Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ali taj Slovenacki paket je dosta skuplji.

70mbit = 5600 rsd
150mbit = 6400 rsd
220mbit = 8100 rsd

Sta si ti toliko zapeo za SBB kada više nisi korisnik njihovih usluga??!
Koji je smisao tvojih odgovora? Jesi video možda nekog SBB korisnika da spamuje exe net temu?

Hoce covek da se hvali, zivi u malom gradu, a ima bolji izbor nego 99% Beograda :) Pa pokusava da vas pobuni protiv SjBBa, da i oni povecaju brzine ili smanje cene, pa da ima vise konkurecije.
#KadBiTakoKapitalizamKodNasRadio

Da ali taj Slovenacki paket je dosta skuplji.

70mbit = 5600 rsd
150mbit = 6400 rsd
220mbit = 8100 rsd
Nije bitna cifra - novce ne pominjem niti komentarisem jer za to ima razloga - poenta je samo u brzini Internet-a u paketima.

Pozdrav!

Samo BG je veliki grad. Nis mogu prehodati od kraja do kraja za sat vremena (i jesam :D), znam koliko je to mali grad.

Ja bih od iznenađenja voleo da mogu recimo da uvedem internet a da ne moram da plaćam televiziju jer je ne bih ni koristio. Kada bi to bilo moguće automatski bih postao SBB korisnik.

Sent From Plastique

Neka akcija za stare korisnike a da je period vezivanja na godinu dana bi bilo iznenadjenje. Bas bih rado presao kod nekog drugog, cak i sa istom ponudom, ali odsustvo bilo kakve konkurencije govori o nasem trzistu. Mts-u moras da placas pretplatu na fiksnu liniju, pa to njihovu ponudu cini nekonkurentnom. Zna li neko koliko HD kanala se dobija u telekomu, da li im je ponuda bolja od SBB?

@jokjuar

Ne placa se i niko ne tera da se koristi televizija. Placa se takozvano "mesecno odrzavanje" (SBB izraz za nesto sto naplacuju svi provajderi na drugi nacin i pod drugim imenom), svi to placaju ma sta imali od usluga koje SBB nudi.

Mozes da uzmes samo Internet a kad dodju majstori/tehnicari/ekipa/montazeri... kazes da ti koaksijalni kabl povezu samo sa modemom i to je to.

Pozdrav!

U okviru tog održavanja je uključen osnovni TV paket, ili se varam?

Sent From Plastique

Poslednja izmena:
Ne plaća se kablovska već odžavanje al paket osnovni kablovske je besplatan xD xD XD Nije g***o nego se pas p*sro. NEmojte lagati ljude.

Meni je jako iritanto što nema nikakve akcije za stare korisnike, nisu mi dali ni novi D3 uređaj pošto je ovaj pregazilo 4 godine korišćenja... Stoga ozbiljno razmišlham o prelasku na mTS, tamo već imam mobilni telefon. Koristim trio gold...

U okviru tog održavanja je uključen osnovni TV paket, ili se varam?

Sent From Plastique
Paketi su u digitalnoj formi. To "mesecno odrzavanje" je nevezano za konkretne usluge nego za odrzavanje kompletnog sistema i naplacuju ga svi kablovski provajderi. Kroz koaksijalni kabl ide signal za tv i Internet tako da je odgovor, konkretan, da. Mozes da gledas i TV kanale (analogna veza plus oko 17 digitalnih kanala koji su otkljucani, ako imas takav televizor koji moze da ih nadje) za istu cifru, ulazi u cifru "mesecnog odrzavanja". Naravno - ako prikljucis TV. Tvoj izbor hoces li prikljuciti TV ili neces.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Hvala @Sceka222

Bez šale, ako se zaista ukine ta opcija i ponudi odvojeno svaka usluga bez tog famoznog održavanja, bilo bi zaista prijatno iznenađenje.
Skroz mi je sumanuto da to plaćam kada ne posedujem televizor. Svaki put kada mi je ugovor kod starog provajdera blizu kraja ja pitam prvo SBB da li je to ukinuto i oni mi svaki put kažu da ne mogu da odvoje usluge. Imao sam prilike da se uverim u kvalitet i mislim da bih bio zadovoljan uslugom. Valjda je problem što sve ide preko jednog kabla pa bih verovatno uz pomoć splittera mogao da skrenem signal ka tv-u (pod uslovom da ga nabavim) a drugi da ide u modem i snabdeva me netom. Siguran sam da nisam jedini kome bi ponuda solo neta bila interesantna, pa se nadam da će jednom rešiti taj problem.

Sent From Plastique

OK, zašto mi se konstantno, samo od sebe pojavljuje poruka "NEMA DISKA Priključite disk da biste započeli snimanje!?

Niko ništa ne dira niti bilo ko želi bilo šta da snima - jednostavno iskoči poruka kao i za ažuriranje. Ja je sklonim ona se opet pojavi i vrlo je iritantna naročito jer samo za nju moram da koristim originalni daljinac dok za sve ostalo ide jedan jedini (TV, STB, BD Player... )

СББ за физичка лица не нуди "бенефит" у виду попуста, али опет са друге стране Биз (бизнис) корисницима нуди те погодности... http://sbb.rs/Binary/321/tabela_benefita_za_postojece_korisnike.pdf

Ако буду повећавали брзину иде download/upload пошто је за биз кориснике то урађено... http://sbb.rs/poslovni-korisnici/biz-smart/biz-smart-paketi#tab=biz-smart-pro

Poslednja izmena:
Bez šale, ako se zaista ukine ta opcija i ponudi odvojeno svaka usluga bez tog famoznog održavanja, bilo bi zaista prijatno iznenađenje.
Dokle god kroz isti kabl ide i signal za TV i signal za Internet nece moci da se razdvoje te usluge niti ce SBB, kao ni bilo koji drugi provajder, odustati od te stavke "mesecno odrzavanje". Ta cifra nije mala a redovna je, redovan i garantovan priliv novca na mesecnom nivou (broj korisnika x ta cifra, pa ko je lud da to sam sebi uskrati?).

Pozdrav!

Postovanje, zanima me ako neka zna ima li mogucnost prikljucenja SBB usluge na NBG blok 29 i blok 28 ( televizorka ), HVALA

Postovanje, zanima me ako neka zna ima li mogucnost prikljucenja SBB usluge na NBG blok 29 i blok 28 ( televizorka ), HVALA

Verovatno znaju oni iz SBB-a - sto je ujedno i jedino merodavno.

U 29-om postoji SBB, ali da li postoji u svim zgradama ili ne, to vec ne znam.

Pozdrav

Znaci ispao IKOM iz trke. Srecom da postoji konkurencija. TT, Radius vektor, Kopernikus, EXE, PTT, Telekom... :D

Pozdrav!

Nigde ponude za stare korisnike, kakav je to marketing...
Nama nude da plaćamo po staroj ceni novi paket godinu dana, pa posle toga ide dodatno šišanje, kakva ******ština...

Prema tome cifre govore da treba preći na BOX.

SBB 24 meseca : 24 x 4458 rsd = 106992 rsd (3799 sbb+659 fiksni)
BOX 24 meseca : 24 x 2240 rsd = 53760 rsd - 2240 rsd x 2 = 49280 rsd (2899 box - 659 fiksni, prve dve pretplate gratis)

Dobro Internet je kod sbb-a brži, ali meni je to ovde nebitna stavka koja ne opravdava ovoliku razliku u ceni.

Da li imate još neki predlog osim BOX-a ?

Pozdrav,

Ja sam presao na sbb i do io 5 messci po 1 dinar sa box-a. Uz box nemas hd kanale dok kod sbb u tom paketu sto si racunao imas 38hd kanala, nemas snimanje programa i vracanje 72 sata u nazad, a kod sbb-a je to ukljuceno u cenu. Plus na sve to ja nisam mogao brzi internet od 10Mbs a na sbb-u imam 70Mbs. Tako da malo je bezveze porediti dva paketa koja je razlikuju u mnogo cemu pa i u ceni [emoji6]

Ti si dobro prošao :)

Ali nema toga za stare korisnike i to je velika greška sbb-a.
Btw box ima vraćanje unazad, ima arene u osnovnom paketu, brzina 20mbit/s.
Sve u svemu korektno za daleko manje para.

Poslednja izmena:
300 динара је далеко јефтиније? Ок...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno