Proverio sam naravno...
Ako si stavio gmail, ume da ode u neki drugi folder. Idi na All Mail pa vidi da li tu ima. Tu se vide svi novi mail-ovi.
pozdrav narode, nemam pojma o SBB-u.. da li radi i u Subotici,odnosno da li je uopšte moguć ? dobio sam neki flajer ovde , kao promocija sve ukupno 4 meseca za nove korisnike, osnovni paket manje od 1000 dindži..
sajt je jako nepregledan, nisu mi jasni svi ti paketi, ali na flajeru piše - 990RSD akcijska cena za osnovni paket, i ono što bi meni bilo zanimljivo HD paket dodatno 450 RSD, promocija do kraja marta traje..
da li neko zna ? :wave:
Imam ja modem i SBB fiksni. Koristim bezžični Panasonic i takvih problema za sada nemam (pu,pu..).
Na koga ti se vodi kablovska kad si ostvario popust?Penzionerski popust od 10% na osnovni paket (odrzavanje analogne) aktiviran. Takodje mi rekli da popust vazi i za ostale Duo i Trio pakete jer svi imaju i analognu TV na koju važi popust.
Мислим да нема везе на кога се води ако пензионер или инвалид живи у домаћинству. Ја сам годинама користио попуст због мајке инвалида а знам да другар има 10% на мајку пеМзионера иако мислим да се све води на њега.
Da li je popust samo na onih hiljadu u vezi održavanja ili na celokupan račun?Hm, pa nije. Vodilo se na mene i dobio sam pismeno da mora da se vodi na kategoriju koja ostvaruje popust. Promena očas posla.
Sta predlazes? Zamenu modema, za isti takav? Zamenu modema za ruter? Ili nesto trece?
Ima li sanse da probas da obavis razgovor sa istom osobom, naizmenicno preko unifon aplikacije, pa preko tog fiksng i da pitas sagovornika da li te cuje tise preko telefona ili isto kao i preko unifona?
Попуст је само за одржавање, неке категорије имају право на 100% попуста, пензионери на 10% и ништа више. Нема никаквог попуста на пакете.Da li je popust samo na onih hiljadu u vezi održavanja ili na celokupan račun?
Da li je popust samo na onih hiljadu u vezi održavanja ili na celokupan račun?
Свеједно, попуст је на одржавање а да ли је соло или у оквиру неког пакета је небитно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari