Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videću ...kad flešujem jbni fon, u bootloopu je posle updatea i roota :D

Nije moguće da su sredili dupliranje??
Proveriću baš kad dođem kući

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sredili [emoji56] i refresh je sredjen [emoji122]

Poslednja izmena:
Super, a notifikacije i dalje rade ? :)

Šta je ovo "subforums" i kako može da se označi?

Pretplaćen sam na dva cela podforuma i ne znam kako da označim da i njih vidim, jer se vidi samo na početnoj strani TT

Ne možeš to da označiš, menjaj način korišćenja aplikacije ...

Poslednja izmena:
Izgleda da su zaista rešili problem, ali da ne žurimo, ne bi bilo prvi put...

Mi MAX

Ima li opcija da se ugase notifikacije TapaTalk odnosno da mi on ne javlja sve ukupno postove na temama gde sam prijavljen po forumima grupno vec da notifikacije dolaze iz tema? Ako me razumete?

cc0f7b0eb5fc6d38a64a6b8556356ee4.jpg

Na ovo mislim samo sad trenutno nema sa drugih foruma....

Poslednja izmena:
Ima li taj novi 6.2.0 786 build da se isključi da ne učitava odmah slike?
uploadfromtaptalk1476033042667.jpg

M2 Note

samo za mobilni net

Ima za oba:

Screenshot_20161009-192142.pngScreenshot_20161009-192156.png

EDIT: Tek sad vidim. Preview. Znači samo za mobilni ipak. Izvinjavam se.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Onda mi ne odgovara... Koristicu i dalje ovaj 5.7.2 dok ne rikne.

Kad ovako učitava sve stalno, natrpa se u memoriji, pa malo malo, pa moram da brišem. Usput sporije radi, a da ne pričam što ne mora svaki screenshot da mi otvara, ne moram baš svako pokazivanje baterije da gledam po 10 screenshot-ova po stranici...

M2 Note

Updajetovao sam na 6.2.0 , misleci da ona nece kresovati, na zalost brzo sam se razuverio

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Ne znam, možda je do nekog podešavanja, ili si zabranio nešto što mu treba za rad ili...

No koliko sam pljuvao prethodnu 6.2.0 koja je bila jedna od lošijih verzija koje sam ikada probao, ovo od danas odlično radi. Nijedan problem do sada.

Pa ne znam sta je u pitanju, od podesavanja nista nesto nisam ni menjao mnogo, osim po forumima sta da mi pokazuje, ako imas osnovna kako je kod tebe podeseno, baci neki screen pa da probamo

Ništa posebno, ugašene su mi mail notifikacije, gray out za pročitane i ovo za slike preko mobilne mreže. Ostalo default. Nego sam ciljao na to da si nešto ovako čačkao pa da pravi problem. Meni je recimo ona prva verzija gde je tražio lokaciju uredno javljala fc svaki put kada na CM u privacy settings stavim ignored za location.

Evo i mene, sad sam sa Playa instalirao verziju iz potpisa, pa da vidimo... Evo isključio i startovao App opet i ne puca, braooooo

6.1.5 (Build 765)

Poslednja izmena:
Pa to prevaziđeno, sad smo na 6.2.0 :D
Beta doduše

Onda mi ne odgovara... Koristicu i dalje ovaj 5.7.2 dok ne rikne.

Kad ovako učitava sve stalno, natrpa se u memoriji, pa malo malo, pa moram da brišem. Usput sporije radi, a da ne pričam što ne mora svaki screenshot da mi otvara, ne moram baš svako pokazivanje baterije da gledam po 10 screenshot-ova po stranici...

M2 Note
Druze i ja sam posle godinu dana one "tvoje" verzije sa editorom 4.11.6 mislim presao na 5.7.2 i navikavam se nekako :)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Kod mene na ovoj zadnjoj beti ne otvara sliku u full screen-u, samo crn ekran i ona polomljena kockica, u postu je normalno vidim

Radi ovde i jpg i gif...
Vidi obriši podatke i keš i od nule podesi aplikaciju [emoji3]

Screenshot_20161009-235855.png

Upravo uradio, slike sada vidim, videcemo da li crashuje

Druze i ja sam posle godinu dana one "tvoje" verzije sa editorom 4.11.6 mislim presao na 5.7.2 i navikavam se nekako :)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Tu guraj dok možeš, kasnije dok ne izbace neku 6.7.x ta će tek da valja :D

M2 Note

nov bug u beti [emoji23]

7546c41b7e5f3b3b26372f047b2c3d03.jpg

Da,to sam i ja primetio.
Ne znam koji me djavo terao da menjam 5.7.2 :)

Meni se isti bag pojavio kada sam staru verziju pregazio novom, onda sam obrisao sve pa ponovo instalirao, nije se nakon toga pojavio bag

Ja sam stavio ovu zadnju sa apk Mirror, pri instalaciji kaže da je beta, nema pucanja, valjda je ok. Druge (pre apdejta sistema i ponovnog roota), su pucali odmah, jedno 4 verzije unazad.

6.1.5 (Build 765)

Poslednja izmena:
Probao neke starije verzije ali spore su.
5.7.2 je dobra, ostajem na njoj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno