Trebalo bi da je tako, ali ipak bih ja sve to pitao u nekoj poslovnici da dobijem zvaničnu potvrdu. Mada, ono što piše u ugovoru je najvažnije pogledati.
da, hvala, naravno da cu pitati da ne bude zabune...
Trebalo bi da je tako, ali ipak bih ja sve to pitao u nekoj poslovnici da dobijem zvaničnu potvrdu. Mada, ono što piše u ugovoru je najvažnije pogledati.
znas li posto si u 29.om bloku da li se SBB moze koristiti u zgradi koja je tacno preko puta vrtica u 29. om prema auto putu ? hvala
U 29-tom radi odlicno. Ja za 12 godina nisam imao nekih znacajnih problema.
Pozdrav
Ovde poredim trenutno stanje koliko me košta sbb+mts fiksni 4458 rsd.
Prelaskom na box3 odmah dva meseca gratis. Ušteda u startu 8916 rsd.
Posle toga umesto 4458, plaćam box3 pretplatu 2899 rsd.
Jeste malo sam se zaračunao gore
Mesečno manje 4458-2899=1559.
E, sada ako sbb ponudi neki popust za stare korisnike, ja tu ništa ne bih menjao. Ali ovako baš hoću. Šteta što imam izbor samo sbb ili mts, nema neke treće varijante u opticaju.
Što se tiče tv sadržaja osnovni paket mi je sasvim ok. Za ostalo tu je android box.
Fiksni u sbb ne bih prebacivao.
Ovo i mene zanima i jos nesto u vezi Cam modula, sta sa njim dobijam na drugom TVu? Koliko bi me to zadovoljstvo kostalo ako koristim paket Duo Gold?Који теленор пакети подржавају superset?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Који теленор пакети подржавају superset?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ovo i mene zanima i jos nesto u vezi Cam modula, sta sa njim dobijam na drugom TVu? Koliko bi me to zadovoljstvo kostalo ako koristim paket Duo Gold?
Hvala
Ne znam za tu zgradu, znam da su oni imali Targo, ali u zgradi pored (srednja od 3 uz auto put) uvode upravo.
Jel me zezas da si u istom bloku i vec 12 god imas SBB, a ja ovde godinama cupam, placem i molim za nesto bolje od KDS otpada...
Hvala za info!
Ja sam to probao odmah čim sam primetio kod mojih pre par nedelja.Tacno tako, ako imaju svoj ruter, onda moraju da menjaju MAC adresu rutera. Neka proba ovo neko kome je zapao CG NAT a ima kombinaciju modem + ruter.
Стабилна веза и скидам преко торента или било где на нету где може толико да извуче око 5.4 до 5.7 mb по секунди... Кад дођем кући могу сликати ако хоћеш доказ.. Трио gold пакет (50mbps).Cudi me da i dalje SBB ima toliko brzu minimalnu brzinu interneta od Mts-a za gotovo iste pare ... ovi drugi jos furaju 10 Mb/s i nimalo jeftino ga ne daju. I nista izmedju 20 i 50. Onda bolje uzeti ovaj od 50 za onog ko ima uslove jer nije velika razlika u ceni. Dok ovaj 'BB ima minimum 30 i ravnomernije povecanje. A od ovih paketa ne moze da se zivi ... ni kod jednih, ni kod drugih.
Kakva vam je stabilnost SBB-ovog neta, koliki realan protok ostvarujete za 30 i 50 Mb/s?
Fiksna (statička) IP adresa je 610 RSD mesečno i tako najbolje možete da rešite problem NAT-a.
Da odete u bioskop ili da kupite jedan originalni DVD potrošili bi mnogo više od tih 610 RSD mesečno.
Igrice i programi koje takođe skidate sa interneta koštaju od 50, 100 pa i do nekoliko stotina EUR.
Tako da mi nije jasno čemu tolika kuknjava kada postoji odlično rešenje za problem sa NAT-om.
sedi ¹
najviše volim ovakve što se na osnovu par pročitanih postova sa anonimnog foruma, savršeno razumeju u naše živote, znaju za šta koristimo internet i šta treba da uradimo.
verovatno imaju rešenje i za globalnu svetsku krizu.
hvala ti mnogo na savetu koji ti niko nije tražio.
potpuno si promašio poentu.
Могао си и без тражења да упишеш неку од сличних адреса (ако не погодиш заузету) али то не мења много ако су све оне иза једне јавне, а уз њих и ко зна колико таквих. Онда су пре десетак година на сва звона објавили да иду у напредак и свако ће да има своју јавну адресу.kolko se secam, tad si mogao da im trazis vise tih jadnih adresa, pa je bio dovoljan switch umesto rutera.
Jes' bra'o. Plaćati dodatno za nešto što si imao besplatno juče. Divna analogija.Fiksna (statička) IP adresa je 610 RSD mesečno i tako najbolje možete da rešite problem NAT-a.
Da odete u bioskop ili da kupite jedan originalni DVD potrošili bi mnogo više od tih 610 RSD mesečno.
Igrice i programi koje takođe skidate sa interneta koštaju od 50, 100 pa i do nekoliko stotina EUR.
Tako da mi nije jasno čemu tolika kuknjava kada postoji odlično rešenje za problem sa NAT-om.
Није овде проблем са плаћањем фиксне, то је из приче када имаш фрај динамичку јавну па хоћеш да имаш фиксну па наплате. Видим да мтс а и мој провајдер наплаћују 590 што је ту негде. Проблем је што се фиксна и динамичка прилично разликују а то ће да види онај коме је потребна повремена промена адресе из било ког разлога. Некад је боље да имаш динамичку приватну јер ће и да се промени него да имаш фиксну ако негде забрљаш.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari