Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Flash, završetak mid sezone nekako mlako, i ceo ovaj Flashpoint za sada previše predvidiv.... Jedini WOW efekat je prvo pojavljivanje Savitara.

Sent from S7

The Grand Tour E03 - najbolja epizoda do sad. Ima taj Top Gear smek u njoj, mada i dalje nije na tom nivou. Polako

Sent from my Nexus 5X

The Grand Tour E03 - najbolja epizoda do sad. Ima taj Top Gear smek u njoj, mada i dalje nije na tom nivou. Polako

Sent from my Nexus 5X

Ajd da dodam i ja koju na GT... Ja odgledao prve dve. Nisam neki fan automobilizma, ali mi ovakav šou prija, pravi vikend šou. Produkcija je bolesna, jedino mi se ne sviđa što je malo previše amekarizovano i na trenutke imam utisak, što bi se reklo "preko pite, pogača".

No u sve u svemu, vrhunski urađeno. Konkurencije nema na vidiku.

Meni do sad najvise smeta sto sve vreme zele da budu smesni pa to usiljeno deluje. To im je i pre bio cilj ali sad je prenaglaseno, nebritanski. Cak i Dzejms mora da izvaljuje neke fore u kojima ocigledno ne uziva.

Sent from my Nexus 5X

Meni se GT sviđa. U 3 trećoj epozodi, najjači je Bili Bob Hamond :) On je nekako uvek bio najameričkiji orjentisan od ostalih.

gleda li ko 3.sezonu The affair??? utisci???

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Gleda li iko Goliath??? meni se jako dopada.. a sa Chance sam razocaran

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Odgledao prve dve epizode WW-a ... Au kakva je ovo psihodelija od serije, puno ne logicnosti i kontradiktornosti, al ajd' ostavljam za vikend pa cu sve ispocetka da pogledam, mozda bolje ukopcam sve

Gledaj do kraja i sve će ti se samo reći :)

Sent from my Le X820

Prve tri epizode mozes slobodno da preskocis, i da ti neko preprica na brzaka :D ...ozbiljan sam skroz:)

Ne slušaj nikoga, ne čitaj ništa, samo gledaj.

Prve tri epizode mozes slobodno da preskocis, i da ti neko preprica na brzaka :D ...ozbiljan sam skroz:)
Ovo potpisujem. Ne mogu sad tačno da se setim da li su prve dve ili tri epizode, ali bukvalno mogu u par rečenica da se prepričaju. Više su kao neki uvod u WW svet i upoznavanje sa likovima, uz par hintova u vezi main plota.

O čemu vi ljudi pišete, kakvo preskakanje, ne ložite ljude! Ja se tek sada spremam ponovo da pogledam celu sezonu. U WW S01 se ne preskače ni sekund, već se dosta toga vraća i ponovo pažljivije pogleda.

Arrow pokidao [emoji122] posle dugog vremena
Odlična mid-seasone finale(sem političke korektnosti od koje mi se povraćalo)
Odavno nisu imali ovako dobru epizodu,od Deathstroka,i od Raz al Gaula kad je bacio Olivera sa litice.

Za sad 5 sezona Arrow po meni je bolja od Flash sezone 3.

Послато са Huawei Honor 5x

Poslednja izmena:
Flash je jos jednom pokazao kako treba jedna strip serija da izgleda. Stari Berry pokazao da jos nije za bacanje. Gleda mi se ponovo stari Flash serijal.

Sent from my D6603

Draco Malfoy and the Philosopher's Stone xD

Treca i cetvrta sezona Shield-ovaca definitivno bolje od svega sto dolazi od CW-a. :d

Nisam ocekivao da Ghost Ridera nakon ove epizode necemo gledati neko vreme.

Jel realno da si ti citajuci stripove zapamtio sve te scene? :D (vidim da nakon svake epizode postavljas poneku sliku iz stripa)
Meni je i dalje najjača scena Macov shotgun-axe, a i generalno nisu mogli boljeg glumca naći za tu ulogu :) dobra je fora sa Daiss Johnson i Philovim predlogom da ona bude direktor SHIELD-a. :)

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Fan The Flash stripa,po meni je najbolji bio Wally West run,pročitaj ako te interesuje da dobiješ osećaj dobrog The Flash stipa,novi DC Reabrth(to možeš lako naći).
Posle idu Green Lantern,Hellblazer,Batman i Green Arrow.
Nisam neki ljubitelj Marvel stripa.

Od onoga što je izlazilo na srpskom Alan Ford(stari brojevi),Dilan Dog,Marti Misterija,Mister No i Zagor.

Послато са Huawei Honor 5x

Znam da je off, ali sa kog sajta skidas stripove?

Sent from my iPad using Tapatalk

Krenuh i ja da gledam Peaky Blinders.. :D
Odgledao sam prvu epizodu i nije losa

Htedoh samo da pitam:
Buni me samo sta je IRA,imamo blinderse kao bandu,komuniste i ko je IRA??

Juce poceo da gledam westworld. Odgledao 2 epizode.
Decija serija. Namerno radjena konfuzno da bi mogli manipulisati sa publikom.
Jedina svetla tacka za sada je ona crnkinja kurvica iz riddika sto mi je odavno zapala za oko. Nadam se vise explicitnog seksa da ce biti.

Ček još da vidiš i crnca!

Odgledao Homeland u jednom dahu, fenomenalna serija, normalno ko voli spijunske afere, tipa CIA, Mosad, jako verodostojne scene u arapskim zemljama, dzihad isl

Juce poceo da gledam westworld. Odgledao 2 epizode.
Decija serija. Namerno radjena konfuzno da bi mogli manipulisati sa publikom.
Jedina svetla tacka za sada je ona crnkinja kurvica iz riddika sto mi je odavno zapala za oko. Nadam se vise explicitnog seksa da ce biti.

Konacno ,malo vatre :D

Stvarno su mišljenja ko dupeta.:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno