ZAP
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.09.2001
- Poena
- 720
Poslednja izmena:
Kakva mu je kamera cisto me zanima? Meni je ova na RN2 nikakva. Mislim da nisu mogli jeftiniji senzor ubaciti.
Sunny.
Na ovom telefonu mi nije bitna kamera pa ono...
Realno, telefon je super ali su mu obe kamere nikakve.
Jesi našao? Ja jedino znam za Official fastboot romoveТреба ми помоћ. Направио сам глупост са овим телефоном. Енкриптовао сам га и сад не могу да апдејтујем телефон. Не може да се декриптује, изгледа да им је то неки баг са MIUI-ем, а наравно не може никакав апдејт преко update опције ни преко Mirecovery!? Фабрички десет не помаже, телефон обрише налоге и изгледа као да је ресетован, крене се са почетним подешавањима, језик, wifi... али енкрипција остаје!?
Колико видим остаје опција инсталирања fastboot рома али никако да нађем варијанту која може да се скине (барем овако како сад тражим на таблету). Јел може помоћ, треба ми линк ка неком fastboot рому?
Druže, kamera je vrhunska za 130$ cenovni rang. Nema bolje. Ne možeš ga porediti sa flagship kamerama bilo kog proizvodjača.
Prvi put čujem to za "falinke" na kamerama. Sta im fali pojedinim ili to ima veze sa markom kamere?Ako ih je kupio na istom mestu,pogotovo ako je bilo veliko sniženje nije isključeno da oba imaju istu falinku.
Ako će kačiti slike, neka okači uporedne slike tog nekog samsunga ili šta beše prvo poredio sa rn2. Može čak i s4 koji je koštao 5x više. Rn2 ima bolju kameru od s4.
Moj brat nosi kao drugi Galaxy J1 koji je nov 80e. Njegova kamera je 3x bolja od ove na RN2. Naravno, ostalo ne moze ni da pridje RN2 ali kamere su neuporedive.
Ako ih je kupio na istom mestu,pogotovo ako je bilo veliko sniženje nije isključeno da oba imaju istu falinku.
Ako će kačiti slike, neka okači uporedne slike tog nekog samsunga ili šta beše prvo poredio sa rn2. Može čak i s4 koji je koštao 5x više. Rn2 ima bolju kameru od s4.
To da, posebno zato što amoled ekrani imaju jače boje i daju taj lažni osećaj da prave "bolje" slike.a možda je i samo jedan od onih koji slikaju sliku i gledaju je samo na telefonu, i kad upoređuju dve kamere uporede kako se vidi na tim telefonima i kažu: e ovaj ima bolju kameru, vidi kako se bolje vidi ovde :d ma važi.
samo onako pišem, ne lupetam. pišem na osnovu onoga što si ti napisao.
ja znam šta je dobra kamera na mobilnom telefonu, aktivno koristim nokiu 808, u pogrešnoj se crkvi moliš.
Automod jeste loš al za to krivim softver. Probaj sa Vsco kamerom da vidiš da li ti odgovarPa moj primarni telefon je Note 5, preko toga Note 4, pa sta sad? Ciji je veci ili nesto drugo?
Vop, nije stvar u ekranu jer slike radim za album stalno i imam 2 Dell IPS monitora na kojima radim, vise mi je stvar u ostrini i osvetljenju u auto modu. Slike za izradu uopste ne doteravam jer ih volim takve kakve su.
Ja npr na D5100 manuelni mod nisam prebacio u zivotu jer me nije zanimalo, vise se moja gospodja bakce sa tim. Ja izvadim telefon i slikam, bitan mi je momenat. Doduse, uzeh Git2 kameru tako da sam poceo malo da snimam.
Poenta price je da je telefon sjajan, ali da mu kamera u poredjenju sa ovim sto trenutno nosim nije nesto. Ako uhvatim vremena za vikend, uporedicu sa drugim telefonima pa okaciti.
note 5 i note 4 imaju krš kamere sa pirinač senzorom. to je smešno. bolje da nisi pominjao.Pa moj primarni telefon je Note 5, preko toga Note 4, pa sta sad? Ciji je veci ili nesto drugo?
Vop, nije stvar u ekranu jer slike radim za album stalno i imam 2 Dell IPS monitora na kojima radim, vise mi je stvar u ostrini i osvetljenju u auto modu. Slike za izradu uopste ne doteravam jer ih volim takve kakve su.
Ja npr na D5100 manuelni mod nisam prebacio u zivotu jer me nije zanimalo, vise se moja gospodja bakce sa tim. Ja izvadim telefon i slikam, bitan mi je momenat. Doduse, uzeh Git2 kameru tako da sam poceo malo da snimam.
Automod jeste loš al za to krivim softver. Probaj sa Vsco kamerom da vidiš da li ti odgovar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari