To sto neke igre imaju velik vram usage, to ne znaci da je to opravdan usage. 4GB korisnici ce imati vise nego dosta
Nadji neki 390x vs 980 u novim igrama. Ne Betlefildima, ne Falloutima, vec igrama gde Havaji pokazuju razliku. Posto se graficka kupuje za igranje igara a ne da se pametuje po forumima, onda je logicno da igre u kojima 1080p60fps karta daje 60 fps u 1080p nisu vise relevantne. Znas i sam da taj nivo performansi nije vise 1440p u ovom momentu vec 1080p ma sta pricali AMD ili neki testeri. Nema smisla testirati karte tog ranga u 1440p ako na maks. ne mogu da izvuku 60 fps.
Jasno je meni da Hitmen i Quantum Break idu na ruku AMDu ali ***a tako je, i to su igre koje se igraju. Ako Maxwell nesto ne moze da tera u 2016. godini onda jednostavno nije vise adekvatna arhitektura ma koliko se vlasnici istih tesili i pljuvali po optimizaciji igara. Poenta je da se daju pare koja sve moze da tera dobro. U ovom momentu je 390x takva karta, Polaris ce verovatno isto biti. 970/980 vise nisu. Nije ti smetalo da spocitavas istu stvar ATI kartama kada su one bile u situaciji da neke igre na njima ne rade dobro zbog TWIMTBP programa.
Edit: Typo, mislio sam na obican 980, ne ti varijantu.
I mislim da oće
To če navesti NVidiu da smanji cenu,il da počne pravit i ona jeftinije karte
Ja bi lično uzeo RX 480 4gb memorije,i dobar sam za godinu dve,tada će već doći nešto novo i bolje za još jeftinije pare
Bojim se da ce to lansirati cenu u orbitu...Referentne karte su uglavnom zveri, ali ako se radi o modelima sa vecom potrosnjom, moraju pod vodu.
Btw, ovo ako bude kako se prica, sa tom potrosnjom i performansama, necete vi stici na red za kartice od minera![]()
Ima neka statistika koliko ih ima u belom svetu? Halava cudovista.Referentne karte su uglavnom zveri, ali ako se radi o modelima sa vecom potrosnjom, moraju pod vodu.
Btw, ovo ako bude kako se prica, sa tom potrosnjom i performansama, necete vi stici na red za kartice od minera![]()
Ako je svaka raspolozena za taj OC onda je AMD bas odradio posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari