Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Pa ako ima neka kaze, ja sam samo izneo moje misljenje. Nsam siguran da Orion ima bas takav paket za fizicka lica.
Pogotovu ne preko WiFi-ja.

Ne radim u orionu, mislim da su se zeznuli nešto i da mi nisu stavili ograničenje za brzinu, posto sam jedini korisnik za sada na ac opremi. Uživacu dok traje. ☺️

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Не жалиш се него се хвалиш а то може да буде сасвим довољно да се неко заинтересује и провери где је грешком пуштено брже него што би требало.

Bolje sa harda na net da salje sa ovakvim up-om ;) Da skidas mozes bilo gde al da saljes malo teze ;)

a235977546c9f887eb48eee050cedd40.jpg

Evo par merenja od juče i danas. Net je SBB-ov 60/3. Mereno na android telefonu kupljenom juče, radi se o Honor 7 lite. Na svim prethodnim telefonima retko kad je DL isao preko 30, a možda svega par puta preko 40, al baš baš retko kad. Ovo sad je po meni vrhunski, možda još samo ping kad bi spao ispod 10....

Послато са NEM-L21 уз помоћ Тапатока

Ја од пре неки дан користим нови пакет али немам ниједан уређај који бежично може да искористи могућности. Ево резултата по каблу.

Пуна цена је 3.490 уз уговор на две године. Мада сам ја добио мало нижу цену због ... заслуга и сарадње. Иначе пакет подразумева и дигиталну телевизију (сви канали су отворени па ко има нове телевизоре не мора да узима пријемник) уз један пријемник и гигабитни рутер. А да, у питању је FTTH.

5839256199.png Wifi zona poste kako radi sa 20% signala Ruter 740n u klijent modu sa dd-wrt firmware posto na ovoj lokaciji nema drugi net pa dok se ne uvede privremeno resenje
pozdrav

Kao sto sam pricao, telekom je spreman da pruzi normalne brzine, ali za sad je to rezervisano samo za firme po ludoj ceni. Ima tu sigurno i 1000/1000. Samo pitanje da li ce stici do fizickih lica. Do 2020 bi trebalo.

Valjda je poenta da se postave svoji rezultati, bar tako sam ja razumeo temu... Postavljeni rezultat 100/100 se ne zna ni ciji je ni da li je privatna varijanta koriscenja ni da li je neka firma ni gde je ni nista. Ne razumem cemu sluzi taj rezultat sam za sebe?

Pozdrav!

Net.jpg
Znam za sliku, mrzi me da je uradim kako treba. To je zato sto sam na brzinu slikao drugu da posaljem.
Inace, ovo je dole na Kosovu. Vazdusno. 10e mesecno. ALIIIII
Ovako ce biti dok ne primeti provajder, pa ce vratiti na 10/3. (kaze min 8) :D

Radijus Vektor, Borča, 80/5 Mbits

Prilozi

• 5854118321.png
    5854118321.png
    32.2 KB · Pregleda: 71
Wifi Borca 27/45 mbps, toliko moze antena da mi izvuce.

Meni u Borci Vektor ne moze da isporuci normalnu sliku za TV, a ne internet, pa hvala bogu imam mogucnost da ne budem kod njih (ili kod Lelekoma). Prosek kvarova 1 nedeljno u mojoj ulici.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    323 KB · Pregleda: 104
Wifi Borca 27/45 mbps, toliko moze antena da mi izvuce.

Meni u Borci Vektor ne moze da isporuci normalnu sliku za TV, a ne internet, pa hvala bogu imam mogucnost da ne budem kod njih (ili kod Lelekoma). Prosek kvarova 1 nedeljno u mojoj ulici.

A koji deo Borče? I koji je to WiFi provajder, KBCNet ili Skynet?

Nazad
Vrh Dno