Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

A možda samo drugačije koristiš telefon, što je veća verovatnoca?

M2 Note

Meni na Loxaru traje kraće nego na kineskom koji je stigao sa fonom. Nisam merio koliko kraće, ali prva dva punjenja su dala oko 7 sati SOT-a, a kako sam prešao na Loxar ne dobacujem do 6 sati SOT-a.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pa 6h je malo?! :D
Oko 5.5h je prosek na Loxar-u ako podesis osvetljene na 40%.Imas onaj fix za auto osvetljenje u mom nekom postu, sa njim moze i preko 6h ako si dosta vremena na wifi i unutra...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Ma gde je malo, nisam ni merio tačno koliko traje, više sam postavio kao zapažanje nakon par dana.

Evo, trenutno je ovako, nisam ništa posebno maltretirao fon:

uploadfromtaptalk1465882983445.jpguploadfromtaptalk1465883002463.jpguploadfromtaptalk1465883015537.jpguploadfromtaptalk1465883024894.jpg

Cini mi se da "grafik" na zadnjem SS i nije bas tacan, mada obrati paznju na sledecih par punjenja kako "crta". Ispada kao da ti je ekran bio upaljen dosta dugo nocas i da telefon nije isao u "deep sleep"...nacrtao je ogroman awake...

I ja sam primetio. Baš ću obratiti pažnju.

Jel se i vama puno greje punjac dok se puni telefon? Sinoc sam stavio da se dopuni do nekih 70% i bas je bio vruc...

Greje, ali to je normalno.

Treba "nahraniti" ovu zver od baterije :D Sve je to ok.Dosta brzo puni, mora i da se greje....

Ok, sad mi je malo lakse, valjda se nece zapaliti nesto :D

Marezz druze, opusti se i uzivaj u novom telefonu...Nemoj mu traziti mane :) :) :)

Hahaha, hocu :) Novo mi je sve to pa zato :D

I još jednu stvar sam primetio: telefon mi malo "žvaće" u samom donjem desnom uglu. Znam da je fon od 160 evra, ali opet...

I meni se čuje kao da ne leže dobro u donjem desnom uglu,kao da neki 'zubac' od maske ne naleže dobro u telo telefona

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

@saobracajac96

Nemoj bre da trujes temu sa tim potpisom na TT... promeni ga :D hahahaha

A svaki kada jace stisne po ivici, malo "zvaće"... nista cudno.Ali to se oseti najcesce kada se koristi bez maskice...

9c334a004d8112495855b480966cf8db.jpg

Novi update ako sam propustio da ste vec pisali o njemu.

Jel nisi imao nikakvih problema nakon azuriranja?

Meni se brikovao fon nakon update-a. Ni slučajno nemoj in instalirati :D umotaj ga u cebe i dobro pazi, ima sad i ovaj zika virus mozda poblesavi :D Salim se naravno

Heh.. Neki su prijavili problem sa LTE i WiFi na miui forumu, zato pitam... LTE mi je trenutno nebitan, ali WiFi mora da radi ;)

@kidence Imam i g2ku kao drugi telefon,a na njegovom tt-u ostao potpis d802 :D Nego,jel jači ovaj naš procesor ili sd808 u 5x-u?

@kidence Imam i g2ku kao drugi telefon,a na njegovom tt-u ostao potpis d802 :D Nego,jel jači ovaj naš procesor ili sd808 u 5x-u?

Sam procesor je jaci kod s808, grafika je bolja kod s650. Razlicite su tehnologije izrade, s808 je napredniji. Mada eto ovaj nas dalje bolje rezultate na testovima, bar prvih par puta, posle ga s808 stigne.

Ma testovi su za temu 'patkometrija' ili tako nešto.Da li se isplati prelaz sa ove mašine na 5x ili g4?

Naravno da se isplati, nije sve u procesoru. 5x je za klasu bolji uređaj.

E sad za klasu i nije baš.Sviđa mi se kako izgleda ovaj 'kinez' ali ne mogu da svarim ovaj miui.Najgori skin što postoji za android (i buđavi tw je bolji od njega)

Pa zato i jeste za klasu bolji. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako gledamo softverski Nexus je svetlosnu godinu ispred :D Ali na strani redmija su veći ekran,duplo (bukvalno) bolja baterija,zvučnik,IR blaster i izrada.E sad,da li softver i bolja kamera vrede 50 evra doplate ne znam

Ma N5X je bolji i od Iphone-a za dve klase :)

Edit:

Mene samo zanima sta vi render-ujete, sta majnujete ili sta vec radite sa telefonima kada vam ni jedan ne valja...svaki baguje, laguje i ostalo... LOL

Poslednja izmena:
Evo ja sam sa n5x presao na rn3 pro. Tamo je prednost jedino multitasking, ostalo nista. Losija izrada, zvuk, ekran, baterija. Sve to ako izuzmemo kameru koja moze da pojede rn3 5 puta, ali kao sto sam rekao nekom vise znace prednosti rn3.

Daj @djordjesl uozbilji se,kako mozes da poredis ta dva telefona?! To su razlicite klase...Neozbiljan si ;)

Pozdrav društvo

Jako mi se svidja Xiaomi Note 3 PRO, pa me zanima jel vredi uzimati (nadam se da ste svi prezadovoljni), mislio sam verziju od 16gb pa ne znam dal brzo radi i sa 2 Gb rama? Bitno mi je da ne koči. Ili bolje možda malo sačekati i skupiti za verziju od 32gb/3gb rama? :)

Vrh Dno