Ako sam dobro razumeo sa ovim malim kulerom temp. je bila 60C.
Sta ste se uhvatili za tu referentnu 480 od Power Color, pa to je poznato da su najlosije izvedbe referentih kartica izmedju svih refentnih kartica, za bilo koju karticu....:trust:
Na KP su MSI i ASUS referentne za 310E, i one bi bile u emmi skuplje, bolji su brend od Power color. Ta prodavnica, kod njih sam uzeo referentnu 7970 od Power Color, pa ta se 'drala' maximalno i bila je prevruca kartica......
Pa nonreferentne Rx 480 bice tu blizu GTX 980 napredovace ova karta malo kroz drivere to je sigurno i sada u nekim igrama iz nekog razloga ima malo slabije rezultate dok je bas u nekim igrama ono super se pokazala ima tu malo i do drivera to je sigurno, ovo je launch driver bice tu pomaka sigurno.
Tesko ce nova GTX 980 ikad doci na cjenu Rx 480, plus 4GB vise, bez obzira na sve performanse ove karte nisu lose sve ce zavisiti od cjene nonreferentni kartica.
Pa manje vise da, mada taj i5 2500K je i dalje zver. Nzm samo koliko ti je isplativo da ides na RX 480 kad vec imas R9 380X. Realno gledano to je max 30% vece performanse, ako je i toliko, naravno gledajuci referentnu. Sigurno ce biti vise kad izadju ove krstene, ali opet doplata ce ti biti ozbiljna.
Sta znam ja licno bih ostao na r9 380x, jedino ako te bas svrbi.
^
Je li moze neki kratak opis sta je tacno zanimljivo, klip je isuvese dug za gledanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari