Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa proveri junk folder.

Proverio sam naravno...

Penzionerski popust od 10% na osnovni paket (odrzavanje analogne) aktiviran. Takodje mi rekli da popust vazi i za ostale Duo i Trio pakete jer svi imaju i analognu TV na koju važi popust.

Da li neko zna da li je conax kartica uparena sa modulom.Imam neki uređaj sa integrisanim conax čitačem pa bi možda zaobišao modul.

Ako si stavio gmail, ume da ode u neki drugi folder. Idi na All Mail pa vidi da li tu ima. Tu se vide svi novi mail-ovi.

Otislo je u PROMOTIONS!!! Jedino tu nisam gledao i sad mi pise neuspesna aktivacija jer sam trebao da aktiviram u roku od 24h :mad:

Evo sad sam uspeo, odma mi je stigao mail. Jel treba nesto da se podesava oko UniFi ili je to to?

Poslednja izmena:
Pa kad se konektujes s telefona treba da uneses ove parametre (ako je Android u pitanju).

pozdrav narode, nemam pojma o SBB-u.. da li radi i u Subotici,odnosno da li je uopšte moguć ? dobio sam neki flajer ovde , kao promocija sve ukupno 4 meseca za nove korisnike, osnovni paket manje od 1000 dindži..
sajt je jako nepregledan, nisu mi jasni svi ti paketi, ali na flajeru piše - 990RSD akcijska cena za osnovni paket, i ono što bi meni bilo zanimljivo HD paket dodatno 450 RSD, promocija do kraja marta traje..

da li neko zna ? :wave:

Jel mozda pise d3 i ?

pozdrav narode, nemam pojma o SBB-u.. da li radi i u Subotici,odnosno da li je uopšte moguć ? dobio sam neki flajer ovde , kao promocija sve ukupno 4 meseca za nove korisnike, osnovni paket manje od 1000 dindži..
sajt je jako nepregledan, nisu mi jasni svi ti paketi, ali na flajeru piše - 990RSD akcijska cena za osnovni paket, i ono što bi meni bilo zanimljivo HD paket dodatno 450 RSD, promocija do kraja marta traje..

da li neko zna ? :wave:

Kao sto rece maki22, to je usluga. To je cena. Koristi se preko neta, toje IPTV usluga. To je samo TV usluga http://sbb.rs/Televizija/5518/D3i+digitalna+TV+preko+interneta.shtml/nav_start=0

Poslednja izmena:
Od kada sam uveo SBB fiksni, imam sledeci problem. Sagovornici me slabo-tiho cuju. Ja njih cujem normalno. U pitanju je bezicni telefon koji sam dobio od SBB-a na koriscenje. Obracao sam se vise p uta podrsci, ali niko nije uspeo da resi problem. Posto imam jos uvek i Telekomovu liniju, priakcio sam isti telefon na njihovu liniju i tamo me svi cuju znatno glasnije. Takodje, kada koristim UNIFON aplikaciju svi me cuju potpuno normalno, a i ja njih. Ovo su potvrdili i tehnicari kada su dolazili, ali i podrska preko telefona. Danas mi je covek sa podrske rekao da je mogu razlog sto koristim (na moj zahtev), modem, a ne gateway ruter i da bi promena to mozda resila. Ja sam modem trazio, jer koristim svoj ruter i jos jedan repetitor, tako da nisam hteo da imam dupli NAT. Sad ne znam sta da radim. Zanima me da li neko ovde ima modem i njihov fiksni i da li ima ovaj problem sa slabim zvukom kod sagovornika? I da li je mozda neko to resio prelaskom na gateway. I ako jeste, da li mogu nekako da izegnem dupli NAT ako uzmem gateway?

Јеси ли пробао неки други телефон на модему?

Probao sam, isti slucaj. Nije to nesto tiho da ne moze da se koristi, ali je osetno tise, recimo 20-30% u odnosu na isti uredjaj, preko recimo Telekomove linije. I u skoro svakom razgovoru moram da ponavljam neke recenice da bi me culi, ili da se derem, kao sa planine da sam sisao.

Ja imam modem, nisam primetio taj problem, a nema ni logike baš...

Pa to je standardan izgovor za "ne znamo sta je, okrivicemo korisnikovu opremu".

Imam ja modem i SBB fiksni. Koristim bezžični Panasonic i takvih problema za sada nemam (pu,pu..).

Ne znam sta bi onda moglo da bude. Internet radi normalno. Tv, takodje. Cak i sam telefon radi normalno, u smislu da nema nekih prekida, sustanja i slicno. Samo me sagovornici tise cuju.

Pa moze da bude modem, odnosno ATA adapter, obzirom da je kod sbb-a voip, i kada povezes analogni telefon na modem, radi se analog-digital konverzija, a to moze biti razlicitog kvaliteta na razlicitim modemima.

Sta predlazes? Zamenu modema, za isti takav? Zamenu modema za ruter? Ili nesto trece?

Imam ja modem i SBB fiksni. Koristim bezžični Panasonic i takvih problema za sada nemam (pu,pu..).

Ima li sanse da probas da obavis razgovor sa istom osobom, naizmenicno preko unifon aplikacije, pa preko tog fiksng i da pitas sagovornika da li te cuje tise preko telefona ili isto kao i preko unifona?

Poslednja izmena:
Мислим да нема везе на кога се води ако пензионер или инвалид живи у домаћинству. Ја сам годинама користио попуст због мајке инвалида а знам да другар има 10% на мајку пеМзионера иако мислим да се све води на њега.

Hm, pa nije. Vodilo se na mene i dobio sam pismeno da mora da se vodi na kategoriju koja ostvaruje popust. Promena očas posla.

Мислим да нема везе на кога се води ако пензионер или инвалид живи у домаћинству. Ја сам годинама користио попуст због мајке инвалида а знам да другар има 10% на мајку пеМзионера иако мислим да се све води на њега.

Da, to je tacno.

Sta predlazes? Zamenu modema, za isti takav? Zamenu modema za ruter? Ili nesto trece?

Ima li sanse da probas da obavis razgovor sa istom osobom, naizmenicno preko unifon aplikacije, pa preko tog fiksng i da pitas sagovornika da li te cuje tise preko telefona ili isto kao i preko unifona?

Probaću večeras/sutra. Javljam rezultate.

Da li je popust samo na onih hiljadu u vezi održavanja ili na celokupan račun?
Попуст је само за одржавање, неке категорије имају право на 100% попуста, пензионери на 10% и ништа више. Нема никаквог попуста на пакете.

Da li je popust samo na onih hiljadu u vezi održavanja ili na celokupan račun?

Ako se odobri popust na odrzavanje (npr. 10% za penzionere), isti popust vazi i za sve Duo i Trio pakete, jer oni imaju i dalje u sebi osnovnu analognu ponudu za koju vazi popust. Tako mi je objasnjeno u poslovnici kada smo aktivirali penzionerskih 10%. Zvali su da provere i to mi saopštili. Nekam napismeno.

Свеједно, попуст је на одржавање а да ли је соло или у оквиру неког пакета је небитно. Нема попуста на остатак пакета. СББ ионако има одвојене ценовнике са и без одржавања па се лако провери шта и колико се плаћа.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno