The Grand Tour E03 - najbolja epizoda do sad. Ima taj Top Gear smek u njoj, mada i dalje nije na tom nivou. Polako
Sent from my Nexus 5X
Ajd ako te ne mrzi xDPrve tri epizode mozes slobodno da preskocis, i da ti neko preprica na brzaka...ozbiljan sam skroz
![]()
Ovo potpisujem. Ne mogu sad tačno da se setim da li su prve dve ili tri epizode, ali bukvalno mogu u par rečenica da se prepričaju. Više su kao neki uvod u WW svet i upoznavanje sa likovima, uz par hintova u vezi main plota.Prve tri epizode mozes slobodno da preskocis, i da ti neko preprica na brzaka...ozbiljan sam skroz
![]()
Meni je i dalje najjača scena Macov shotgun-axe, a i generalno nisu mogli boljeg glumca naći za tu uloguDraco Malfoy and the Philosopher's Stone xD
Treca i cetvrta sezona Shield-ovaca definitivno bolje od svega sto dolazi od CW-a. :d
Nisam ocekivao da Ghost Ridera nakon ove epizode necemo gledati neko vreme.
Jel realno da si ti citajuci stripove zapamtio sve te scene?(vidim da nakon svake epizode postavljas poneku sliku iz stripa)
Fan The Flash stripa,po meni je najbolji bio Wally West run,pročitaj ako te interesuje da dobiješ osećaj dobrog The Flash stipa,novi DC Reabrth(to možeš lako naći).
Posle idu Green Lantern,Hellblazer,Batman i Green Arrow.
Nisam neki ljubitelj Marvel stripa.
Od onoga što je izlazilo na srpskom Alan Ford(stari brojevi),Dilan Dog,Marti Misterija,Mister No i Zagor.
Послато са Huawei Honor 5x
Još ivek je hipi aktuelan! Koliko ima, 6 meseci od tada? [emoji15] [emoji2]WW,povelik hipi na forumu,ništa specijalno.šta razvuku u celu sezonu moglo se odradit u mini seriji ili filmu![]()
jako verodostojne scene u arapskim zemljama, dzihad isl
Juce poceo da gledam westworld. Odgledao 2 epizode.
Decija serija. Namerno radjena konfuzno da bi mogli manipulisati sa publikom.
Jedina svetla tacka za sada je ona crnkinja kurvica iz riddika sto mi je odavno zapala za oko. Nadam se vise explicitnog seksa da ce biti.
Jedina svetla tacka za sada je ona crnkinja kurvica iz riddika sto mi je odavno zapala za oko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari