E pa ovako dragi moji sunarodnici a i sunarodnice TAKODJE , srdacan pozdrav i dobro vam ja dosao , novi korisnik iz Smedereva . . . I upravo zbog ove teme sam se i prijavio odnosno registrovao ovde , jer imam jedan mali problem i pojma nemam kako da ga resim , posto mi je oduzeo preko 10-12 sati vremena koje sam lagano mogao da spicim u WoW Legion na levelovanju treceg alta ( da main i jos dva alta na 110-m su , ukupno 3 za sada ) , zainatih se i ima da ga resim ovako ili onako , sto bi kauboji rekli : " One Way OR MY WAY "

. . . Da ne duzim dalje , ovako , danas odnosno vec juce sam dobio neki telefon Samsung Galaxy Trend Plus od poznanice ciji otac otisao na privremeni rad u Rusiju , i cim sam ubacio moju MTS Telekom SIM karticu na ekranu mi iskocilo : " SIM network unlock PIN " sto me je iznenadilo jer imam Galaxy S3 i Galaxy S4 oba su kupljena u inostranstvu , S3 2012. odk sam bio sa firmom na radu u Svabiji , a drugi da'l 2013. ili 2014. kad smo bili opet na ekskurziji radnoj u bratskoj nam Francuziji , i ni jedan od oba navedena uredjaja mi nikada nisu trazili nikakve pinove niti bilo sta drugo kada sam ubacio moju SIM karticu , a i stara u S3 i ova druga SIM kartica u S4 su na postpaid . . . ovo mi stvarno nije jasno , kapiram da je ovaj Galaxy Trend stariji model od ova dva , ali sta je ovo tacno u pitanju ne znam . . . Kao sto rekoh , taj covek je na putu , u vazduhu za bratsku nam Rusiju , ovu ortakinju sam pitao ona nema dve cuke o kakvom pinu se radi ovde , samo mi je rekla da je taj telefon valjda kupljen , odnosno njenm recima : " uzet " u VIP valjda , tako nesto . . . Tako da vise nista ne znam , a i ono malo sto sam znam sve se pomutilo , googlovao sam , isao na youtube , cak i trazio po onom krkljancu od sajta foruma bloga cega vec sto je onaj prvi ovde i postovao gergoli gregojlo kako kod , ni tamo ne nadjoh nista osim nekih box-ova uredjaja kojima se dekodiraju valjda i flesuju ili sta vec se radi telefonima . . . Tako da The PunisheR unapred ti se izvinjavam ali ja stvarno vise ne znam gde sta i kako osim da ovo postujem ovde , a ti se ljuti kol;ko ti je volja .
Samsung Galaxy Trend Plus
GT-S7580
imei : 353738/06/110144/8
Pomagajte ljudi ako za Boga znate