Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

e078aa8b9fd01f4631a1afa17d5324b9.jpg
5fce90b336956afc981eac197cf40af1.jpg

I ja da se oglasim sto se baterije tice azdaja....

Znaci vrh!! Definitivno nekih 15ak posto jos bolja baterija na edgeu kao sto je crnja Markus govorio. Sve mi ovo sluti na dobru pricu sa autonomijom na novom n6

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koliko moze da steti displeju ova opcija "always on"?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

AOD trosi dodatno oko 1% na 1h.
Meni licno se vise dopada onaj Night clock ili kako se vec zove.

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Kakve sotove kacite :bottle::Klanjanje bolesno,ja sa Z2 mogu ovo sanjati :eyebrows:
Stvarno bravo za Samsung.

Ja imam zadnjih 10 samsunga ako ne racunam ispad u sony vode i impresioniran sam konacno!...naravno ima bubica i dalje ali autonomija ponistava sve nedostatke :)

Apsolutno netacno, rezultati su bolji od z2/3 i bez problema izvlacim 7h...mnogi znaju kakav sam korisnik

Koliko se secam dok si imao Z3c imao si vrhunske SOT-ove. A Amoled mnogo manje trosi od IPS-a prilikom gledanja video snimaka sto verovatno dosta radis.

Xperia Z2

Ja sam danas uspeo da padnem na 20% baterije evo pre dva h. ALi gomila slika endomondo pracenje sat ipo itd itd.

A sto se tice casea. Kupio sam mnogo lepu providnu potpuno nilkin tanka super sve samo za ovu priliku... ALi.... Skinuo sam je posle nekih 1 h :D . Jer prasina upada samo tako msm da je gora po tel. Tako da futrole i folije su za mene caooooo!.
Gde ti brate upada prasina? I to vec posle sat vremena si izvalio da vec napadala prasina? :D Ja koristim istu na flex 2 i odlicna je. Ako vec mora neki kejs onda je ovo po meni ubedljivo najbolje resenje. Bukvalno je jedva primetna.

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока

Jel ima na s7 - s7 edge da se isključi quick charge?

LG V10

Koliko se secam dok si imao Z3c imao si vrhunske SOT-ove. A Amoled mnogo manje trosi od IPS-a prilikom gledanja video snimaka sto verovatno dosta radis.

Xperia Z2
Ima dana kada i ne gledam filmove...ili to radim u manjoj meri. Opet s7 bolji sa baterijom hteo da verujes ili ne. Nije to sad ne znam kakva razlika (mozda pola sata do sat sot maksimalno na strani s7).

Danas prvi freeze i random restart (martovski firmware)...u principu i ja sam se slogirao od silnih uskrsnjih poruka, kontam da ni telefonu nije bilo lakse :)

@DARK SIDE mislim da nisam video veceg pacijenta na yt od ovoga lika!

Super ako je bolji. Ali samo ti kazem da verovatno pravi tu razliku kod video snimaka. Cisto sumnjam da moze kod surfa vise.

Xperia Z2

Martovski pati od zamrzavanja i nasumicnog restarta, aprilski od android system drain-a. Pa ko sta voli nek izvoli :)

Koju aplikaciju koristite za boju notifikacije? Ja "Light flow" ali ne radi kako treba.

Послато са SM-G935F

Čista glupost od snimka i reklama za iPhone. Ovo je neko udario namerno....

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I moja staklena čaša sinoć kada sam se napio i bacio je u ćošak zamislite prsla, kakav kvalitet...

Kakav glup klip, telefon mu je pao baš na power dugme i ne može da ga uključi i telefon je djubre, strašno. I on umesto da ćuti kao svaki pametan on se hvali kao ****** a onda još neko izkomentariše "Haha kakav kvalitet" Nekada su forumi i ceo internet imali oko deset od sto kvalitetnih stvari za videti ili pročitati, sada je već blizu tuge...

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Aj neka mi proveri neko ko ima poslednji update jel moguce pustati mp4 snimke direkt iz galerije preko Mx Playera. Znaci snimite nesto telefonom i kada to hocete da pustite u galeriji nudi li vam izbor playera? Jos bolje da se disable samsungov video player pa vidite hoce li prijaviti kao meni da ne postoji program za reprodukciju. N note 5 radi bez problema, ista ver androida.

Aj neka mi proveri neko ko ima poslednji update jel moguce pustati mp4 snimke direkt iz galerije preko Mx Playera. Znaci snimite nesto telefonom i kada to hocete da pustite u galeriji nudi li vam izbor playera? Jos bolje da se disable samsungov video player pa vidite hoce li prijaviti kao meni da ne postoji program za reprodukciju. N note 5 radi bez problema, ista ver androida.

Stavio sve app na default, i pokusao da pustim fajl, i sam krece da pusta. Ne pruza nikakvu opciju da biras s cime da pustis.

@Proday i ostali,
da li vam je ukljucen Location, i ako jeste na koje setovanje ste namestili?

Da, to me i nervira. Glupo je sto samsung nema svoj forum kao sony npr pa da mozes da im pises probleme i predloge za korekciju softvera :(

Evo za lokacije...
769dc637d60295f443e0cd1b88d72a3f.jpg

@Proday, hvala.

Znaci nema trika da dobijem preko 3:30 SOT-a.
db877da5803a2a5c565faf9cc024f385.jpg
7cbf228844926cb72ddf85f81aebdc46.jpg
80d0e62213c2e3773ffad4a08fe7dc8a.jpg

Location on(Wifi and Mobile), osvetljenje na auto, par poziva u toku dana, uglavnom koristim za surf, mailove, viber, whatsapp i fb. Sync ukljucen za sve naloge(Gmail, fb, outlook, viber, whatsapp)

Jel treba jos nesto skriveno da cacnem pa da dobijem na bateriju?

Dajte neka vasa podesavanja sistema( ukratko) i sugestije pa da probam

Da ti nije uključen location history?
Poslednja opcija na ovom screenshotu od Proday

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno