Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Nisam u Skoplju :) ali se dogovaramo ovih dana :)

Inace hardver nije bas nesto jeftiniji ovde..mislim jeste jer je njihov pdv 5% na hardver ali sam gledao da se ne isplati posebno, nazalost...

Ovoliko slucajnosti jednostavno nije moguce, nocas je cena Zeca krenula da pada a jutros u 10h je Clay postavio da ima jos jedno ubrzanje samo ima neki bug pri kompajliranju za Polaris arhitekturu, kada to ispravi postavice novi miner...

Jedva za amortizaciju...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ne znam po kojoj je to matematici ali meni ispada 88 din.. [emoji23]

nista ne valja, slusajte Nesica, sve je propalo, prodajte sve , dok jos mozete, ovo je kraj
:)

Nesic otkupljuje na kilo... ;)

Tototototootototoo, propadosmo, bezte u brda

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Nesic ce pokrene panic sell , ode hw u bescenje, prodavajte dok nesto vredi!!!

Meni samo jedan komp sa 4 karte radi sad na zecu sa ovim starijim 28nm kartama ali me ovaj clayomore 9 zeza na njemu ...samo blue screen posle pola sata...a na 8 radi no problem tako da sad furam 8 jer nemam zivaca vise a razlika mi 5-10 dinara dnevno u hashu

Pa verovatno ti vise opterecuje grafe verzija 9 zato ti baca plavi ekran, preterao si sa klokovima verovatno :)

EWBF's CUDA Zcash miner
Ne videh da je neko spominjao ovaj CUDA majner, pa rekoh hajde da ostavim link da ga proba ko hoce.
Meni na ljutoj zveri gtx 660 :D daje bezmalo 3x veci hashrate nego ostali CUDA majneri pod Windowsom.

Sta se desava sa Zecom, jel imate neki update jel ce biti bolje ili jok :)
Da prodajemo na kilo masine :) Trenutno nema leba od njega..

eqm_v1.0.2b_Win64 je verzija koja kod mene daje malo vise od ovog na 750ti
@cgraph

Presao na dwarf sa flypool, s'obzirom da je juce bio bas los dan, trebalo im je par sati da nadju blok umesto sat vremena. Isplata za 24h za 10% veca nego na flypoolu, jer rade na principu HBPPS, svima bih savetovao da predju na dwarf.. :)

Da samo sto je juce dwarf vatao blok 6 sati...

...malo koja karta baca vise od 1$ na zec-u mada je isto i na drugim coinima tako da bice nervoze, dobro je dok pokriva struju :)

Slabo pratis kolega, bilo je reci 2-3 strane pre ove. Meni 970 baca 222sol/s, a to je 1$ na dan, nije vredno truda.

mislim da ti nije racunica tacna 390x baca 300 ravno zadnji put kad sam cukao u kalkulator koji laze to je na 300mh bilo 1.03 usd....uracunajmo da pool krade gubitci u problemima sa serverima i slicno plus clay 2.5% plus struja mislim da je za 1usd potrebno vise 322 nego 222 mh mozda cak i do 350

rig 4*390x potrosnja 970w cena struje 7.5 din/kw -3.5 posto (clay+pool fee) 1158 plus sitni gubitci neka bude realno 1150mh rig....stanje je sledece ako cemo realno po trenutnoj ceni i difu

http://prntscr.com/djwlu5

sto je na 300mh u mineru zarada po karti 0.85usd

cak i gore od toga jel poolovi ne prikazuju realnu snagu po mineru nego manju a to ste svi primetili ....daleko je tvoja racunica od realne mnooooogo @goranM

Poslednja izmena:
Nisam racunao struju, nigde nisam rekao "neto" 1 USD, samo sam rekao da "rudari" 1USD/danu.
Tacna vrednost na Nicehash je 0.97$ za 222sol/s u ovom trenutku i to je tako, tu nema kradje i "poola", naravno da ako odbijemo struju od 0,4$ po karti po danu da je to svega 0,6$ "neto" i to je daleko od bilo kakve isplativosti. U trenutku kada bude "rudarila" 0,8$ a kostala 0,4$ po danu dohvaticemo "dno". Kada vise zaradis elektrodistribuciji nego sebi tu je kraj bilo kakve matematike.

Poslednja izmena:
6x 7950 + 2x 290x + 390x mi pokrivaju struju knap, na zecu, 6x 470 mi na eth zarada

Da samo sto je juce dwarf vatao blok 6 sati...

Ispravka 7 sati su tražili blok, od uobičajenih 25 blokova dnevno. U svakom slučaju meni licno ne znači nista ni da traže blok 10 sati kada su HBPPS, znači obračun na svakih sat, ako nema bloka u ovom satu, on ih sabira sa šerovima u sledećem satu sve dok ne uhvati blok. Bar sam ja tako razumeo. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh Dno