cist eth trosi daleko manje struje od lbcy-a, cak sta vise na NV lbc trosi vise struje od dual mininga eth/sia-a komba
To je sto ja kazem leti se kopa ETH, da se covek rashladi, a LBC zimi da se zgreje
😀
Danas sam merio 4x390x Sapphire, za LBC trose malo manje (100w) nego dual mining ETC-SC, doduse i nizi su klokovi.
LBC: -100mV 1050/1125 (neki otprilike sweet spot)
ETC-SC: -100mV 1080/1500 (default klokovi), ethi 30, dcri 20, da bi davale isto ETC kao solo mine
a oni sto su stavljali 4-6 grafike na 800w njima su svima napajanja trenutno sprzena sa lbcy, a mozda i instalacije samo ih je sramota da se ovde pohvale (znaju oni koji su) :-devil-:
Licno mislim da ako se na necemu ne stedi, to su napajanja. Evo kao sto kolega goldi ispod rece, kapiram da 4x480 idu glat na 800-850w, ali sam ja jos uvek u 3xx vodama. Meni su po rigovima Leadex Gold 1600W, i tu mi se javlja problem... Hteo bih petu 390x da izvadim iz desktopa i stavim u rig, ali moram da ostavim napajanju malo lufta... Samo LBC ili samo ETH/ETC mozda ok, ali to malo vise struje sto dual povuce, brine me da li napajanje moze da izdrzi, jer bi po nekoj racunici, preslo 92% opterecenja. Samo LBC bi vukao 89-90%... Dokupiti jednu EVGA G2 850 ili da probam da pecem ovako? Trenutna potrosnja na LBC za 4x390x + sistem je ~1145W max. Ako probam pre nego mi neko odgovori, javljamo rezultate ili ja ili Tanjug
😀
Ko fura 4x380 karte napajanje od 850w je sasvim dovoljno
Meni je 6x380 na 1600W. Bolje za broj vece nego da se prave zuljevi.
😉 😀
Inace je super sto Corsair ima mogucnost softverskog pracenja opterecenja. Meni je za Leadex izaslo "It may lack the digital circuits that allow for software monitoring and control, but some could argue that in a PSU it is better to keep things as simple as possible."
🙂
Obe racunice su korektne za jedno brojilo. Sve zbirno mesecno ispod 1600kW valja.
😀
Ontopic: kada i ako Claymore bude omogućio LBC u dual modu biće isto kao i sa DCR/SIA:jaka eth/etc mreža će krenuti da kopucka i ode isplativost dođavola. Cena verovatno neće ići gore.
Ko zna... Mozda se ljudi izloze na LBRY, jos jednu maglu u nizu, pa cena krene na gore. U svakom slucaju s obzirom na silazni megatrend ja prodajem sav iskop skoro odmah. Nema bagholdinga, osim ako se trend ne obrne mada je mala sansa za to.