukusa je u pitanju, siguran sam da bi ti dao cistu 10 necemu sto je nekome totalna nebuloza.
S druge strane, das seriji 8/10 i to ti je "nije nesto"? Onda ti je ocenjivanje jako cudno :d
Tebi serija nije nesto, nekima je smaranje, nekima je najbolja ikada, cica mica gotova prica, idemo dalje.

Au kakva poslednja epizoda Vikinga! 10/10
Ja nisam ni hteo da napišem nista o 15oj epizodi
koliko sam se ubedacio... znao sam da ce mu doći kraj lagano ali kakav kraj su mu skuvali oni pakleni englezi ni sanjao nisam..nista više neće biti isto bez Ragnara.
Retka serija u kojoj svaka nova epizoda bolja od prethodne.

Sent from my D6603

Mars meh, plitko, za široke narodne mase, neizbežna američka patetika i drama,
pojavljivanje i laganje Elona Maska kvari seriju ......

Bilo je već, ponoviću:
nemojte da pišete "američka patetika", to spada u šovinizam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno