Nebih rekao da postoji garancija na burn in...Naravno da ima šanse, isto kao što postoji opasnost i verovatnoca da te zgazi auto kada izadjes na ulicu, tako i ovde, i to je prosto tako. Zbog takvih stvari postoji garancija.
Ne sećam se da su se u temi o S6 ljudi masovno žalili na burn in...a članovi foruma su zahtevniji korisnici od proseka.
Cepaj malo jaci brajtnes duze vreme i imaces burn in,a to nema veze sa verovatnocom,burn in se javlja prilikom koristenja jaceg osvetljenja,a ne kako se kome zalomi...tako da,po meni je to velika mana amoled displeja...ali zato im je stvarno crna boja neprikosnovena,tu stvarno skidam kapu!Postoji nešto što se zove verovatnoca, u tom kontekstu je pisano, postoji verovatnoca da nas uskoro udari kometa, samo što je jako mala...i taj primer sam mogao da uzmem, elem, čovek hoće da mu neko garantuje da se neće desiti burn in, a to je nemoguće...
A ovo mi je neverovatno da garancija ne pokriva burn in...
Naravno da ce se pojaviti i 4k amoledi pa mozda budu jos bolji za VR i slicno ali ovde mislim na normalnu upotrebu, stvarno mi je tesko da zamislim bolji displej od onog sa sestice (logicno i od ovih S7 iako ih necu videti jos neko vreme)
Jel se zna nesto za DAC? Da li ga uopste ima?
Al zato na telefonu od 700€ sa IPSom garantovano nemaš crnu, pa kako ko voli![]()
Mozda zato sto ima slabiji vid,vise mu se tako svidja,itd itd...meni je recimo dovoljno i na 40-50%,ali nekom nije...msm,cemu poenta onda slajdera ako nije preporuceno da ga napanjis do kraja ako ti je to gusht? Ogranici ga onda softverski nekako,i cao zdravo.Stvarno, nije mi jasno zasto bi neko uzeo S7 i odvrnuo slajder za brightness do kraja..
Jel se zna nesto za DAC? Da li ga uopste ima?
I mene zanima?
@HSV
Druze,moze amoled biti savrsen po prikazu koliko god hoce,ali dok god ima i najmanju sansu za popije burn in-za mene je to fejl krvavi!!! Zamisli pljunem na nov tel 700-800€,i onda moram da pazim na brajtnes,tj da ga ne odvrcem mnogo,da nebi zaradio burn in...???wtf??? Za te pare,po meni fon bilo koji NESME da ima manu,ali nikakvu!!!!
Pa kada ce da formiraju cene ? Mts i telesmor izbacili odmah posle pola danaEvo jedna insajderska informacija
U vipu već imaju na stanju i s7 i s7edge u svim bojama samo čekaju 11 mart da puste u prodaju i biće na poklon vr - cene još nisu formirali
Otkud ja znam-možda i danasPa kada ce da formiraju cene ? Mts i telesmor izbacili odmah posle pola dana
Bogami,drugar dobio nov LG G2 onomad,zbog jednog mrtvog pixela,dali je neko dobio drugi tel zbog burn in?Posto je IPS bez mane i nema mrtve/zaglavljene pikseke. I sivu-crnu na 70-100%...
While the microSD slot has made a return on Galaxy S7 and S7 edge, the slot does not feature Android 6.0's adoptable storage system. Why? Samsung says for two reasons. First, if someone pulls out the SIM and doesn't replace the SD card - or leaves it out and starts trying to open apps - the microSD card formatted as system storage could result in confusion for users. You also can't remove the SD and place it in another device, which Samsung claims people commonly do. Second, Samsung claims Google is discouraging adoptable storage on phones which have sufficient built-in storage and/or place the SD in a spot where it may regularly be removed, like the SIM slot. Do I believe people could become confused in some way about what adoptable storage entails? Sure. Do I believe this means it should be completely disabled, as opposed to a flag nested away in developer options for power users who actually want it? That's a much harder sale to make. LG has allegedly chosen to do the same thing (disable adoptable storage) on the G5 for the same reasons.
Samo što cena nema skoro nikakve veze sa samim kvalitetom uređaja i njegovim manama. Cena je tu zbog one predstave sa Cukenbergom, promoterki u Ušću, i silovanja sa reklamama koje je već u punom zamahu. I kad vidim sve to, pomislim da sam jedini magarac koji misli da je 800-900 € suludo visoka cena za komad telefona, ma koliko da je zanimljiv u momentu pojavljivanja.... Zamisli pljunem na nov tel 700-800€,i onda moram da pazim na brajtnes,tj da ga ne odvrcem mnogo,da nebi zaradio burn in...???wtf??? Za te pare,po meni fon bilo koji NESME da ima manu,ali nikakvu!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari