Šta je novo?

Huawei P9

Jel u telekomu p9 zakljucan? Moze li neko da mi potvrdi. Hvala.

Sent from my 5045X using Tapatalk

P9 3/32 ili honor 8 trenutno pitanje :) razlike su male nekako ovaj honor izgleda prilicno mocno a ima 1gb rama vise doduse slabiji procesor ali nisam neki zavisnik za igre tako da ne znam ni sam taj 1 gb koliko ce znaciti :) Kamere deluju slicno doduse na p9 je sigurno bolja :) Jel neko imao priliku da drzi oba pa da ih uporedi?

Honor 8 je lepseg dizajna ali je stajKleni pozadi pa je jako klizav a i staklo hoce da se izgrebe pisu po testovima (mada i aluminijum se grebe jos lakse), p9 ima bolju kameru i imace duzu podrsku. Jako slicna telefona. Ja bi pre p9 ali se ni za H8 ne bi bunio :)

Sta ti se lično više svidi, to i kupi, vrlo slična dva uređaja... Ja bih išao na P9.
Honor 8 nisam uživo video...

Huawei P9 Plus

U Telenor radnji, u Merkatoru NBG, su izlozena oba modela, jedan pored drugog. Honor mi deluje lepse (vizuelno).
Pozdrav

Прешао са P8 на P9,јел могуће да овај фон нема dttw?

Послато са HUAWEI GRA-UL00 уз помоћ Тапатока

Usled ubacivanja FP su verovatno smatrali da niko nece koristiti dt2w. Rutovanjem čini mi se da može da se omogući, čitao sam na XDA nešto o tome nedavno.

Безвезе,мени је рецимо тај FP беспотребан.

Послато са HUAWEI GRA-UL00 уз помоћ Тапатока

Koliko se krece cena polovnog P9 kod nas,a koliko P9 Plus?

Huawei P9 lite white

Moj savet, ako ti pare nisu problem uzmi p9 plus, sam iz razloga jer je 4gb/64gb....

Huawei P9 Plus

Ma nije da nisu problem,ali pitam onako,da znam da se orijentisem,prodam Nexus,Z2 i dodam nesto love.

Huawei P9 lite white

To je samo jedna prednost p9 plus 4gb /64gb i bolja izrada, sve ostalo je isto, i naravno malo veća dijagonala, ali neprimetno... Sad ti kako odlučiš

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Ma nije da nisu problem,ali pitam onako,da znam da se orijentisem,prodam Nexus,Z2 i dodam nesto love.

Huawei P9 lite white

Da, bas ti se isplati da prodas best buy 'droid 2015 sa najboljom kamerom i najbolji flagship iz 2014. i da dodas jos malo kesa da bi kupio prosecan 2016 flagship sa kineskim android skinom :)

Poslednja izmena:
Meni je ovaj skin skroz gotivan.
Z2 svakako prodajem,a Nexus bi u tom slucaju morao na dobos,jer Z5 ostaje.
Mada ako prodam i Nexus uz Z2,moguce ne uzmem ni jedan fon nego laptop.

Huawei P9 lite white

Brate koliko ti koristiš telefona u istom trenutku ? 5 ? :) Car

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

U svakom momentu bih uradio što i on.
Z2 je pregažen, 5x je solidan, ta kamera ga izvlači i to je to. Na p9 je sve odlično izuzev skina koji koristi već na Lite modelu pa pretpostavljam da mu ne smeta.

Sent from my Redmi Note 3

Brate koliko ti koristiš telefona u istom trenutku ? 5 ? Car

Tako nekako, 3+ u svakom slucaju :D Car.

@blue moon

Bolje prodaj Z2 i P9L pa kupi par meseci star P9, taman da imas trio Z5/P9/Nexus 5X :)

Poslednja izmena:
Sale, udri sebi volju na veselje, džaba sta ti mi pišemo, ako to volja kupuj

Huawei P9 Plus

Huawei P9 lite white
Prodaš 2 mobilna da bi kupio 1, i to isti kakav već imaš, pa lol.
Šta ste se napržili na Huawei, hipi zavladao forumom, šta se dešava?

Isti su kao sto su npr J3 i S7 isti jer imaju slican SW i slicne su velicine..nemoj *****avati

Sent from my 6S using Tapatalk

Ne *****avam, meni je to isto.
Isti sw, kamera nije top ni na P9, to što radi sekundu brže nije kompenzacija za dosadu da gledaš isti sw.
Moje viđenje situacije.

Ne *****avam, meni je to isto.
Isti sw, kamera nije top ni na P9, to što radi sekundu brže nije kompenzacija za dosadu da gledaš isti sw.
Moje viđenje situacije.
kako mislis gleda isti sw. pa skines bilo koji launcher i eto novog izgleda [emoji6]

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Dobro, nije sve u launcher-u [emoji1]
Kad vidim nabacani i izbloatovani settings muka me uhvati [emoji23]
Zato i ne mogu da koristim miui kod mene.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno