Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

to je taj optimizam! mislim da je ovo namerni dump. povukli su volumen, koji je uvek bio oko ~50btc, srusice ga, napraviti paniku i onda tvoj nick...

e sada je panika sa nVidia fanovima, ode zadnji adut za kopanje

ni blizu kao nvidiama, jer karta od 450e kopa kao i karta od 220e pa ti vidi

ne kopa isto, NV je jaca duplo, drugo je to sto ETH zavisi samo od magistrale memorije i brzine
a i ni jedna 220e karta nejde 32mhs na ETH kao NV sa samsung memorijom od ranije

sta ce biti sutra to niko ne zna, i oni danas sto kupuju za ETH nece dozivet ROI ako se nesto ne desi

zashto je neko odma nvidia fan ako je kupio nekoliko nvidija i za majning?

meni su do sada (beshe 2 i neshto meseci kopanja leba) 10ak nvidija napravile ~5btc-a, to je ~3000e.
veliki deo je otplacen, tako da... ne razumem hejt.

Kad bi se ti razumeo u to sta je sigurno sve bi otislo u bunar pa i BTC :)

Ko je pametan ima da se ubije od shorta dok moze :d

Teorije za ovaj coin u opšte ne vaze, u više navrata se pokazalo da su raznorane prognoze lose i netačne. Ja to vidim ovako. LBC-a ima koliko hoces u rukama rudara, kojih ima bas mnogo. Teško će se gicnuti, kad rudari konstatno dampuju cenu. E sad čak i ako se gicne to ce biti na nekih 0.00005, na 0.00015, što je oper ****** jer je vecina kupovala po ceni iznad toga... verovatno gresim!

Pa cekaju da se rudari gicnu, kako god se gicnuli po njima nece valjat osim ako ne imaju srece :)

zashto je neko odma nvidia fan ako je kupio nekoliko nvidija i za majning?

meni su do sada (beshe 2 i neshto meseci kopanja leba) 10ak nvidija napravile ~5btc-a, to je ~3000e.
veliki deo je otplacen, tako da... ne razumem hejt.

hejtuje on jos od pocetka samo nisi primetio :) ne razume se potreba mesovitog rudnika i izgleda da se ide onom logikom da ce rudarenje da postoji dok god postoji eth, samo ROI i nista vise, (ako je po verovanju POS-a jos nekih par meseci) jer je u svakom drugom koinu nv podosta jaca, a trosi podosta manje :) Onda ce oni te karte od 250e prodavati za 120-150 a nv fanovi karte od 450 za 430 :D (ili 300e za 270 ako se misli na 1060). 32mhs amd ne moze da baci a da kosta 220e, moguce je samo sa 480 od preko 300e i tad je pitanje da li je stabilno. Ja od mojih nv otplatio oko 70% i dalje kopaju lbc pa ako bude potrebe prebacicu na eth ili neki drugi isplativiji coin ako bude bio ali mislim da za sada nema potrebe.

Poslednja izmena:
e druze moj ne hejtujem uopste , nego ste malo poleteli sa nv i ja sam odavno rekao da je potrebno imati "mesani" rudnik, a u ovom "poslu"smo od 2012 i preziveli smo svasta a ti se samo nadaj da karta od 220 ne moze da da 30 u eth-u, ja sam samo govorio da se mogu sredstva pametnije uloziti sa manjim rizikom, jer prvo mineri izlaze za AMD pa tek posle odredjenog vremena zanV, i za taj LBC AMD karte su mnogooo vise zaradile i otplatile se, ali da ne duzim, Svako radi ono sto misli da mu je najbolje i kako ce najbezbolnije proci i nista vise, a mi se spremamo za novi coin koji ce izaci :)

Tako je bilo....... AMD benefit je veca mem magistrala, moguce i za zcahs da ce biti bolje ali za sad nemam pojma, mineri se prave kako se kome cefne

LBC miner je bio u isto vreme gotov i za NV i AMD, za zcash ga rade na obe platforme ako bude zavisio samo od memorije verovatno ce AMD biti u boljoj poziciji ali za sad se nista ne zna

Wolf radi za genesis mining, tako da ne vredi da ga smarate, za druge ne znam, a i nije vazno prvog dana jer je blok 0 coina pa ratse po principu kao LBRY

e druze moj ne hejtujem uopste , nego ste malo poleteli sa nv i ja sam odavno rekao da je potrebno imati "mesani" rudnik, a u ovom "poslu"smo od 2012 i preziveli smo svasta a ti se samo nadaj da karta od 220 ne moze da da 30 u eth-u, ja sam samo govorio da se mogu sredstva pametnije uloziti sa manjim rizikom, jer prvo mineri izlaze za AMD pa tek posle odredjenog vremena zanV, i za taj LBC AMD karte su mnogooo vise zaradile i otplatile se, ali da ne duzim, Svako radi ono sto misli da mu je najbolje i kako ce najbezbolnije proci i nista vise, a mi se spremamo za novi coin koji ce izaci :)

ja nema sta da se nadam, posedujem svaku kartu. Mogu ja da je slikam i na 35mhs ako hoces :p cinjenica je da moras da je flesujes da bi uopste radila kako treba, a ko danas uzima karte moze lako da se desi da za mesec dva tri prodaje po duplo nizoj ceni, sa nv ce bar da bude manje u minusu :p. sto rece zeljko mineri se sada prave paralelno jer sve veci broj ljudi ima i nv u rudniku. Ti si npr amdom kopao lbc 5-10 dana, sa nv se kopa mnogo duze pa i pored cene nv solidno kopa i eth (ko zna koliko bi kopala sa bios editorom). No da ne duzimo dalje daj boze da potraje i lbc i eth-a pa i bilo koji drugi coin pa da se raspravlja sta je isplativije kopati, nekad za dobro isplativ coin kao sada nije potreban ni amd ni nv ;) , a ne da cekamo jeftine karte po oglasima.

Poslednja izmena:
Meni je nvidia došla kao neko osveženje. Sve kopa dobro, a nikad ne znaš kad će opet da razvali po nečemu kao po lbc. Ovo sa AMD kartama već postalo dosadno... ;)

Nije full, treba da skoci mnogo da bi bio iole isplativ, a bilo je proteklih nedelju dana sitnoh skokova pa padne cena jos vise.
Nadam se da ce ovo biti punokrvni pump da se neki od nas izvuku iz ovih rupa koje smo iskopali......
Ima li neko predstavu hoce li ovo ici dosta na gore , ili opet nam uvalili jadac?

Hahaha... inace, ovo "full" je bilo ironicno xD Sta pitas, jadac kako okrenes :)) Nego ulazi u rupu i zatrpavaj se ;) Tj svi mi :)

Bitno je da je pronasao dno i da nece vise ici ispod toga. Pao je vise nego sto sam mislio ali sada bi trebalo lagano da se oporavlja u sledecim mesecima.

Dno za svaki novčić je 1 satoši.

Dno je kad mineri odluce manje da dumpuju ili se pojavi vise vecih "investitora", uglavnom bude ovo drugo, mada realno i mineri kad su u vecom minusu odluce da skresu dump

generalno LBRY se i dalje konstantno updatuje i sve ide po planu, osim cene ;)

Nazad
Vrh Dno