Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

"Nego me zabrinuo tvoj post.. tako nešto napisati je van svake pameti". :)

Imao sam note i znam o čemu pričaš ...
Lepo je što koristiš pun potencijal telefona, ali većina korisnika ne koristi ni olovčicu, a ne digitalni potpis ...
Kod drugara sve isto kao kad je kupio (kupili note 4 u isto vreme) i gore u statusu mu mesecima stoji obaveštenje za update sistema (ima v5 android i dalje) :)
Samsung je sam izjavio da po njihovom istrazivanju 10 posto korisnika redovno koristi olovku, a koliko se sećam 30 posto korisnika ju je samo jednom izvadilo.

Sent from my Nexus 5x

Pa to ...
Ko zna koliko ju je i izgubilo - ja prvi jednom :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

"Pojedine stvari se rade povrsno" bas tako.

Ali jos bitnije, da se jasno kaze sta sve ovde pravi probleme i kako je doslo do njih i kako je i posle opoziva opet dozvoljeno da se desi isto...

Muke zive. teski su to ziloti..kao onaj webster u temi. Iphone.decko je krzljavi geek ali jak na forumu..a skace ko poparen ako mu neko pomene iphone..koji kompleksi sunce ti...zalosno..

Sent from my iPad using Tapatalk

Hahaha, pa ti si kralj majke mi, isprozivaju te tamo na temi pa dodjes ovde da places :D

Poslednja izmena:
Sad će morati da izvuku iz naftalina onu sakrivenu novu tehnologiju baterija :p

Jel izdato opste zvanicno obavestenje o uzroku palenja n7 ili ce to zauvek ostati drzavna tajna?

Nije još gotova obdukcija :D a da li će...videćemo...rekli su da još ne mogu da proizvedu isti kvar kao korisnici u laboratorijskim uslovima

Vidim da ih dosta odlucilo da ne vraca note 7 i nastavi da korisiti isti do daljnjeg.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Valja imati oružje u kući za crne dane [emoji14]

Vidim da ih dosta odlucilo da ne vraca note 7 i nastavi da korisiti isti do daljnjeg.

princip verovatnoce je mali da ce da im se upali ali ja ne bih rizikovao ni taj procenat..neka hvala..Mada ne bih ga ni kupovao..edge ekran mi ne odgovara,kao ni kamera...Valjda ce odustati od edge ekrana na noti..Ja dosta koristim smrt select kada skidam fotke sa instagrama i sl. i nema sanse da se cropuje cela fotka jer ide preko savijenog dela ivice.. Tako da mi stize note 4 uskoro. Sinu sam poklonio note 5...On hoce VR... Na iphone 7, zbog rezolucije ne moze VR pa iphone 7 ide na prodaju...

Sent from my Note Pro 12.2

Poslednja izmena:
Zasto se vracas na N4 sa N5?

Zasto se vracas na N4 sa N5?

poklonio sam sinu N5 jer je moja krv i ako mu se nešto sviđa, on nikada ne traži nego pita latentno o tom uređaju...i tako je postavljao po jedno pitanje nedeljno..Šta sve može, kakav je...Na kraju presečem i poklonim...Krajnje brz note 5. Jako sam zadovoljan. Note 4, supruga dobija službeno uskoro pa ću njega. Ona ima njen Iphone 6splus 64gb i nije zahtevan korisnik pa je to njoj dovoljno. Meni je bitna olovka i njene funkcije..Ne postoji produktivniji smart telefon od Note. A note 4 sa proširivom memorijom i zamenjljivom baterijom je za mene super. MAda, pišem opet, i N5 je bio tata. Sada koristim blackberry passport i jedino što mi fali je olovka ali zato imam Note12.2 professional pa mi završava posao. Jedino što toliki tablet nije za nošenje baš mnogo, osim u torbi..Tako da mi fali Note fon za signiranje državnih dokumenata u hodu.

Phew, iz ostatka teksta sam pomislio nesto drugo :) Dobro je!

poklonio sam sinu N5 jer je moja krv i ako mu se nešto sviđa, on nikada ne traži nego pita latentno o tom uređaju...i tako je postavljao po jedno pitanje nedeljno..Šta sve može, kakav je...Na kraju presečem i poklonim...Krajnje brz note 5. Jako sam zadovoljan. Note 4, supruga dobija službeno uskoro pa ću njega. Ona ima njen Iphone 6splus 64gb i nije zahtevan korisnik pa je to njoj dovoljno. Meni je bitna olovka i njene funkcije..Ne postoji produktivniji smart telefon od Note. A note 4 sa proširivom memorijom i zamenjljivom baterijom je za mene super. MAda, pišem opet, i N5 je bio tata. Sada koristim blackberry passport i jedino što mi fali je olovka ali zato imam Note12.2 professional pa mi završava posao. Jedino što toliki tablet nije za nošenje baš mnogo, osim u torbi..Tako da mi fali Note fon za signiranje državnih dokumenata u hodu.

Kakvu s.vinjariju je napravio Samsung sa svojim Note 7, u to još ne mogu da verujem. Ovakav skandal se još nikada nije nikom dogodio, a kamoli Samsungu.

Naravno da je bilo pojedinih (retkih) slučajeva da se pojedini telefoni zapale, ali još nikada u ovom obimu kao kod Note 7 telefona, zaista ne znam šta bi još mogao biti problem sem baterije. Jer je baterija ta koja se greje, barem u normalnim okolnostima....

Da nisu možda nešto oko štampane ploče loše tj prebrzo dizajnirali pa je odatle ta toplota prešla na bateriju, što je na kraju uzrokovalo ovu katastrofu ???

Ako sam dobro razumeo, Samsung je potpuno ugasio Note 7 telefon za vjeki vjekova, dakle ne postoji šansa da se npr do januara reši problem pa da tada potpuno ISPEGLANU varijantu puste ponovo u prodaju ???

Sto ova tema ne ide na off :-o

Kakvu s.vinjariju je napravio Samsung sa svojim Note 7, u to još ne mogu da verujem. Ovakav skandal se još nikada nije nikom dogodio, a kamoli Samsungu.

Naravno da je bilo pojedinih (retkih) slučajeva da se pojedini telefoni zapale, ali još nikada u ovom obimu kao kod Note 7 telefona, zaista ne znam šta bi još mogao biti problem sem baterije. Jer je baterija ta koja se greje, barem u normalnim okolnostima....

Da nisu možda nešto oko štampane ploče loše tj prebrzo dizajnirali pa je odatle ta toplota prešla na bateriju, što je na kraju uzrokovalo ovu katastrofu ???

Ako sam dobro razumeo, Samsung je potpuno ugasio Note 7 telefon za vjeki vjekova, dakle ne postoji šansa da se npr do januara reši problem pa da tada potpuno ISPEGLANU varijantu puste ponovo u prodaju ???

Zordon.jpg

[emoji23] [emoji23]

Sent from my D6503

To promocija PR 2017 filma? :D

Baš se juče apdejtovao AOD i vidim da ima nove opcije - ništa specijalno

S7 EDGE

Ja nisam ni hteo da radim update. Dok ne ubace i notifikacije za 3rd pary apps, mrka kapa

I ja se radujem apdejtu za 3rd party apps ali mi je mnogo cool ovaj calendar novi svidjao mi se jos dok sam ga gledao na Noteu. Dobro mi je legao :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I ja se radujem apdejtu za 3rd party apps ali mi je mnogo cool ovaj calendar novi svidjao mi se jos dok sam ga gledao na Noteu. Dobro mi je legao :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Možda je smešno, ali meni je najlepši kalendar na note 2.
93e88477c9f475f5967ee03dfff78e0e.jpg

Trebam jednu za mene vrlo bitnu informaciju, pa ko zna ili nek mi da link ili nek kaže gde to mogu da kupim.

Naime, potrebna mi je ORIGINALNA S Pen olovka za Note 7, ne za raniji Note 5. Pa ko zna gde da to kupim nek javi, hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno