Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

U Aleksandrovcu se takođe pojavio info kanal u digitalnoj ponudi 720p u hd - u

Zasto na Info kanalu prikazuju Minimax teletext kad mi nemamo taj kanal?

Zasto na Info kanalu prikazuju Minimax teletext kad mi nemamo taj kanal?

He, he... Nema više Minimax teletexta na info kanalu... Dakistar je zaslužio da dobije jednu pretplatu gratis, jer je preko ovog foruma informisao nadležne u Kopernikusu da nemamo Minimax u ponudi.

Kada vec neko iz kopernikusa prati ovu temu: ima li informacija o povecanju brzine interneta (pre svega upload)? Ima li informacija o izdvajanju ponude interneta od kablovske (da moze internet bez kablovske; ako vec uvodite digitalnu ponudu uz unlock kartice)? Mi, korisnici interneta, dolazimo u situaciju da poskupljenje pretplate za kablovsku dovodi do povecanja ukupnog racuna. I verujem da bi mnogi od nas zeleli da produze koriscenje interneta bez kablovske televizije, sto ce tehnicki biti omoguceno zbog sifrovanog digitalnog signala iste.

Poslednja izmena:
Auuu *** dobro je da ne zivim u Boru inace bih prso sa zivcima nacisto.

Mogli bi da pozajme ovu reklamu za info kanal... Realno je tako...

Ko je iz Boleca, na info kanalu obavastenje da je pustena digitalna tv od 650MHz do 738MHz....

Novi info kanal "Kopernikusa" i u analognoj ponudi u Aleksandrovcu na 671.25 Mhz

Ma ne pada mi na pamet, ne bih dao ni 50 dinara nedeljno, samo sam video spisak kanala. S obzirom da plaćamo najskuplju pretplatu u zemlji, mi bi ovaj "daljinac" trebalo da dobijemo za džabe.

Kolege Vranjanci, Leskovčani... Imate li kablovsku? Kod nas nema ni analogne ni digitalne od 15:30, a internet normalno radi. Šta se događa? :crash:

Kolege Vranjanci, Leskovčani... Imate li kablovsku? Kod nas nema ni analogne ni digitalne od 15:30, a internet normalno radi. Šta se događa? :crash:
Isto. Leskovac, Bobiste. Ni internet ne radi normalno, pad dl brzina I katastrofalni ds signali ali vecina to ne proverava pa manjinu j u mozak..

Sent from my Lenovo YT3-X50F using Tapatalk

Nema ni u Lebanu, ako ovako nastave treba videti sta stoji u ugovoru, izgleda da nisu bas pouzdani.

U VR kablovska celo vreme radi normalno samo sto nemaju signal kanali koji su sa teritorije LE.

Pozdrav!

Da li se zna (mozda) informacija kada ce te uci u sistem KDS "Kopernikus"?

Hvala!

Odgovor:

Poštovani,

Upravo se vrše tehničke probe, uskoro ćete moći da nas pratite u "Kopernikus KDS".

Srdačan pozdrav,

Grigrije Lalović

---
SRPSKA NAUČNA TELEVIZIJA (SNTV)

Nazad
Vrh Dno