Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko zna kakva je procedura za otkazivanje?
Ugovor mi je istekao, arcim intrrnet paket 6Mb jer necu da se vezujem ugovorom a i zavrsava mi posao za to sto meni treba.
Dobio sam ponudu Telekoma za 6 meseci interneta za dz, bez ikakve obaveze.
Otkazao bi SBB net uzeo Telekom pa bi se vratio na SBB ili mozda ostao na Telekomu, ko to zna :)
Da li treba otkaz da se najavi ranije? Moze li da se zamrzne net na 6 meseci?

По једном СББ уговору званично могу макс 3 телевизора, што би значило да се могу узети до 3 рисивера или 3 картице. Лично имам 3 рисивера.

Plaćaš li rentu od po 290 din za sva tri ili je jedan uključen, a plaćaš samo dva?

@gvlada, hvala.
@cisco, jedan je naravno uključen u cenu.

Sent from my Redmi 3S

Pogledaj na sajtu,mislim da su svi samo obicni ne HD.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ugovor mi je istekao, arcim intrrnet paket 6Mb jer necu da se vezujem ugovorom a i zavrsava mi posao za to sto meni treba.
Otkazao bi SBB net uzeo Telekom pa bi se vratio na SBB ili mozda ostao na Telekomu, ko to zna :)
Kako mislis 6 meseci za dz? Ti mislis da ce ti oni dati 6 i pustiti te da odes? Hahahah
6 meseci za dz ako se vezes ugovorom. Onda moras cekati da ti ugovor prodje pa da se vratis. To je kao da si otisao na robiju 2 godine. Ne znam kakvo je tvoje vidjenje stvari ali na to ne bih pristao sve da oni meni placaju 6 meseci ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Kada već imaš opciju sa Telekomom, mislim da je tebi najisplativije da potpuno otkažeš SBB, jer ćeš nakon 6 meseci steći uslove da kod njih budeš u statusu novog korisnika, a samim tim i da ostvariš pogodnosti veće od onih za postojeće korisnike. Naravno, ako uopšte odlučiš da napustiš Telekom.

Što se procedure tiče, ja sam svojevremeno modem jednostavno odneo u jednu od poslovnica i izrazio želju za prestankom korišćenja usluga. Davno je to bilo, ne znam da li se nešto promenilo u međuvremenu...

Nismo se razumeli. Nisam mislio na cenu, nego da li uopšte mogu da se uzmu dodatna 2-3 CAM-a za druge televizore, ili je ograničen broj na samo jedan dodatni?

koliko sam razumeo nema nikakvog popusta na dodatne CA module, a taj dodatni sto se dobija uz premium paket je osnovni.

Radi nekom net? Pitam najviše za NS. Mada ni televizija ne radi.

Edit: Zovem SBB i odmah mi se javlja robot i kaže ne radi ništa kod vas crklo nešto, a ako se javljate iz drugog razloga sačekajte da vam se javi agent...

Sad jel to nešto novo da oni znaju odakle ja zovem? Povezan broj?

Edit2: Evo proradilo sve?! [emoji15]

Edit3: Povecali brzinu neta za 10?

M2 Note

Poslednja izmena:
Jel ima neko da je u reonu oko Arene/Novog merkatora sa SBB-om? Nama upravu u bloku 29 sprovode kablove, pa me zanima ima li poente uzimati, jer kako vidim u nekim delovima grada je katastrofa sa prekidima, a negde je super.

Problemi su lokalni i to se resava. U pitanju je par lokacija u gradu. Ja sam ziveo na tri lokacije u gradu i nigde nisam imao nikakvih problema sa SBB-om.
Konkretno kod Arene nisam cuo da neko ima bilo kakvih problema.
Trenutno sam na Vozdovcu gde je skoro prikljucena zgrada i za godinu dana sam imao 1 kraci prekid i jednom sam morao da resetujem uredjaje sto je mislim zanemarljivo.

Mislim da se problem javlja kod ranije postavljene mreze.

Na Altini u Zemunu često se dešavaju prekidi. Ali to je skoro pa divlje naselje i takva je i mreža tamo.

Jel ima neko da je u reonu oko Arene/Novog merkatora sa SBB-om? Nama upravu u bloku 29 sprovode kablove, pa me zanima ima li poente uzimati, jer kako vidim u nekim delovima grada je katastrofa sa prekidima, a negde je super.
U 29-tom radi odlicno. Ja za 12 godina nisam imao nekih znacajnih problema.
Pozdrav

Koliko kosta najjeftiniji kablovski digitalni Tv paket(Cam modul) sa sk klubovima i sa uračunatim skrivenim troskovima?
Основно одржавање 1.245 и рецимо узмеш Sport klub HD по 210 динара месечно, плус 1.900 прикључна такса. Значи после ове таксе 1.245+210 месечно, имаш комплет аналогну, старт дигиталну и HD спорт клуб.
Ако не узмеш дигиталну, имаш наравно аналогне СК.

Спакујеш опрему, одеш у пословницу и одјавиш све услуге тј све које хоћеш. Интернет и Д3 одмах угасе а аналогну за који дан, док дођу мајстори да откаче кабл. Не мора да се најављује. Мислим да постоји неко замрзавање али мислим да је боље да откажеш и после пола године си нов корисник па можда добијеш и неки бенефит.
Kako mislis 6 meseci za dz? Ti mislis da ce ti oni dati 6 i pustiti te da odes? Hahahah
Слабо пратиш догађаје, мтс нуди 6 месеци пробе 10/1 и после тога може да се настави или не. Или им не верујеш? ;)

Radi nekom net? Pitam najviše za NS. Mada ni televizija ne radi.

Edit: Zovem SBB i odmah mi se javlja robot i kaže ne radi ništa kod vas crklo nešto, a ako se javljate iz drugog razloga sačekajte da vam se javi agent...

Sad jel to nešto novo da oni znaju odakle ja zovem? Povezan broj?

Edit2: Evo proradilo sve?! [emoji15]

Edit3: Povecali brzinu neta za 10?

M2 Note
Kod mene radi sve i nisu nista povecavali...isto Ns..
6cac666ff68a5031c297c980d2b749df.jpg

Sent from my Redmi Note 3 PRO

@Djilkosh_NS
Јеси ли активирао суперсет?
То ти доноси 10мб/с већу брзину.

Da li neko zna o kakvom se iznenađenju radi koje priprema sbb?
Trenutno koristim samo analognu televiziju pa sam mislio da uzmem trio gold paket. Sačekao bi par dana ako će ponuda biti bolja posle prvog oktobra.

Ako mislis na onu zvanicnu MTS akciju, imaj na umu da ona vazi samo za Net10 za probu. I skoro sigurno je dobijaju samo oni koji i ne mogu jace pakete uzeti.

@Djilkosh_NS
Јеси ли активирао суперсет?
То ти доноси 10мб/с већу брзину.
Daaaa superset [emoji60] [emoji23]

Eto koliko obraćam ja pažnju... [emoji108]

M2 Note

Ljudi, je li moguce da im treba vise od 3-4 dana da provere da li na mojoj adresi moze da se koristi SBB ???? kao da ne znaju u kojim naseljima pruzaju usluge, majko mila

je l' za taj superset moraju i kablovski priključak i telenor broj da budu na moje ime ili mogu da nađem nekog drugog sa telenora, pa da idem preko njega?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno