Posto planiram da odjavim DUO TV+NET Silver paket jer Telekom uvodi optiku u moju zgradu, jel postoji opcija da se zadrzi postojeci D3 prijemnik i da se ne placa renta za isti? Neki ugovor za koriscenje D3 i sl.?
Malo nerazumljivo napisano eli eto...Posto planiram da odjavim DUO TV+NET Silver paket jer Telekom uvodi optiku u moju zgradu, jel postoji opcija da se zadrzi postojeci D3 prijemnik i da se ne placa renta za isti? Neki ugovor za koriscenje D3 i sl.?
misli da zadrzi d3 ali bez neta da gleda samo kablovska ja sam mu reko najjeftinije resenje je start i hit paket da ima tu sve sk kanale a na telekom uzme iptv ako oce i ima sve da gleda
pozdrav
Koji deo grada?
Koja im je ponuda?
Pozdrav.
Hvala na predlogu!Inace, ne treba mi IPTV, Telekom uzimam samo zbog neta. Mojima treba kablovska... Mada, moze da ostane samo analogna kablovska.
@Sceka222
Odjavio bih samo Silver paket, a ne komplet SBB. Ako odjavim Silver, znam da im vracam i modem, ruter sto sam dobio od njih i D3 prijemnik i da mi ostaje samo analogna kablovska pa sam pitao da li je moguce u tom slucaju zadrzati d3 prijemnik bez placanja mesecne rente tj. da li postoji neki ugovor za koriscenje D3, ali ocito ne postoji.Ma ukucani navikli na D3, pa zbog njih..Sto se mene tice, ne treba mi.
![]()
Pa rečeno ti je da ostaje D3, ali si ubavezi da uzmeš neki od paketa, npr start i onda plaćaš mesečno održavanje i cenu tog paketa. Ne znam da li se naplaćuje i renta za uređaj, a osnovna kablovska od 60 kanala ostaje na ostalim tv-prijemnicima.![]()
KOMPATIBILNOST D3 SBB-a I SAMSUNGA 5. GENERACIJE? Pozdrav ljudi treba mi pomoc. Nikako ne mogu da resim. Imao sam D3 uredjaj koji je radio na mom tv-u 5. generacije SAmsung UE32j5000 to je 32 inca i sve je ok do jednog trenutka kad ne mogu da gledam tv preko hdmi kabla vec mi stavljaju cinceve i imaju neki izgovor kako ce se to resiti, Dolaze drugi put sa kablom hdmi medjutim nista od toga. Sad mi radi d3 ali preko cinceva pa mi je slika losija. Oni kazu da je do tv-a da nije kompatibilan a tv je nov, pre mesec ipo dana sam ga kupio i svaki put kaad zovnem sbb oni dodju i imaju neki glup izgovor. Stvarno ne znam kako ovo da resim> AKO MOZE POMOC.
HVALA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari