otislo ispod 10k, volulem na polu ispod 19. Ide ovo u bunar, sigurno!
Kad bi se ti razumeo u to sta je sigurno sve bi otislo u bunar pa i BTC
Ko je pametan ima da se ubije od shorta dok moze :d
zashto je neko odma nvidia fan ako je kupio nekoliko nvidija i za majning?
meni su do sada (beshe 2 i neshto meseci kopanja leba) 10ak nvidija napravile ~5btc-a, to je ~3000e.
veliki deo je otplacen, tako da... ne razumem hejt.
e druze moj ne hejtujem uopste , nego ste malo poleteli sa nv i ja sam odavno rekao da je potrebno imati "mesani" rudnik, a u ovom "poslu"smo od 2012 i preziveli smo svasta a ti se samo nadaj da karta od 220 ne moze da da 30 u eth-u, ja sam samo govorio da se mogu sredstva pametnije uloziti sa manjim rizikom, jer prvo mineri izlaze za AMD pa tek posle odredjenog vremena zanV, i za taj LBC AMD karte su mnogooo vise zaradile i otplatile se, ali da ne duzim, Svako radi ono sto misli da mu je najbolje i kako ce najbezbolnije proci i nista vise, a mi se spremamo za novi coin koji ce izaci![]()
mislili smo da nece ispod 0.00019, pa ode mnogo vise u k***c, nadam se da si u pravu.Bitno je da je pronasao dno i da nece vise ici ispod toga. Pao je vise nego sto sam mislio ali sada bi trebalo lagano da se oporavlja u sledecim mesecima.
Nije, posle izbace btc market i pređu na ltc odnos [emoji23]Dno za svaki novčić je 1 satoši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari