Nadam se da se salis kad kazes da za 5e neces uzeti fon sa 50% vise ram memorije pa makar stajalo u prazno5e je razlika u ceni. Ja licno bih uzeo 2gb posto za tih 5e mogu da uklopim silikonsku futrolu. Osim ako je 3gb pametnija kupovina za Nougat i generalno bolji rad u toku narednih 2 god koliko bi bio kod mene?
+1 Na b161 se izgubila, a bas se navikaoJepse, ja na 161 sad kako sam odradio factory nemam više opciju. :d
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Mozda ce da se vrati sa sledecim azuriranjem+1 Na b161 se izgubila, a bas se navikao![]()
![]()
Danas sam se malo igrao, fin telefončić sve u svemu. Sviđa mi se generalno, ali brate, meni bode oči onaj njihov ajfonoliki emui, ili kako se već zove.
Baš su se potrudili da iskopiraju iOS.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jel uzeo neko u Vipu?Vredi li nesto onaj powerbank sto se dobija,jel kapacitet stvarno 5000 mAh?
Nadam se da se salis kad kazes da za 5e neces uzeti fon sa 50% vise ram memorije pa makar stajalo u prazno
Sent from my HUAWEI VNS
Pa eto u takvoj sam finansijskoj situaciji da svaki euric znaci, npr da odem u radnju po P9lite i prodavac mi kaze "Iphone 7 na novogodisnjoj akciji za samo 280e, zadnji komad ostao (zamislimo da nije prevara iako zvuci kao prevara) morao bih da ostanem pri P9 lite. Da se vratim na ram, ako ce npr obe varijante da rade potpuno isto u toku naredne 2-3 god uzeo bih 2gb posto mi nije bitno jel ce da pise preostala memorija 700mb ili 2gb. Ako ce 3gb znaciti nesto u toku tih 2-3 god onda cu uzeti njega, ali razumem da se to ne zna unapred.
Prodji jednom pored meka i nemoj da odolis mirisu bigmeka i pomfrita i eto ti tel sa giga rama vise![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Za VNS-L21 zadnja je B161. Ne znam koji ti imaš.Koja je zadnja verzija softvera,treba li da radim update,ponudio mi je nesto.Jel se dobija neka znacajnija promena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari